- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Ale na poprawę humoru zjadłam właśnie 2 pączki Chodziły za mną już od paru dni
A szkołą rodzenia to naprawdę super sprawa , wiec jak macie okazję chodzić , to grzechem byłoby nie skorzystać
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Mam nadzieję że w końcu zacznie normalnie jeść. Teraz to czasami dwa kartony mleka dziennie wypija
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dopiero od miesiąca zaczęła jeść więcej i chętniej No teraz ten tydzień choroby był znowu okresem niejedzenia .
Ale doskonale Cię rozumiem i wiem jakei to męczące jak dziecko nie je nic . Ja już prawie siwiałam i nie wiedziałam co robić . Chwytałam sie wszystkich sposobów , ale żaden na Ami nie działał .
Rozmawiałam z lekarzem i mówił , zeby próbować podawać wszystko , ale spokojnie . Maluch się nie da zagłodzić .
Może jak pojawi sie Maleństwo i zacznie jeść , to Mateuszek też będzie chętniej próbował .
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
moim zdaniem szkola rodzenia to fajna sprawa zawsze mozna spotkac sie z innymi mamami powymieniac sie doswiadczeniami ale i nauczyc sie ciekawych rzeczy i troche pocwiczyc i przygotowac sie do porodu...niby miliony kobiet juz rodzily i sobie poradzily ale jak sie wie jak sie zachowac to mozna sobie pomoc i lepiej wspolpracowac z polozna
kasia wspolczuje niejadka:( moja JUlka z kolei ciagle je neistety najlepiej to jej slodycze wchodza ale z obiadkiem tez nie ma problemu choc od kilku dni ze sniadaniem srednio nam idzie..ale w zlobku zjada tez obiad i podwiedczorek no i dokladka obiadu w domu
aprobowalas jakis syropkow na apetyt??widzialam reklamy ale nie wiem od jakiego wieku?
on nie ma nic co lubi?moglabys mu wtedy codziennie robic ulubione danie i przynajmniej bykabys spokojna ze zjadl?
ja na nowym mieszkanku juz jestem od tygodnia(nie wiem czy sie chwalilam)pokoj julki juz zrobiony ma sciany w kolorze brzoskwini i taki pistacjowy:) fajnie wyszlo tak jasno:) lozko zrobilismy jej z lozeczka drewnianego bo mam malo meijsca wsadzilismy jej 2 szafki i nawet neizle to wyglada..tylko to pianino mi zawadza i zajmuje kupe miejsca ale sie osfajam juz z ni:P
teraz kolej na nasz pokoj..az sie boije znowu tego balaganu;/
a ja znowu czuje satraszna chec bycia w ciazy najchetniej juz w tym miesiacu bym chciala!!!!wiem ze to trocvhe nie mozliwe i teraz przed zajsciem w ciaze chce zapisac sie do tego ubezpieczenia grupowego..wiem ze to takie przyziemne i wqrza mnie to ze bycie w ciazy sie wiaze z kasa itp;;/
wogole czuje tez zlosc ze wczesniej nikt mnie nie zdiagnozowal bo juz dawno bylabym po zabiegu i pewnie teraz juz ym w ciazy byla...tak chcialam sie zalapac na lato...wiem ze termin nie jest najwazniejszy ale nei chcialam siedziec przez cala zime w domu z malusziem tylko skorzystac ze sloneczka jakos mnie to irytuje!!!
i do tego moj maz widze ze boi sie teraz kochac czy sie nic nie stanie i czy mozemy zeby mi sie nic nie stalo itp...
sory ze sie wtracilam ale czuje do was przywiazanie
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
ja sie objadlam masakra....
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Oj kiedy ja Was nadrobię. Jakieś pokręcone dni u mnie ostatnio. Zero czasu na cokolwiek.
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze, że myślisz o przyziemnych rzeczach jak kasa . To grupowe ubezpieczenie , to będzie super zastrzyk gotówki po porodzie . I jak nie daj Boże wyladujesz w szpitalu , to też dostaniesz kasę . Ja w poprzedniej ciąży byłam przez tydzień na podtrzymaniu i dostałam 500 zł
Jeszcze chyba nie bardzo mozesz myślec o Dzidziusiu ... musisz dostać okres ,żeby hormony wróciły na swoje miejsce też . Ale potem jak czujecie sie na siłach , to do roboty
Super , ze pokój Julci tak fajnie wyszedł Na pewno dobrze się w nim czuje
Wasz pokój też będzie piękny
Ja zmykam na drzemkę z Ami
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
zapisze sie teraz na to ubezpieczenie zeby miec jakas gwarancje w razie w odczekam chwile moze w grudniu by sie juz udalo??
w sumie kobiety po normalnym porodzie czasem po 3 miesiacach zachodza w ciaze wiec u mnie nie powinno byc problemu bo tak naprawde dzidzius byl malusienki pewnie z kilka mm wiec macica jakos sie nie nadwyrezyla
asia biedna oliwka:( ale te dzieciaczki musza sie nameczyc (oby szybko doszla do zdrowka iz apomniala o przykrych dolegliwosciach!!!!
a Julka dopiero dzis przepala cala noc u siebie i rano sama do mnie przyszla i mowi"juz nie noc" ale poszlysmy jeszcze spac i o 8.30 pobudka i na szybko wszystko bo do zlobka czeba bylo isc
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43