- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
wrzucam zdjęcie z naszego wczorajszego spaceru
No i nie wiem czy pisałam, że Antek caly grudzień znowu kąpie się w tummy tub. Tak sobie wymyślił i tylko wiaderko wchodzi w grę.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
oj ja sie srednio czuje, znowu jakas słaba jestem, a od wieczora nmnie głowa z jednej strony boli, jakby mi ktos gwozdzia wbijał
Agat ale romantiko Twoje chłopaki, fajnie kwiatki dostc od czasu do czasu
Suzi ten filmik to o dziewczynnce, której rodzice prowadza tez blog i tam wszystko opisuja ?? ogladałam kiedys cos takiego, straszne to jest
a co do picia z kubeczka to Mlody super sobie z nim radzi, ladnie pije, sporadycznie rozlewa, wszystko jest ok dopoki nie wpadnie mu w rece jakis flips, albo cos co mozna wrzucic do kubka w ogole zauwazyłam ze Jasio lubi sie bawic w mieszanie i babranie w takich paćkach moze wtedy siedziec i po pol godziny i sie tak bawic, tylko ja mam pozniej pol godziny sprzatania
mi tez ost nie po drodze do koscioła, tak sobie obiecuje ze w koncu pojde, moze akurat cos mądrego tam usłysze, choc moje anty nastawienie na ksiezy ost czasy tego nie ułatwia, ale mam zamiar isc do spowiedzi i w swieta do koscioła zobaczymy co z moim planów wyjdzie
oj ide polezec bo flak jestem
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ale my to religijni nie jesteśmy
Na 2016 rok wiem, że będą dwa śluby. Zobaczymy czy coś jeszcze dojdzie
Idę wreszcie męża budzić, bo my już od 7 wojujemy a ten śpi jak zabity.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Ja wole pomodlić sie w domu niż isc do mojego wsiowskiego kościoła. W swieta itp chodzimy ale to jeździmy do miasta.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja się czuje dziś do d... fatalnie. Slaba jestem, do tego jeszcze mnie muli. Z Młodym tak się nie czulam
Po obiedzie było trochę lepiej to U braliśmy choinkę młody zachwycony asystowal non stop przy uboeraniu
- anafora21
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Anabelle - Jestem w szoku ze Antek tak na rowerku śmiga. Dominik pedałów nie da rady. Chyba zastanowię się nad biegowka.
U nas z kąpielą ostatnio ciężko. Jak juz wejdzie młody pod prysznic to jest dzień mycia głowy. Potem jest trauma i znów koniec kąpieli. Doszło do tego ze myje go w zlewie.... Z wanienki zrezygnował już zupełnie.
W końcu wybrałam się kupić bieliznę. Jest to dla mnie trudny hehhe. Okazało się, że kupowalam o rozmiar za małe staniki - nie wnikajcie.
Sorry za błędy, pisze z tel.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Adaś dostanie biegówkę pod choinkę od chrzestnej, już wybrana- Kinderkraft 2way. Puky ten LR-costam mi się podoba, ale za drogi.
Myślę co tu dokupić chrzesnicy męża jako dodatek do prezentu. Ma 11 lat, dostanie słuchawki do tel takie duże kolorowe, może do tego jakąś wodę toaletową dla młodzieży?
Jutro idę do fryzjera, muszę podciąć trochę dłuższą stronę mych kłaków, niech odrastają symetrycznie. Może będę dzieki temu wyglądała mniej paszteciarsko
TERMIN PORODU MAM DOKŁADNIE ZA MIESIĄC! aaaaaaaaa
- anafora21
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Ochhh jakbym chciała mieć normalną fryzurę, ale to dopiero pewnie bliżej wakacji uda się wyglądać jak człowiek.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja biegówkę chce z pompowanymi kołami, bo park parkiem, ale my mieszkamy teraz na wsi, tutaj alejek nie ma
Myślałam o firstbike. Zobaczymy. Puky chyba ma piankowe koła w biegówkach.
