BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 11 miesiąc temu #633269 przez Gabi31
Pauluska przystawiaj mała czesto a jakoś pojdzie,do tego herbatki laktacyjne. Ja kupiła Bocianek z Medeli. Moja bratowa na początku miała straszne problemy z laktacją- wszystko ruszyło po kilku dniach, więc bez stresu, choc łatwo się mówi...Jak ja Ci zazdroszczę, że masz mała juz przy sobie :)

Tweety- wszystkiego najlepszego, łatwego porodu:)

Ja się też zastanwiam czy lepszy taki duży rogal czy poduszka...chyba staie na poduszce na razie, swoją droga sliczne kupiłyscie te poduszki dziewczyny:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #633271 przez KarinaM
anek napisał:

a ja wole swoim jezdzic(ford focus), bardzo lubie nim jezdzic, jest wygodny i gdyby nie to ze juz zaczyna cos w nim stukac i M.(maniak zmian aut) stwierdził ze pora zmienic to nigdy bym sie z nim nie rozstawała.M.ma terenówe i nie lubie nią jezdzic, zle mi sie do nie wsiada a teraz to juz masakra(jest wysoka)i ogolnie nie lubie takich duzych aut.

A ja bym chciała terenowy samochód. Nigdy takim nie jeździłam. Wszędzie podjedzie. Nie trzeba patrzyć że tu się nie zatrzymam bo krawężnik wysoki. Ja Audi muszę uważać bo jest na kółkach 19" i nie mogę podjeżdżać pod krawężniki. Mój Marcin by chyba zawału dostał(też maniak samochodowy).
Kombiaki i minivany są fajne bo wszystko się w nich mieści. A jak rodzinka duża na wczasy jedzie to trzeba sporo rzeczy zabrać.

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu #633273 przez KarinaM
sisina który to tydzień bo dalej suwaczek nie działa?

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu #633296 przez ewelcia
Witam was melduje sie od czwartku lezalam w szpitalu z powodu rozwolnienia i skurczow macicy a najlepsze jest to ze lekarz jak mnie zabadal powiedzial że mam miekka szyjke i rozwarcie na opuszek i od 2 dni wydziela mi sie zołta wydzielina nie wiem zabardzo co to moze byc czy moze czop prosze o pomoc

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51519 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51522

11 lata 11 miesiąc temu #633301 przez lania
Pauluska fajnie, że znalazłaś dla nas chwilę. Buziaki dla Iguni :kiss: :kiss: :kiss: , przystawiaj często tak jak piszą dziewczyny, a jutro pojutrze będziesz sikać mlekiem :blink: :blink: ja miałam nawał jak już w domu byłam :side: :side:

tweety Najlepszego, świętuj świętuj, baw się bo zaraz będziesz miała przerwę w imprezach i zabawach dla dorosłych ;) :blink: :silly: ;) :blink: :silly:

Ja dziś byłam w przychodni na morfologii, już wiem o czym mówiłyście :dry: :dry: kolejka obowiązuje wszystkich bez względu na stan :dry: a pielęgniarki patrzą i nic :pinch: :pinch: :pinch: ja się nie upominałam, a przede mną młody facet, trochę starszy (bez reakcji na mój brzuch), mama z chłopcem (takim 7lat-też nie patrzyła na mnie) i kobietka po 50ce :whistle: cały przekrój i nikt się nie wychylił :lol:

Pierwszą turę ciuszków wyprasowałam, druga się suszy na balkonie (muszę kupić klamerki, bo mi brakuje do tych ciupinek)

Poducha ciążowa powinna mi się sprawdzić przy karmieniu, muszę tylko zdjąć pokrowiec i przeprać :)

11 lata 11 miesiąc temu #633303 przez anek
KarinaM napisał:

anek napisał:

a ja wole swoim jezdzic(ford focus), bardzo lubie nim jezdzic, jest wygodny i gdyby nie to ze juz zaczyna cos w nim stukac i M.(maniak zmian aut) stwierdził ze pora zmienic to nigdy bym sie z nim nie rozstawała.M.ma terenówe i nie lubie nią jezdzic, zle mi sie do nie wsiada a teraz to juz masakra(jest wysoka)i ogolnie nie lubie takich duzych aut.

