- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Z tego co czytam Mateo cierpi na tę samą przypadlosć co Mikulec

Zdrowka dla Was! No i gratulacje nocnikowe! U nas tylko siusiu póki co a narazie przez ten zaogniony napletek to w ogole siusiuanie zrobilo sie tematem tabu -nie siada na nocnik! No ale mam nadzieje ze to przejsciowe.
W tej chorobie Mikuś nabył jednego cudownego nawyku .a mianowicie zasypia w drodze na poduszkę, tylko łepek przyłozy juz go nie ma

Agat -rekolekcje glosil u mnie ksiądz z Siedlec, ale nie pamietam nazwiska. Bardzo sensowny czlowiek , dyrektor jakiejs szkoly katolickiej, imie -Paweł. To wszystko co wiem. Aa, brunet

Monia -ach' wlosy! Moje juz proszą o uwagę, ale ciagle coś. Dobrze ze mamy sezon na czapki

Kaikai -ja tez wlasnie chce pasztet upiec a ze w tym temacie doswiadczenia nie mam to moze podrzucisz jakis dobry sprawdzony przepisik? M u Ciebie ciasta wypieka??? Wow! Moj tylko konsumuje

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013

Mój pasztet będzie z różnych mięs co zostały mi z bigosu. Dodam też mięso z rosołu, ale to dopiero we wtorek. Usmaze też wątróbki drobiowe, cebulę i może boczek.
Nie wiem co jeszcze dodać, poczytam przepisy.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

U Adasia "mama" i "tata" coraz częściej zamienia się w wołacz "mamo/tato"

Suzi nie znam tego księdza, ale słyszałam, że dyrektor katolika to "równy" ksiądz. Koleżanka w tej szkole pracuje i sobie chwali.
Spakowałam torbę! Mogę rodzić

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Ano zatkało kakao jak mój post zobaczyły

Agat - no to teraz spokojnie czekamy

Nocka dziś nawet spoko, a już nie pamiętam kiedy mogłam tak powiedzieć

Od rana standardowo walka z młodzieżą. Coś mi się nic nie chce, za oknem zgnilizna, deszcze pada fuuuujjjj

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Do tego Antek ma katar.
Z pozytywów - ubieramy dzisiaj choinkę

Majtki siateczkowe akurat przyszły mi pocztą w piątek

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
do tego mam katar i jeszcze boli mnie gardło.... no i po drodze kupiliśmy wreszcie kanape.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A z przyjemniejszych wieści bedzie chyba
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

nam miga choinka, zrobiłam spaghetti i andruta i mam dość.
brzuch ciągnie, nogi wchodzą w tyłek, kręgosłup boli
a Antoś sie nudzi jak dziki i wypadałoby pobawić się z nim klockami
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Ja właśnie bigos świąteczny gotuję - to moja specjalność od lat: kiszona i słodka kapusta ze swojskim boczkiem i kiełbasą, podsmażonymi na cebuli, z gęsiną i schabem, suszonymi grzybami i śliwakami, a wszytsko doprawione winem i pastą pomidorową

Agat, przyglądnełam się stopkom Leosia, jak na moje oko układają się prawidłowo jak stoi, ale cały czas mi się wydaje, że jak chodzi, szczególnie jak się spieszy, to za bardzo stawia nóżki na zewnątrz. Podobno początkowo dzieci tak chodzą, żeby utrzymać równowagę, ale już mineło pół roku odkąd Leoś chodzi i nie chce, żeby mu się jakieś złe nawyki utrwaliły, więc jutro umówię się do tej fizjoterapeutki, u której byliśmy kiedyś. Małż ma wolne do 7.01, to razem pójdziemy po Nowym Roku. Lepiej 5 razy iść niepotrzebnie, niż raz za mało.
Suzi, ale biedaczysko z Mikusia, dobrze, że tata ekspert w dziedzinie, bo byś się musiała włóczyć do przychodniach jeszcze, albo by was do szpitala wysłali. Kurcze, dziwić się, że Leoś taka klucha

Agat, dobrze, że torba spakowana, ale w święta lepiej się na porodówkę nie wybieraj. Pojedz sobie smakołyków przed "postem" laktacyjnym, a i urodziny w Boże Narodzenie, chyba nie za fajnie mieć.
I spóźnione buziaczki dla Adasia

Oj, Monia, niefajnie z tą szyjką. Odpoczynek wystarczy, czy trzeba coś zakładać na szyjkę? Ha, no i jednak syn - super, gratki

Dave, was też tam te choróbska męczą. Dużo zdrówka!!!!

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
obiecałam sobie w tym roku ze na spokojnie w tym roku pokupuje prezenty i co jak zwykle nic, dzis na łapu capu latalismy i szukalismy co tu komu kupic, eh te moje postanowienia

Monia ciekawe czy sie siusiak potwierdzi, choc ja to chyba do samego konca bym miała watpliwosci i nie wierzyłabym w USG. No i oszczedaj sie zebys do szpitala nie trafiła

o Creo przypomniała o stopkach, ja tez probowałam sie przyjrzec Jaskowym stopkom, ale lata on w zawrotnym tempie ze bardzo nie dize nic dojrzec, ale nie wiem czy mu troche do wewnatrz nie leca, po nowym roku pojde gdzies niech to obejrza

Agat dobrze ze sie spakowałas, a M niezle Adaśka wystroił, moj pewnie by tak samo ubrał, jak go wysyłam po cos do szafki Jaska to pomimo ze wksaze dokładnie w ktorym miejscu lezy to i tak 5 razy sie zapyta

moja mama miała tyle na swieta w tym roku nie szykowac, bo kto to wszystko przeje, my miałysmy z siorka cos zrobic, dzownie własnie do mamy co zrobic, a ta szalona juz tyle zrobiła, ze znowu trzeba sie bedzie po swietach odchudzac

ukrochamliłam dzis moje szydełkowe bombki, eh sie nawnerwiałam bo mi cos krochaml za słąby wychodził, ale w koncu receptura sie udała, zaraz sprobuje wrzucic zdjecie

cos jeszcze chciałam ale zapomniałam

o kurde jeszcze doczytałam o pasztecie moze i ja bym jakis dobry zrobiła ??

Załącznik nie został znaleziony