Jeszcze czytałam, że dobrze mieć biegówkę z hamulcem ręcznym - bo już taki 3-4 latek podobno szybko jeździ. Do tego jak sie nauczy używać hamulca to podobno łatwiej mu z pedałami później, bo jak nie miał hamulca to może z pedałami próbować hamować nogami. Tak czytałam. Nie wiem.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
A u nas znowu wirus, albo wirus reaktywacja. Miki spal dzis troche niespokojnie, obudzil sie wczesniej niz zwykle ale jeszxze bez podejrzanych objawow, a tuz po poludniu mial juz 38 i w sumie nic wiecej. Troszke mu chrapocze w nosie, jest mega nareczny i marudny i zrobił brzydką q.... I to wszystko. Oczywiscie apetyt "zbiegł"
Tym razem tatus podejrzany o przywleczenie tej paskudy
Poki co śpi, dostal czopa na lepszy sen bo juz podchodzilo pod 39
Ehhh
Anabelle- fajnie Antek smiga, Miki nie jest specjalnym fanem rowerka
Azja. Pogoda do d....to co sie dziwić ze samopoczucie tez. W ogole te porę roku powinni wykreslić z kalendarza chociaz przyznać tzeba ze we Wloszech czy Hiszpanii wyglada ona o wiele bardziej "ludzko" chyba nie urodzilam sie we wlasciwej szerokosci geograficznej bo z roku na rok gorzej znoszę tę porę roku
Agat - no coz fryzury sie nudzą, zwlaszcza takie ekstrawaganckie. Kobieta zmienną jest i lubi zmiany, ale powiem Ci ze dla mnie wygladalas w tej fryzurze bardzo fajnie i zdecydowanie NIE paszteciarsko ale rozumiem pragnienie zmiany. Jak sie ma ladne mocne wlosy to sobie mozna eksperymentowac i zmieniać....dlatego ja nie zmieniam za duzo nie mam z czym poszaleć
Bransoletka -good idea
Ide zlapac troche snu, moze Misiowi bedzie sie lepiej spalo po tym czopie....oby
Aaa, jeszcze Wam mialam opowiedziec jakie "jaja" sie u mojej znajomej wydarzyly. W listopadzie 2013 urodzila coreczkę, pierwszą ( kobieta w moim wieku hmmm ) na spacerach jesienią czasem sie widywalysmy i narzekala ze nic a nic schudnąc nie moze , no fakt, zostalo jej tu i ówdzie, ale ze nigdy figury modelki nie miala, wiec specjalnie sie to w oczy nie rzucalo. No i dostaję kilka dni temu esa, ze u niej "bomba" - czyli DRUGA CIĄŻA a konkretnie .........27 tydz ciąży!!!! i ze sie- uwaga! -WLASNIE dowiedziala , no myslalam ze padne na miejscu! Jak mozna sie przez TYLE czasu nie zorientowac ze sie jest w ciaży???????? Zwlaszcza ze sie juz bylo w ciązy i to calkiem niedawno??????? No po prostu kosmos!
To dobranoc
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Ja wróciłam z pogotowia stomatologicznego jeszcze bardziej zła z bólu niż przed. Ale o.tym potem ide spać poki znieczulenie i apap działa.
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
P chrapie
Dawid u nas oczywiście.
Antek sprytny, ja o rowerku dla mojego jeszcze nawet nie myślę.
Suzi ja gdybym testu nie zrobiła, no i nie miala objawów( wymiotow) to też może do tej pory nic bym nie czuła.
Moja mała tak słabo kopie, że muszę godzinę nieruchomo leżę, żeby coś wyczuć , a to już 21 tydzień idzie.
Łożysko mam na ścianie przedniej i naprawdę w ogóle nic nie czuć, a te ruchy to tak jak wzdęcia
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buziaczki dla Antosia
Ja wstałam dziś w formie. Wiec szykujemy się na spacer póki jest dobrze. Odezwę się później
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My wyszliśmy na spacer i oczywiście zaczął padać deszcz wiec z poszlismy do sklepu. Szybko się wypogodzilo trochę jeszcze po spacerowalismy. Ale spacer skończył się ze tak powiem gowniano :woohooo: Jasiek przewrócił się w psie g.... jak tylko je zobaczyłam chciałem powiedzieć młodemu żeby zszedł z trawnika i właśnie w tym samym momencie on się wywalil niech ją tylko zobaczę kogoś kto nie sprząta odrazu raban będę robiła. Całe szczęście ze byliśmy kolo bloku bo nie wiem jak byśmy doszli . I tak nam się właśnie tydzień zaczął może totolotka puszcze może to na szczscie