A ja bym chciała terenowy samochód. Nigdy takim nie jeździłam. Wszędzie podjedzie. Nie trzeba patrzyć że tu się nie zatrzymam bo krawężnik wysoki. Ja Audi muszę uważać bo jest na kółkach 19" i nie mogę podjeżdżać pod krawężniki. Mój Marcin by chyba zawału dostał(też maniak samochodowy).
Kombiaki i minivany są fajne bo wszystko się w nich mieści. A jak rodzinka duża na wczasy jedzie to trzeba sporo rzeczy zabrać.

Karina ja jezdziłam przez 2 lata do pracy(30km) takim suw-em(land rower freelander)i fajnie sie jezdziło, zima nie straszna 4x4naped ale zachciało mi sie czegos mniejszego , osobówki i kupiłam focusa i duuzo lepiej mi sie jezdzi, wszedzie wjade, mały, sprytny.teraz M.ma duza terenówe i wsiąsc do niej to jest masakra, brzuch mi przeszkadza.na wycieczki super ale po miescie jak dla mnie nie nadaje sie.
widze ze Twoj mąz tez maniak samochodowy i motorowy, moj to samo:)motory to jego pasja.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #633312 przez Sevilla
Ja mam audi a4 w combi, jeździ się super, ale niestety na chwilę obecną wysiadanie to istna męczarnia ...

Tweety wszystkiego NAJ, NAJ :)

11 lata 11 miesiąc temu #633315 przez KarinaM
anek mój na punkcie motorów to ma hopla giganta. A jeszcze 4 lata temy trafił do takiej firmy gdzie jest ich trzech chłopaków i wszyscy jeżdżą motorami(łącznie z szefem). Ma to swoje dobre strony ale ja się boję o Niego. Najbardziej mnie przerażało jak pojechał do Pragi na motorze i to jeszcze kolegi bo On miał starego i się bał. Zaliczył już też wypadek i to nie ze swojej winy(facet walnął w Niego w tył jak skręcał - powiedział że zagapił się a najprawdopodobniej gadał przez telefon)

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu #633328 przez Ane88
Witam laseczki :))

ja dzisiaj wyspana jak nigdy:))

spałam do 10.15 :)))

chyba wizyta na wsi mi tak podziałała :)

TWEETY wszystkiego co najlepsze, szybkiego i małobolesnego rozwiązania i ślicznego zdrowiutkiego dzidziusia:)

ja na swoje urodzinki już będe z Kubusiem:)

W ogóle śniło mi się dzisiaj, że urodziłam i pisałam do Was ze szpitala żebyście zmieniły na liście dzieciaczków imie mojego dziecka... z Kubuś na Milenka :P:P:P
hehe, ale by było :P

poduszki do karmienia nie kupuje. Koleżanki odradzają. albo karmiły na leżąco, albo na zwykłym jaśku. chyba, że mi będzie bardzo niewygodnie to sobie dokupie:)

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 11 miesiąc temu #633330 przez Ane88
Pauluska ja też nie wiem co Ci poradzić bo nie karmiłam nigdy, ale dużo dziewczyn własnie chwaliło sobie herbatki laktacyjne. bo bawarka nic nie dawała...
Super, że masz dzidzie przy sobie:)
jaaaa teeeżżż juuuż chceeee:)))

pokazywałyście ubranka na wyjście ze szpitala.
ja mam uszykowane 2 kompleciki. w zależności jaki Kubuś się urodzi duży. bo ten jeden dostałam od koleżanki, ale on jest na 50cm, więc nie wiem czy nie będzie malusi.

11 lata 11 miesiąc temu #633336 przez Ane88

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #633337 przez Ane88

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #633342 przez Domiś91
Super ubranka :)
Dzisiaj zrobie sobie syrop z cebuli, a na noc wypije mleko z czosnkiem i miodem :) Mam nadzieje że mi przejdzie :)

Nigdy nie miałam na wiosne uczuleń ani nic, może teraz gdy hormony szaleją coś mi się włączyło? Nie wiem.. Mam nadzieje że wszystko mi przejdzie. Piękna pogoda dzisiaj w Bielsku i myślę nad jakimś krótkim spacerkiem :) Chociaż nie wiem czy mogę z tym przeziębieniem.. :(

11 lata 11 miesiąc temu #633347 przez KarinaM
Ane88 oba kompleciki piękne.

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu #633350 przez Domiś91
Dziewczyny jakie lekarstwa mogę brać na gardło i kaszel?? :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka