- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Kochana mocno trzymam kciuki żeby Tobie się to jakoś rozeszło i do porodu było ok.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Sprobuje zasnac moze bedzie dobrze i przejdzie mi.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
I myśl pozytywnie, musi się udać dotrwać jak najdłużej.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Jeśli chodzi o poradnie cukrzycowa, to dużo powiedziane. Rzeczywiście byłam raz na Karowej, tam odbyło się takie zbiorcze szkolenie odnośnie diety, dano nam recepty na glukometr i paski , podano normy poziomów cukru na czczo i po posiłkach i do widzenia. ach, jeszcze powiedziano, ze jak będzie mimo diety problem z utrzymaniem prawidłowego poziomu cukru, to mamy dzwonić na oddział i się poradzić, a w skrajnych przypadkach zapisza insuline. ale np.na lutowkach są dziewczyny, które na własna rękę zapisały się do diabetologow i chodzą na wizyty. ja tego nie zrobiłam, mój gin jest tez endokrynologiem,więc na cukrzycy tez się zna, poza tym nienawidzę lekarstw i lekarzy, szpitali i przychodni i jak nie umieram to trzymam się z daleka. Trzymam dietę, mierze cukier i git. nie mam niekontrolowanych skoków cukru, zachcianki trzymam na wodzy więc jakoś ciągnę.
Dave Majos przecudnej urody!!! na Twoim miejscu juzbym zakupiła psa mordercę coby było czym szczuc te niekontrolowane hordy amantow pedzonych fala nieokielznanego pożądania, jak tylko pociągnie po okolocy tym swoim blekitnym spojrzeniem spod firanki rzes. Przewiduje krwawe jatki i liczne pojedynki pod waszym domem w przyszłości....
Kurcze, nie chce mi się wyslac
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli chodzi o poradnie cukrzycowa, to dużo powiedziane. Rzeczywiście byłam raz na Karowej, tam odbyło się takie zbiorcze szkolenie odnośnie diety, dano nam recepty na glukometr i paski , podano normy poziomów cukru na czczo i po posiłkach i do widzenia. ach, jeszcze powiedziano, ze jak będzie mimo diety problem z utrzymaniem prawidłowego poziomu cukru, to mamy dzwonić na oddział i się poradzić, a w skrajnych przypadkach zapisza insuline. ale np.na lutowkach są dziewczyny, które na własna rękę zapisały się do diabetologow i chodzą na wizyty. ja tego nie zrobiłam, mój gin jest tez endokrynologiem,więc na cukrzycy tez się zna, poza tym nienawidzę lekarstw i lekarzy, szpitali i przychodni i jak nie umieram to trzymam się z daleka. Trzymam dietę, mierze cukier i git. nie mam niekontrolowanych skoków cukru, zachcianki trzymam na wodzy więc jakoś ciągnę.
Dave Majos przecudnej urody!!! na Twoim miejscu juzbym zakupiła psa mordercę coby było czym szczuc te niekontrolowane hordy amantow pedzonych fala nieokielznanego pożądania, jak tylko pociągnie po okolocy tym swoim blekitnym spojrzeniem spod firanki rzes. Przewiduje krwawe jatki i liczne pojedynki pod waszym domem w przyszłości....
Kurcze, nie chce mi się wyslac
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Podobno głupie ciążowe sny to na tym etapie ciąży norma, więc nie przejmujmy się nimi zbytnio. Ale rozumiem, że na Ciebie mogą bardziej działać przez to, co przeszłaś. także przytulam
Kaikai kurde trzymaj się dziewczyno, mam nadzieję, że jak najdłużej nie będą musieli Cię operować. Ale ile się umęczysz
Byłam dziś na wizycie O dziwo mój pedałkowaty lekarz uspokoił mnie Zbadał mnie dokładnie, szyjka ok. Po raz kolejny jakieś globulki muszę brać :/ Wyniki żelaza lepsze niż ostatnio, więc dietą mam się tylko wspomagać, nie muszę łykać. Nie chciał robic usg tylko tętna posłuchał, za miesiąc ma robić dokładniejsze z mierzeniem, itp. Ale ściemniłam mu, że płeć nie jest pewna, więc zrobił mi tylko takie szybkie gratisowe. Chłopak na 100%
Aaa i siedzi już głową w dół. Nie wiem więc jak to możliwe, że ruchy czuję po lewej albo po prawej stronie brzucha.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Dziś lepiej spałam, ale z zaśnięciem to była masakra.
Kaikai - jak nocka?
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do pyralginum to nie moge tylko nospe forte i apap.
Agat to synek juz ladnie sie przekrecil tak jak moj ja czuje na dole jak ma czkawke i glowka puka
Dave ja tez nie moglam spac maly dupka uciskal mi ten worek i bolalo.dopiero o 5 zmienil pozycje po moim masowanou i uciskaniu. Teraz leze caly czas na lewym boku zeby znowu sie nie przekrecil.
A sny to tez mam dziwne dzis np snili mi sie kosmici
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz chyba jakos po 30 tygodniu bedziemy mialy te trzecie usg pomiarowe.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
My już po obiadku. Teraz mam mega ochotę na słodkie
Musze się umówić z babką, bo jutro chcę zrobić tę glukozę. No i krew i siuśki.