BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #465141 przez asia26

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #465224 przez kasia1329
Dziś coś mało aktywne jesteśmy :)

Dobrej nocy!

12 lata 2 miesiąc temu #465346 przez Anabelle
Oj, ja leżę od 3 godzin i wszystko mi źle :)
Może jutro będę w lepszym nastroju. Dobrej nocy :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #465360 przez agi-p
Dzień dobry :)

Asiu super , ze Oliwka czuje sie lepiej :) Mnie też zawsze zastanawia skąd dzieci mają siłę i jak to mozliwe , ze ich regeneracja przebiega tak szybko :P Mam tylko nadzieję , ze Ty nic nie połapałaś .

Anabelle jak samopoczucie ?

Ja czuję sie świetnie , choć Ami o 5:30 niemiłosiernie pobudkę zrobiła . Ale jest przy tym tak rozkoszna , ze nie sposób nie zaczynać dnia od uśmiechu .Banan od rana :) Mój rozczochrany Lalusiek stawia mnie zawsze na nogi :)

Do tego dziś wizyta , wiec juz w ogóle spokojna jestem :)
Miłego dnia :)

12 lata 2 miesiąc temu #465397 przez kasia1329
Witajcie!
Ja dziś miałam okrutną noc. Co chwilę się budziłam, Mateusz też strasznie marudził. A jak zdążyłam na chwilę zasnąć to śniło mi się jedzenie. Za każdym razem panszkraut. Rano obudziłam się tak głodna że aż mi niedobrze było. Jak tylko Mati wstanie to muszę iść do sklepu po kapustę kiszoną i dziś na obiad robię panszkraut. Mniaaaam

A pogoda dalej marna :( ehhh wszystko byłoby fajnie gdyby nie deszcz.

Pamiętacie jak pisałam o tym mieszkaniu co się spaliło w bloku na przeciwko. Okazało się że tej nocy w domu spał sam chłopak i sąsiad uratował mu życie i wyniósł z tego ognia. Mało tego straż pożarna podejrzewa że to było podpalenie. Kurde człowiek śpi spokojnie a ktoś mu mieszkanie podpala.

Agi o której masz wizytę??

Ja czekam do poniedziałku i już się doczekać nie mogę :)

12 lata 2 miesiąc temu #465460 przez moonisiaaa2
dzien dobry dziewczeta:)

Jaka ja nie wsypana jestem ;/ nad ranem sie przebudzilam swedzial mnie strasznie brzuch zapalilam swiatlo a tam jakies uczulenie wygladajace jak male babelki , kaszka w kolorze rozowym caly brzuch mialam wysypany sie wystraszylam mialyscie kiedys cos takiego albo wiecie moze co to?? Posmarowalam oliwka sobie zeby sie nie drapac no i po ok 20 min minelo...;/

U mnie tez pochmurno ale bez deszczu :)

12 lata 2 miesiąc temu #465482 przez Anabelle
Agi-p

Dzisiaj samopoczucie troszkę lepiej, wyleżałam się wieczorem i wstałam o 9. Muszę się jednak zaraz zbierać na autobus :( Martwię się troszkę, bo już wydawało mi się, że wyzdrowiałam, to mąż złapał choróbsko. Kaszlał całą noc. Jak mnie znowu załatwi po 4 tygodniach przeziębienia to go zastrzelę :)

Masz dzisiaj wizytę? :) :) Jejku, ja mam jutro o 9:45, już nie mogę się doczekać :D

12 lata 2 miesiąc temu #465483 przez MoNiaaa
u nas tez noc nie nalezala do najlepszych...julka obudzila sie o 2 i nei chciala spac plakala az w koncu przyszla do nas..tylko ona sie tak wierci ze nie da sie spac :(

monisia ja w 1 ciazy mialam problem z jakims ucvzuleniem ale pod sam koniec..ale u mnie to bylo okropne!!!cale nogi mi zesypalo i troszke brzuch i tak swedzialo ze myslalam ze zwariuje pozniej sie zastanawialam czy nie mialam jakiegos zatrucia ciazowego ale lekarze to zbagatelizowali

pogoda u nas tez kiepska pochmurno ale poki co nie pada

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #465488 przez moonisiaaa2
Mam nadzieje ze ta wysypka nie jest szkodliwa i ze sie juz wiecej nie pojawi tak swedzialo ze az mozna by sie do krwi drapac.

Tez juz bym chciala wizyte :) ale jeszcze duzooo czasu do 26.

12 lata 2 miesiąc temu #465498 przez klaudia_286
witajcie
ja od kilku dn sie zle czuje i mam bardzo silne bole ale co zrobic odpoczywam ile wlezie ale męczy mne to juz bardzo ,wzielam sie dzis za robote bo juz zwariowac idzie teraz wcinam mandarynki :P

Moje malenstwa :)

12 lata 2 miesiąc temu #465502 przez MoNiaaa
klaudia bidulko :( twoj organizm jest bardzo obciazony i pewnie dlatego gorzej wszytsko to znosisz
ale w twoim stanie chyba nie powinnas za duzo brac na siebie musisz sobie posciagac jakies fajne filmy moze ktorych nie mialas wczesniej czasu ogladac i sobie seansik urzadzic :)

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #465516 przez agi-p
Ja mam wizytę na 14-stą :)
A później te warsztaty "Bezpieczny Maluch" , tak więc dzionek zleci mi szybko :)

Moniasia oby wysypka już sie nie pojawiła . Dobrze , ze po oliwce Ci przeszło :)

Klaudia dopiero Ci sie zacznie . Teraz to jeszcze Maluchy małe , jak troszke podrosną , to będziesz miała prawdziwy armagedon . Trzymaj sie dzielnie .

Anabelle szkoda , ze musisz wychodzić . Najlepiej wyleżeć jak czujesz , ze coś Cię znowu rozkłada .

Kasiu dobrze ,ze sąsiada uratowali .W głowie sie to wszystko nie mieści .
Udanego gotowania :)

Ja zaraz zmykam na drzemkę z Ami . Potem szybko wyszykowac się do Gina i zobaczymy co bedzie :)

12 lata 2 miesiąc temu #465556 przez kasia1329
U nas słońce się przebija, ale wiatr taki że głowę urywa. I zimnooo, aż nie chce się z domu wychodzić.

Ja miałam też.się wybrać na te warsztaty co jutro są w Katowicach ale tak się z.tą babcią porobiło i w końcu zapomnialam się zapisac. Poza tym rodZice chyba znów tam jadą jutro i nie miałabym młodego z kim zostawić.

12 lata 2 miesiąc temu #465622 przez klaudia_286
ja odpoczywam ile wlezie ale ehhh mam juz dusznosci jak sie klade ,eh myslałam ze bedzie juz lepiej a tu dupa wymioty i zawroty nawet powrociły ojj oby to szybko zleciało

Moje malenstwa :)

12 lata 2 miesiąc temu #465658 przez kasia1329
Ja się wzięłam za sprzątanie bo okazało się że mężuś nie podocinał mi materiałów i nie mam z czego szyć, a sama.z tymi ciężkimi belami nie będę się.szarpać.
Odkurzyłam mieszkanie i kurcze zmeczylam się. To wyobrażam sobie Klaudia jak Ty się meczysz szybko.
Mam nadzieję że te kolejne 4,5 miesiąca zleci mi szybciej :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka