BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #625093 przez lkasiulla
łał lalka jaki piękny brzuszek :):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #625094 przez tysiiiak
kurcze jak cala ciaze obylo sie bez mdlosci i tego typu dolegliwosci (prucz zgagi) to teraz czuje ze chyba zaraz wyladuje nad kibelkiem :(

lalka Jagusia poprostu jest ksiezniczka i mieszka w willi :)
a jak Cie zostawia na oddziale to dawaj nam znac co tam sie dzieje przez Kiniaczka :) czy jak bedziesz miala dostep do neta to zagladaj :)

11 lata 8 miesiąc temu #625098 przez Anabelle
Lalka, piękny brzuch! Naprawdę.
Po Twoim swojego bym nie wkleiła ;D
U mnie żyła na żyle, do tego rozstęp na rozstępie, a pępek mam nadal w środku ok pół centymetra mimo 120 cm obwodu :D Więc chylę czoła ;)

Tysiak ja też miałam mdłości 2 tygodnie temu - pierwszy raz w czasie całej ciąży. Organizm się oczyszcza. Przed porodem wymioty i biegunka są ponoć fizjologiczne ;)

11 lata 8 miesiąc temu #625099 przez lalka
oczywiście,że będę na bierząco!!!

a ja mam 10kg na plusie i 119cm w obwodzie!!

11 lata 8 miesiąc temu #625100 przez lalka
ja też mam mdłości,cofki i brak zaparć...normalnie codziennie po parę razy biegam!!!

11 lata 8 miesiąc temu #625103 przez lkasiulla
ja jakiś czas temu miałam mdłości ale na szczescie już nie mam ja przez pierwsze trzy miesiące miałam mdłości i strasznie wymiotowałam i nie chce wiecej masakra....

11 lata 8 miesiąc temu #625117 przez Daarikaa
Lalka chałupka jak się patrzy:) też mam 10+ :)

Ja miałam mdłości na początku przez 2 miechy więc ja kjuż podziękuję :silly:

Mykam spać bo o 2 w nocy czeka mnie pobudka bo małż z pracy wróci

Dobranoc kochane!!!

11 lata 8 miesiąc temu #625124 przez tysiiiak
ja juz wykapana i po akrobacjach, bardziej sie pociachałam niz ogolilam :angry: :angry: :angry: jak ginka to jutro zobaczy to padnie :ohmy:
az Kubus czkawki dostal z tego wszystkiego :P

tez uciekam do wyrka, rano trzeba wstac zajac kolejke do lekarki :P jeszcze na telefonie pewnie lukne co tam piszecie :D niedlugo zapewne Joasia sie uaktywni :D

milej nocki :) i powodzenia na jutrzejszych wizytach :) chyba kilka z nas jutro idzie z tego co kojarze :D

11 lata 8 miesiąc temu #625131 przez joasia10015
Hej lasencje ;)
Lalka pięęęękna willa dla Jagusi :)
Dzis pobiłam wszelkie maratony :S
Jak już po sniadaniu podniosłam tyłek z krzesełka -to usiadłam przed chwilą :ohmy:
Cały czas robiłam -prałam,sprzątałam ,układałam,przestawiałam .....nie wiem co mnie wzięło -ale przewróciłam chate do góry nogami :blink: Obym jutro miałą taki zapał bo połowa rzeczy ,,w proszku,, ;) Kurde obym sobie nie zaszkodziła tym noszeniem i tymi kilometrami zrobionymi ...dopiero teraz czuje jak mi nogi pulsują-dałam im dzis popalic ;)
Ale w koncu zaczełam czuc że już tuż,tuż do spotkania z Mikołajkiem ;) (choc to nie 6 grudnia :silly: ) Juz sporo ciuszków w komodzie czeka ,rzeczy z wózka sie suszą (prałąm bo wózek mam po Miłku i jakis czas był w garażu w foli )wiec czuc że to już nie długo :blush:
Kurcze ale by mi sie masaż przydał -mój synuś mi dzis robił :blush: ;) ale teraz ból jest nie do wytrzymania :ohmy: :(
Co do badan o ktorych pisałyscie to nie mam pojecia czy mam takowe -ale na wizycie 29 kwietnia wypytam co i jak :blink:
Aaaaaa mój kręgosłup :S :S :S :S :( :ohmy: :S :S
Lalka czekamy z niecierpliwością na wiesci !!! A majówką to ty zawsze bedziesz :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #625132 przez joasia10015
hahahahah tysiiiak jak ty mnie znasz-jak sie ma już jednego szkraba to tylko w nocy mozna znalezc czas na netka ;-P ALe dzis padam na ryjka wiec długo nie dam rady ;-P

11 lata 8 miesiąc temu #625136 przez joasia10015
No tak i znowu na pokładzie tylko ja ??? ;-) MIałam iśc spac ale allegro mnie pochłonęło ;-P Kurde zmienili to allegro i glupio sie szuka tego czego sie chce ;-( Ale bym cos wciągnęła...ale sama nie wiem co ???? ;-)

11 lata 8 miesiąc temu #625148 przez demoniqe
Hejka ja pralam wewnetrzne wkladki w wozku i materacyk bo mialy sztuczny zapach. I duzo lepiej jest. Teraz wietrze go codziennie na balkonie.
Wyszly mi bakterie w moczu wiec ide dzis powtorzyc badanko.
Powodzenia na wizy [filtach. Ja mam teraz w przyszly piatek w 36t.

11 lata 8 miesiąc temu #625153 przez sisina
Dzień doberek :laugh:

Jak mineła Wam nocka bo mi spokojnie :)

Kurde mój sówaczek sie coś nie przesówa a jutro mam 35 tydzień bezsensu :huh:

U mnie pogoda dziś znowu piekna wiec wezme sie za pranko :)

żeby ten moj M zjechał i ta komode złożył bo nie mam gdzie układać ciuszków.. :P

LALKA willa malutkiej cudowna i faktycznie gładziutka :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #625154 przez aleksiaa88
Dzindybry zostałam obudzona na przymusowe śniadanie tak ten mały robaczek się tak wierci z rana, żebym coś mu tak wrzuciła

11 lata 8 miesiąc temu #625156 przez Gabi31
Witajcie dziewczynki!

Jeszcze mam gości, więc nic nie piszę, ale podczytuje regularnie z rana:)

U mnie badania WR i HBS robi sie dwa razy- na poczatku w pierwszym trymestrze i potem około 34-35 tyg.

demoniqe- często te bakterie w moczu zależa od pobierania próbki. Ja raz mam jak powtórze to nie mam:)Zaraz własnie lece oddać mocz do diagnostyki.

Tak pisąłam niedawno, że nie boję się porodu, ale boję sie go coraz bardziej. Brzuch mi sie obniżył, w czwartek wizyta u lekarza zobaczymy co powie.

Lalka- piekne zdjęcia mieszkanka. Ja mam 118 cm w "pasie", więc podobnie:) Mój mąż mówi na moj brzuch , że to juz HALA LUDOWA:)Jest olbrzymi. Wrzucę na spokojnie jakies fotki jak dziś odprawię gości do Szwecji:)

Milego dnia:) U mnie cudowne sloneczko:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka