- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)

Co do obiadu to u nas dziś grzybowa z mrożonki Frosty podrasowana pieczarkami, zeby bylo więcej, tortellini z mozarellą i pomidorami a na deser chyba popełnię naleśniki korzystając ze "hubcio" śpi.... Kupilam sobie tez dzis dwa śledziki po kaszubsku, mniam mniam,tak mnie jakoś naszlo w sklepie

Monia -wyczytalam u konkurencji ze niemal calą wyprawkę od nowa kupujesz

Ja tam mam nadal wszystko, kocyki, reczniki, pieluszki itp. ......dla wnukow trzymam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

. Ja bym nie miala oporow, wierz mi, ale musialabym chyba zorganizować jakąś łąpankę na ulicach miasta, bo po dobroci nikt się nie oferuje...

Bylam dzis na chwilę w pracy, akurat trafiliśmy w przerwę, Mikuś nawet zainteresowany przewalającym się tłumkiem gimbazistow, ale wczepił sie we mnie jak koala i nawet z żadną moją kolezanką nie chcial zrobic "cześć" co noramlanie umie i robi

- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
Byłam dziś na pazurach i brwiach :-D
Jutro nieszczęsna impreza

Suzi Antek tak sie zachowuje wobec M
a co do ubranek to jeansy koszule itp mam chodziło mi o ubranka te takie pierwsze bo po Tosiu sa mocno zdezelowane

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ale poki co udało mi sie fryzjera na przyszły tydzien umówić

Monia - u nas te pierwsze w najlepszym stanie, kiedy jeszzcze nie jadł nic procz mleczka i nie śmotrał po podłogach. Te obene ubranka girzej się mają, zdecydowanie. Ostatnio pierwszy raz załozoną bluzkę ( białą w paseczki) załatwił jskims owocem.......nie do wyprania

- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Dokupie jeszcze kilka typowo dziewczecych.
Ale myślę, że nie za dużo, bo noworodkowi i tak wszystko jedno jaki kolor.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
pogoda mało dzis zachecajaca, no ale trzeba chyba sie przewietrzyc

Suzi faktycznie jak nie masz komu "podrzucic" na chwile Mikusia to sytuacja nie ciekawa, tym samym Miki jak cały czas z Toba to i huba całkowita, ale moze podrosnie to sie to zmieni

co do ciuszków, to mi po Jasku duzo tego zostało, a jak bedzie dziewczynka, to M siostra cioteczna i moja siostra cioteczna miały dziewczynki, juz sie pytały czy pakowac ciuszki

Jasiek wynalazł sobie nowa zabawe, która mnie doprowadza do szalenstwa

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

ZImno dziś, aleksandra szaleje. Chłopaki byli na dworze, bo ja miałam korki, zaraz trzeba sie za sprzątanie brać.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ZImno dziś, aleksandra szaleje. Chłopaki byli na dworze, bo ja miałam korki, zaraz trzeba sie za sprzątanie brać.
- anafora21
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
My dziś na zakupach spożywczych byliśmy. Ostatnio mam takiego lenia. Najgorzej zmobilizować się żeby na podwórko wyjść.
Suzi- Dominik tez taka przylepa. Siku z mama, wszystko z mama. Wykąpać się nie mogę bo wisk. Mąż mój dużo pracuje. Normalnie praca a potem wieczorami granie imprez. Wiec w sumie ja ciągle siedzę z małym. Pewnie temu z niego taka huba. Z nikim innym zostawać nie chce. Najgorzej ze tata tez be.... Ciężkie to czasem.
Azja- u nas tez moczenie wszystkiego. Raz pozwoliłam myć pieska to teraz wszystko jest myte. Jak robie obiad to Dominik zawsze siedzi na blacie. Ostatnio ma mamie moczenia się w zlewie. Akurat kiedy nam ręce w mące to on zalewa cała kuchnie.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja dziś nawet na dwór nosa nie wystawiłam, jutro koniecznie muszę się do kościoła wybrać, bo wstyd przyznać, kiedy ostatnio byłam :/ A po narodzinach małej znowu będzie ciężko się wybrać przez jakiś czas.
Zrobiłam dziś big zamówienie w księgarni internetowej. Na dadada.pl mają mnóstwo książeczek dla dzieciaczków w śmiesznych cenach (od 2 zł za takie małe tekturowe). Także nakupiłam kilkanaście, będę miała dla Adasia pod choinkę (bo my mu żadnego prezentu od siebie nie robimy), oraz dla maluchów u kuzynki, koleżanki. Wzięłam coś dla męża, dla siebie no i się uzbierało

Zrobiłam dziś budyń, taki normalny "kupny", Adaś pluł nim na odległość :/ Coś ostatnio w ogóle nic papkowatego i mlecznego jeść nie chce, wchodzi mu tylko mleko po przebudzeniu.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja skorzystalam z weekendowego czasu i wyrwalam sie do CH bo w przyszlym tyg to juz pewnie masakra tam bedzie
Kupilam sobie cosik dla rekompensaty dyskomfortu psychicznego

Chyba jestem zdolowana tym czego sie naczytalam w grupie o szczepieniach, plus obejrzalam film ktory tam sobie mamy polecalam "Uslyszeć ciszę "( Hear the Silence) ....

Agat - tak a propos chodzenia do kościola, powiem Ci z wlasego "podworka", ze Miki urodzil sie w piątek wieczorem, w niedziele rano wyszlismy a wieczorem bylam na mszy sw.

No to spadm spać chociaz nie wiem jak mi sie po tym filmie bedzie spalo

Dobranoc
Edit : naczytalam sie rowniez o szkodliwych chemikaliach w kosmetykach, szczegolnie w szamponach ( co najbardziej szkodzi ) obejrzalam nastepnie szampony w lazience -niemal wszystkie te substancje zawierały ( parabeny, SLS...) wiec poszly do rur a ja sobie dzis nabylam ( w rossmanie) szampony Tołpy ( bez tych świnstw ) i poprawilam jeszcze szaponem w sklepie z kosmetykami organicznymi gdzie lista skladnikow ktorych NIE ma w tym szamponie byla dluzsza niz sklad szamponu

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tego filmu oglądać nie chcę, nie na moje zdrowie to :/
A z kościołem wiem, że to kwestia organizacji, motywacji i chęci... Czego niestety często mam deficyt

My na nogach od godziny, tzn Adaś i ja bo m mąż ma weekend