- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a to creazy Tosik

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wszystkiego na bank nie nadrobię, więc wybaczcie, że nie odpiszę każdemu.
Agat, tylko brzuszysko masz, a reszta cacy

Suzi, ufff, dobrze, że wiadomo, co Mikusiowi. U nas poki co raz była gorączka 38, a na drugi dzień masakryczne przeziebienie wylazlo, a tak spokój - odpukac...... żebym w zlą godzine nie wykrakała...........
Azja, jaki Jaś wyrośnięty i chyba cały twój, tzn bardzo do ciebie podobny.
Alex,
Monia, Tosik jak zawsze słodziak,

Tysiak, Kubuś cudo

U nas już komplet 16 zębów, wlasnie, kiedy 5 rozpoczynają natarcie. Azja, 3 też tak etapami wychodziły, trzy na raz trochę wyszly, potem przerwa, potem znowu wychodziły.
Prezenty już mam, musze tylko dziadkowi coś dokupić, jakiś zestaw do golenia+woda toaletowa i bedzie git. Miałam super plan na prezent dla Leosia, ale mój tato go trochę spalił. Kupilam na allegro za 35zl drewnianego konia na biegunach z surowego drzewa i chcialam go zrobic sama na przydymiony dąb bielony. Kon stał w piwnicy, farby i woski czekały, a w zeszłą sobotę patrzę, koń - niepomalowany - juz w salonie i Leoś na nim śmiga, bo "jak go zobaczył, to nie chcial z piwnicy wyjść". Tym sposobem musiałam wymyślić nowy gift dla syna. Pokaże wam jutro jak mi on wyszedł.
Jutro mamy wigilię w pracy, podobno w jakiejś posh restauracji - nie znam jej. Koleżanka specjalnie kieckę kupowała, a mi jakoś nie w glowie teraz takie rzeczy, coś tam w czeluściach szafy wygrzebie. W sobotę była u fryzjera i na hennie, wiec fajcata i fryzura nie straszą.

Suzi, czytam też ostatnio Pepsi Eliot, a dokładniej zgłębiam temat super foods. I soczewicę żarliśmy już od jakiegoś czasu, amarantus też. Muszę jeszcze zakupić tą spiruline i chlorellę, i patrzyłam ostatnio na quinoę (nie wiem czy się odmienia), ale 50-kilka zł za kilo!!!!!!!!!!!!
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
CreMonia sie odgruzowuje z emocjonalnego kamieniolomu a ja z fizycznego.
Takiej nocy jak ostatnia to nie mielismy jescze. Mikuś budzil sie co trochę z rozdzierającym placzem, nie mam pojęcia od czego?

Nie wiem co to za franca go dopadla, ale sponiewierala mi dziecko strasznie

Śorry ze sie nie odniose teraz do Waszych postow, ale po prostu nie mam sił. Jesli powtorzy sie taka noc jak poprzednia, to będę juz wrakiem, fizycznie i psychicznie
Dobranoc
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Wszystko przez tą zgnizilznę parszywą :/ Mróz by ścisnął i od razu byłoby zdrowiej...
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
dzis jest ok.
Creo z targu za śmieszne pieniadze ale ma taki fajny meszek od spodu taki cieplutki.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dałam Misiowi w nocy nurofen bo cały był rozpalony i ładnie spał tylko ze z nami. Ale przynajmniej nie muslam do niego co chwile wstawac
Teraz tez ciepły ale Narazie nic nie daje siedzi pod kocem.pije wodę i zazyczyl sobie piosenki. Widać że słaby jest
A najgorsze ze i mnie coś gardło boli. Zaraz coś musze i sobie zapodać
Niech przyjdzie mróz bo nas bakterie zjedza

Antos słodziak

Później napisz więcej jak siade na kompa

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Rano musiałam jechać na pobrane, prawie dwie godziny w korkach stałam i minuta pobrania, bo kolejki nie było.
Wracając musiałam kupić sobie kanapkę na stacji.
Wczoraj wysłałam maila do P z moimi typami bransoletek. Powiewdzialam mu o tym, on ze widział i coś wybierze, ale też wysłałam maila z prezentami dla małego i teraz nie wiem czy widział tego z moimi bransoletkami, bo coś mówił wieczorem tylko o Dawidzie.
Wiem, że nigdzie nie jeździł wczoraj, to nie kupił mi. Dziś też ma już inne plany, nie wiem teraz czy mu się przypomnieć

Tak głupio, ale z drugiej strony jak on sobie przypomni dopiero w Wigilię

Tosiek jaki akrobata

Od rana mam dziwne bole na dole brzucha, takie jakby kolki, aż do dołu czuję kłucie.
Jak leżę to jest ok.
Cukier miałam wczoraj bardzo niski, nawet jak zjadłam.
Ale też wydaje mi się że przez noc brzuch mi urósł i do góry się podniósł, taka piłka się zrobiła, może dlatego te bole.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Musiałam Młodemu dać rano znowu nurofen bo gorący był jak kaloryfer. Narazie pomogło siedzi układa klocki. Dzwoniłam do przychodni ale takie dziś lekarki ze strach iść z dzieckiem wiec Narazie czekam i w razie co na dyżur pójdziemy. Poza gorączka nic mu nie dolega
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ej, czy ja jestem ślepa czy zniknął wątek styczniówek 2015? Wczoraj był, bo sprawdzałam czy nikt nie urodził, a dziś nie ma.
Młody śpi, ja dopijam kawę i biorę się za jakąś robotę bo inaczej zasnę. Korki jeszcze mam o 15.
Dziś przed południem zaliczyłam rozmowę z kibelkiem :/ Kot zwymiotował jakiś kłaczek, a ja, gdy to zobaczyłam to pozbyłam się śniadania z żołądka :/ :/ :/ Taka "delikatna" w tej ciąży jestem

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jasiek niby miał 3 dniowce. Ale może będzie miał jeszcze raz no zobaczymy
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a co do wymiotów to ja dzis krochmale moje bombki szydełkowe i wkładam w nich balona zeby sie ładnie ulozyły, balony sa takie małe ze jak je probuje napompowac to odrazu mam odruch

polozyłam Mlodego spac, ciekawe czy usnie

- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

wieczorem opiszę więcej bo trochę się działo, teraz mam kupę roboty do ogarnięcia na sabat, to do wieczora

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

wow niezła fotka Antosia