- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
tylko wpadam bo mam dziś dzień świra na maxa. Niech już się skończy. Może potem opiszę.
Ale najważniejsze - Mateo ma antybiotyk!! Bardzo duże zmiany na oskrzelach małych i tchawkach czy coś takiego. No i bez gadania dostaliśmy Klacid
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
U nas spanie w ciągu dnia to max 1 h
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
szczepienia.blog.pl/nie-ma-podstaw-prawn...n-za-nieszczepienie/
Kaikai -to o ktorej David wstaje, ze drzemka juz od 10????
U nas to najczęściej pobudka jest o tej porze dziś Mikuś był "rannyptak" raczej bo pobudke zrobił o 9.10 ale zazwyczaj byczymy sie do 10 i wtedy drzemka zaczyna sie o 15, ostatnio trwa godzinę z hakiem
Agat - super brzuś i miszcz pierwszego planu w szafie , w sumie to Ty juz rodzić mozesz
Taaaa, rady "ulicy" kocham i uwielbiam
Mikuś do nikogo nieznajomego by nie podszedł ( raczej) a juz z pewnością niczym by sie nie poczęstowal, no chyba ze tenze "ktoś" jadlby jajo na miekko, ale na ulicy to raczej malo prawdopodobne
CreMoniu -wspolczuję syt z tesciem, no coż, trochę "kiepski"czas na odchodzenie, ale czy jest na to "dobry" czas?
Tez wydaje mi się, ze uratowano go "po coś" , takie rzeczy sie nie dzieją bez sensu i przypadkiem.
Trochę mi lepiej jak slyszę, ze nie jestem sama w "życiu z hubą" choc moja to przynajmniej daje pospać w nocy
Dave -zdrowia, ZDROWIA!!!! Ehhh, ta paskudna pora roku, mogloby jej nie być
Azja - podjadaj, odpoczywaj poki mozesz, póżniej juz nie bedzie zlitowania w sumie dobrze masz z teściową, ze lubi sie Jasiem zająć,,to duza ulga powiem Ci, a juz zwlaszcza sie to docenia przy dwojce....
Anafora -przystojniak z Dominika, jak grzecznie sobie rysuje, jak ja bym dala cos do tysowania to sadze, ze caly dom bylby w "picasach" a karteczka niekoniecznie
To tyle narazie
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Anafora Jasiek nie lubi bajek. Ewentualnie piosenki mu włączam. Ale obiad najczęściej robie jak idzie spać. Bo nie lubię jak mnie co chwile wola. Albo kręci mi się pod nogami
Suzi ale się uśmiałam z "życia z huba"
Musze się zabrać za prezenty dla dzieciaków pod choinkę. W ogóle nie mam pomysłów Dave daj linka do siebie może coś wypatrze
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Anafora witaj.
Agat brzunio piękny a Adas jak zwykle uroczy.
zdrówka dla Mateuszka.
u nas Antek.zakipiany
Ja mam humor do bani do miasta nie pojechałam kebaba nie zjadłam i zgage mam.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Zycie z huba... znam az za dobrze...
Mi dziadek przed swietami zmarl. W naszym domu. Pamietam jak dzis...
Brzuszek taki zgrabnuitki. Zajebiaszczy I to juz lada moment bedzie pusty. Ja nie moge ale ten czas. To zycie zapitalpa.
Mateo ostatnio skrocil radykalnie dzienne spanie tak do 40 min. W porywach godzine mu zejdzie. Ale ogolnie poprzestawiany cos ostatnio. Tez przez te kiepskie nocki. Mam nadzieje ze w miare zdrowienia bedzie lepiej. No I o 7:15 bedzie pobudka, nie ma zmiluj. Bo antybiotyk trzeba podac. Mam nadzieje ze nam sie znow rytm dnia I nocy pouklada.
Jeszcze co do rowerkow czy biegowek. Mateo ma taka kaczke na 4kolkach. Kwak pokoleniowy. Bo ma uwaga 16 lat'!! Nie do zajechania jest no I mlodemu najbardziej pasuje. A FirstBajka poki co Maja oblega namietnie. Smigajac po calym domu. Mamy takie dodatkowe cos co obniza mocno siedzonko. Ale uwazam ze nasze mlody de maja jeszcze czas na biegowki. Lepsze cos co sie jednak pewniej podloza trzyma. Na wiosne/lato moze Mateo robic podchody do biegowki zobaczymy co bedzie. Teraz na to za wczesnie a ja tez nie mam zamiaru meczyc kregoslupa wiec kaczka u nas rzadzi
Cos jeszcze mialam pisac ale juz nie wiem. Zbliza sie godzina duchow to mykam:-)
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
W ogóle najdłużej ma drzemkę ok 1,5 godziny.
Ale ja małemu nie daje mleka przez sen. Gdyby wypił coś nad ranem to pewnie do 10 mógłby spać
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
No wlasnie mlodzi ostatnio w nocy baluja I spia dluzej. I poten drzemka krotka.
Juz mam komplet w lozku. Spie na srodku:-)
Dobranoc
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Bez drzemki, nawet wstając o 10 nie dalby rady . Widać śpioch mi sie trafił.. W sumie obliczylam ze ma mniej więcej 5 godz aktywnosci przed drzemką i okolo 5 po drzemce , zobaczymy, moze na wiosne mu sie odmieni? U nas najkrocej sypiala corka, tej to sen prawie nie byl potrzebny,za to chlopaki jak widać lubią pospać bo starszak mial identiko jak Miki.
Azja -taaaa, życie z hubą.....mnie tam czasem nie do śmiechu, zwlaszcza ostatnio, jk juz nawet tatuś nie moze usypiac na noc bo ryk przez pol godziny. TYLKO mamusia, wiec zero życia dla siebie, tak to chociaz wieczory juz mialam dla relaxu, a teraz zasypiam z nim, potem sie budze w srodku nocy w ubraniu, nieumyta....i musze sie zwlec. Jedyna korzysc, ze do Was zgasić swiatło zajrze
No i mam cos dla Was -narazie to iczta dla oczu, od Was zależy czy uciesza sie rowniez Wasze brzuszki
Azja -especially for You, gldomorku stylowi.pl/stylowi/302784/przepisy-swiateczne/strona/6
Ja sie nie moglam oderwać, omnomnomnomnomnom
No to gaszę
Pstryk
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mateo też już się pożegnał z butlą w nocy. Rano mu daję trohcę bo potem i tak śniadanie miszczów wcina.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Nie wiem czy dziś na spacer wyruszymy, lenia mam.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My się dziś wygramolimy z domu na godz bo wczoraj ni wychodziłem wi c trzeba się trochę poruszac
Suzi dzięki za przepisy później na kompie popatrzę
A co do życia z huba to wiem ze nie jest wesoło tylko fajnie to nazwalas
Znaleźliśmy na yt jakieś nowe piosenki Młody oczarowany nic Narazie ode mnie nie chce
W kauflandzie od dziś pampersy w promocji
Czekamy na wieści od wizytujacych dziś mamusiek
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Zaliczyłam reala -30 na zabawki kupilam duplo na sobote i Tosik tez sie załapał tata mu kupił mega lawete wadera za 35 zł.
gwiazdke mam z głowy.
Zaraz mykam do centrum i na targ reszte obkupic.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Azja - link dl All. Za chwile kończy mi się milion aukcji, ale wrzucę na nowo allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37397815
Mateo śpi, Maja sie bawi więc chyba pora na kawek