- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chociaż dziś może lista zawęży się jak Maleństwo potwierdzi płeć.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Kasiu ja tez czasami ulegam niezdrowym zachciankom
Z tymi zakupami to współczuje Ja w poprzedniej ciąży kupowałam ciuchy ciążowe w H&M I C&A , bo w innych sklepach zupełnie nic nie było .
Tylko Ty masz biuścik duży , to pewnie masz ciężej coś kupić . Ja to z kolei narzekam , ze za mały jest
Dave i jak tam nocka ??? Ja nie mogłam zasnąć do północy , a jak już zasnęłam po trudach , to Amelka na mleko sie budziła ! I rano o oczy już miała jak zł
Monia89 tak mi przykro Biedna sunia i Wy przy niej Jakie to okropne Dobrze , ze mam samca , to nie czeka mnie taki ból . Odpocznij Kochana , bo sie wykończysz . Trzymam kciuki za pozostałą dwójeczkę
Ja o 9-tej jadę już do Mamy . Potem mój amraton po lekarzach , który pewnie potrwa kilka godzin , bo nie ma szans , zebym się wyrobiła tak jak mam godziny wyznaczone . No nic , najważniejsze , ze na ostatniej wizycie zobaczę Maluszka Odezwę się albo wieczorem jak u Mamy net będzie działał , albo jutro jak w domku będe .
Miłego dnia
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Dave nie zazdroszczę Ci tej bezsenności. Jak mój synek się budzi w nocy albo stęka i się nie wyśpię to później się ruszyć z łóżka nie umiem. Mam bóle głowy i jestem nie do życia.
Może spróbuj jakąś melisę pić, albo zieloną herbatę mi swego czasu to pomagało, a przed snem ciepłe mleczko albo kakao. Na mnie kakao zawsze działa usypiająco
Agi ja też kupuję w H&M i C&A ale jak na złość obecnie w ofercie nie mają w zasadzie nic wizytowego. U nas dodatkowo są trzy sklepy dla ciężarnych, ale wzory ubrań jak dla babci Przymierzyłam jedną bluzkę, ale dekoltu w zasadzie nie miała bo sięgała prawie do szyi więc masakra.
Ja dziś się biorę za sprzątanie, muszę mieszkanko ogarnąć bo po południu zaczynam szyć, mam kilka zleceń i do niedzieli chcę się wyrobić.
Miłego dnia laseczki!
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
No ja jakbym spała jak tej nocy to by było
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nie powiem, że spałam całą noc, ale i tak było nieźle. Obawiam się tylko, że teraz czekają mnie min. 4 nie przespane nocki.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Dawno się nie odzywałam... ale cały czas czytałam
U mnie remont pełną parą, dzisiaj przyjechały nowe płytki, praktycznie już wszystko kupione... Teraz tylko czekać aż panowie to mieszkanie ogarną... A póki co - ciągle na zesłaniu u rodziców Wy piszecie, że lubicie u rodziców bywać... ja też... ale tak na godzinkę, dwie... Teraz najnormalniej w świecie już tęsknię za swoim mieszkankiem, i za robieniem czegokolwiek... Bo to tu nawet nic nie robię bo i po co? Przecież sprzątać nie będę hehe...
Monia89 - przykro mi z powodu szczeniaczków... jak naszym psinkom coś się dzieje to normalnie serce pęka... Mam nadzieję, że z pozostałą dwójką już będzie wszystko dobrze i znajdą super domki
Co do kupowania ciuszków - to ja ostatnio tylko przez allegro... Efekt? 2 pary spodni za duże może na 9 miesiąc się przydadzą Ale za to wczoraj przyszła super sukienka - ogrodniczka, z poszerzanym pasem i na ciążę i na nie ciążę Za 59 zeta, plus przesyłka ale i tak warto
Miłego dzionka u mnie słoneczko świeci, więc może wyciągnę jamniora na spacerek krótki
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja już się kilka razy przejechałam na allegro więc rzadko dla siebie kupuje ciuchy przez internet.
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja sobie kupiłam spodnie ciażowe przez allegro za 69 zł z przesyłką bo dziewczyna skelp likwidowała i jestem zadowolona ogólnie z zakupów z allegro mimo tego ze ja lubię pomacać przed kupnem. Raz tylko narzutę na łóżko przysłali mi brudne i dziurawe z kupami mysz....
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Powiedzcie mi dziewczyny, że jestem normalna.
Czasem z tą moją dziewuchą mam tak, że doprowadza mnie do wrzenia. Mam wtedy ochotę czymś rzucić, walnąć pięścią w stół itp. A jak stanowczo powiem MAJA!!! to mam takie wyrzuty i myślę co z ciebie za matka!!!!
Kurka, dziś właśnie Majos ma taki średni dzień i ja chyba też. Może się przespałam
A tak ogólnie to co tu za cisza
Za dwa dni szykować pstrykacze i brzucholki
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja dzis w koncu poznalam termin naszej przeprowadzki!! 27(sobota)mozemy zaczynac ciesze sie i jednoczesnie troche przykro i jak sobie pomysle ze ktos obcy bedzie chodzil po tym mieszkaniu :(jakos dziwnie ale mam nadizieje ze szybko przywykne do nowego i bedzie mi sie podoba;lo
a moje l4 chyba znowu bede musiala przesunac i pojde dopiero od 1 grudnia bo u nas w firmie czeba urlopy do konca roku wybrac i jakbym tak wczesnie poszla to dziewczyny by nie mialy kiedy powybierac ale jakos dotrwam caly czas mam nadzieje ze jak pojde na to wolne to poczuje w koncu ze jestem w tej ciazy i bede mogla sie troche na sobei skupic a tak to wogole tego nie czuje z mezem nawet niewiele o tym rozmawiamy io wydaje mi sie ze za krotko trwa ciaza ze sie nie zdaze nacieszyc tym stanem
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Już czasem myślę, że wyrodna matka ze mnie. A przez to, maluch będzie kłębkiem nerwów. Ach.... ale tak to czasem jest.
Nie fajnie, że jednak musisz do grudnia pracować. Ale mam nadzieję, że jak najszybciej zleci.
A co do ciąży. To ja zupełnie inaczej przeżywam tę. Wiadomo mam mniej czasu, ale i mentalnie inaczej do tego podchodzę. I chyba póki nie będzie kopniaków, to ten stan do mnie nie dotrze.