BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

9 lata 10 miesiąc temu #952309 przez Dave
Madzia to czekamy na maliny:-) jak czlowiek zalatany to siene myslii bum cyc pyk jest dzidziol:-)

Jutro napisze wiecej:-):-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #952333 przez agat
Witam w Wigilię :)
Adaś obudził się z temperaturą, całą noc smarkał :/ Także super święta się zapowiadają. Małżonek go zaraził najprawdopodobniej.
Humor ma na razie, mam nadzieję, ze się nie rozwinie choróbstwo i po żadnych świątecznych przychodniach jeździć nie będziemy musieli.

9 lata 10 miesiąc temu #952346 przez tysiiiak
Wesołych świąt w rodzinnej, spokojnej atmosferze :) Miłości, pociechy z dzieciaczków i odpoczynku :*

9 lata 10 miesiąc temu #952349 przez Magdalena9t
Hej robilam test przed chwila i nic nie pokazalo :-/ a juz mialam nadzieje, moze za wczesnie jeszcze zeby cos bylo widac? Agat u nas tez chorobska od meza sie zaczely, zaluje ze dopuscilam do tego,ze do lekarza go nie przymusilam zeby poszedl :angry:

9 lata 10 miesiąc temu #952355 przez Azja
Hej

Ja obgarnelam co miałam zrobić. Teraz jeszcze tylko się wykapac i mogę świętować :)

Agat zdrówka dla Adasia :)

Magda a kiedy powinnaś dostać @. Może jeszcze zawczesnie na test?

9 lata 10 miesiąc temu #952357 przez Magdalena9t
Jakoś 2 stycznia, pewnie za wcześnie, a ja nie mogłam się opanować :blush:

9 lata 10 miesiąc temu #952360 przez Azja
Magda to jeszcze troche czasu, to tryzmamy kciuki dalej :)

Mikołaj nie chciał współpracowac :evil:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zdrowych, radosnych, rodzinnych swiat Wam mamusie zyczymy :)

9 lata 10 miesiąc temu #952366 przez agat
Eeeee no to Magda nie marudź, jeszcze masz ponad tydzień ;)

Adaś śpi, ciut z nim lepiej, tzn temp nie ma, ale gile do pasa. Mieliśmy mu robic salon fryzjerski, ale już mu darowaliśmy. Musiałam jeszcze dziś zapitalać do marketu po syfon do wanny bo wczoraj powódź spowodowaliśmy i dziś mąż naprawiał.

Teraz kawka, chwila odpoczynku i zmyję podłogę i będę się szykować, bo ok 15 jedziemy do rodziców. Wigilia nr 1 o 16, wigilia nr 2 o 18.30.

Dziewczynki kochane życzę Wam wszystkiego co najlepsze - przede wszystkim zdrowia dla Was, dzieciaczków i wszystkich Waszych bliskich. Dużo ciepła i uśmiechu w te dni, no i choć odrobiny mrozu i śniegu :)
Załączniki:

9 lata 10 miesiąc temu #952404 przez agat
Sama sobie odpisuję, trudno ;) Dziś Was rozgrzeszam :)

Jak tam świętowanie? My z naszym zasmarkańcem byliśmy na dwóch wigiliach, pojedliśmy, furę prezentów przytaszczyliśmy i umęczeni wróciliśmy do domu. Adaś na szczęście bardziej się (jak na razie) nie rozchorował, oby tak dalej :)

Jutro kościół a później dzień u teściów.

Buziaki :)

9 lata 10 miesiąc temu #952419 przez monia89
Magda jeszcze kupe czasu masz :-) u mnie teraz chyba po tygodniu od spodziewanej @ wyszły bladziochy :-)
U nas Tosik też obdarowany po uszy i suma sumarum nasze klocki leza dalej w szafie co by nir oszalał od nadmiaru. :-)
Dostał jeździk zygzaka mega samochód wadera laptop ciuchcie z torami kase i słodkości mega maskotke a zostało jeszcze 2 mikołajo gwiazdorów :-/ juz myśle co wynieść na strych...
uciekam spać jutro wyjazd do mojej babci a w pt do teściów.

9 lata 10 miesiąc temu #952424 przez Suzi
Hej
Ja na momencik, bo padam doslownie na r... :P

duuuuużo zdrowia dla Was kochane e- koleżanki i dla naszych niepowtarzalnych i jedynych w swoim rodzaju KWIETNIOWCZAKÓW, aby milość i spokój na stałe zagoscily w Waszych rodzinach, zeby te Skarby, ktore mają sie urodzić dopełnily Waszego rodzinnego szczęścia i macierzyńskiego spelnienia. Niech Nowonarodzony Jezus Wam blogoslawi każdego dnia

Wigilia nam sie udala, potrawy wszystkie też, śpiewanie kolęd udane, Mikuś szalał jako "Mikolaj" i z zapalem roznosił prezenty, choinkę uwielbia......rozbierać :laugh: , ciągle coś zdejmuje i chce chowac do pudla :blink: ciekawe... Dzis zasnął o 23.45 :ohmy: emocje go po prostu roznosiły! Omg! No i z tych emocji, na szczęście pozytywnych niemal stracił apetyt. To jest jakis kompletny paradoks w naszej rodzinie - podczas gdy wszyscy dorośli ledwo wloką napelnione brzuszyska po podlodze, dzieci najczęściej spedzają czas o "suchym pysku" ....ze wszystkimi tak mialam :huh:
Dobranoc, do jutra
Milego dalszego świętowania :)

9 lata 10 miesiąc temu #952428 przez agat
Za oknem słoneczko pierwszy raz od tygodnia (jak nie dłuzej). Jeszcze tylko śniegu troszkę i będzie pięknie :)
8.30 a Adaś nadal śpi :D No ale po pierwsze zasnął po 22, a po drugie po północy urządził mi ok 40minutową akcję z mega nieutulonym płaczem :/ Nie wiem o co mu chodziło, gorączki nie miał, katar nie był aż tak straszny, coś go chyba bolało. Ja na dodatek sama w domu, więc było grubo. Jak zasnął to Jagódka musiała odreagować wrzaski i ściskanie brzucha i ona rozpoczęła harce.
Na szczęście reszta nocki była spokojna.

Miłego świętowania Wam życzę :) :)

9 lata 10 miesiąc temu #952434 przez kaikai
Wesołych Świąt :)

Nie mam za dużo czasu bo dziś u mnie świętujemy.

Dawid też obudził się w nocy o 2 i godzinę stekal, myślę, że to od nadmiaru wrażeń.
Potem też mała się obudził :)
Podziękowania: agat

9 lata 10 miesiąc temu #952461 przez agat
Pada śnieg, jest bieluteńko i ślicznie :)

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #952463 przez vika
Dziewczynki Kochane z całą rodzinką życzę Wam Zdrowych ,Radosnych oraz Spokojnych ŚWIĄT :* SPĘDZONYCH W GRONIE KOCHAJĄCYCH :* <3
:cheer:

Buziole Kochane :*
Ja już na Nowym i od kilku dni mam neta może Was w końcu nadrobię mam tylko 570 wpisów :whistle: :whistle: :whistle: i zero czasu przy moich urwisach :silly: :silly: :silly:

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka