- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ale od poniedziałku basta robię sobie długi weekend i nie wracam już do pracki do porodu.
Do tej pory się bałam, ale zacznę spzątanie szaf i balkonu posadzę zioła na balkoni jakieś ładne i ze 2 kwiatki.
ależ dziś brzydko za oknem...
dziś oklejamy pokój małego. Domiś pytałaś czym ozdobić, wejdź na allegro w naklejki na ściany. Są przepiękne. Ja miałam do tej pory gołe ściany. Wsadziłam więc jeden kolorowy obrazek na ścianę i nad łóżeczkiem przyklejam naklejki i przy komodzie z przewijakiem.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też myślę że Anebelle juz sie rozpakowała
pauluska jak miło czytac dobre wiesci-na początku i dzidzia i mamusia muszą sie przyzwyczaic do nowych rzeczy-chociażby do karmienia Dasz rade-próbuj,próbuj i jeszcze raz próbuj -nie poddawaj sie chocby nie wiem co Dobre nastawienie też jest połową sukcesu -dasz rade kochana
Kurcze jakie to cudowne uczucie kiedy widzisz swoje dziecko i masz wrażenie że jest z Tobą od zawsze-a już wogóle nie można sobie wyobrazic jak to było ,,bez ,,malenstwa-najwspanialsze uczucie na świecie.My z mężem częęęęsto mówimy że fajnie było tylko we dwoje...ale we trójkę to poprostu MAGIA-mimo nie przespanych nocy,nerwów,obowiązków itp.myślę że dzieci to prawdziwy DAR OD BOGA-nie zamieniłabym tego za nic w świecie!!!
No i jak sie słyszy o matkach które zabijają dzieci to aż serce pęka Kiedy nie byłam mamą szlag mnie trafiał jak słyszałam takie historie....ale od kiedy jestem mamą-za każdym razem mam łzy w oczach-nawet trudno mi myslec o tym-bo spojrze na Miłka i serce mi pęka...już mi sie ryczec chce Tragedia
Achhhh szkoda nerwów
Dziewczyny dzis mam plan posprzątac pokój synka-już dawno to sobie obiecywałam ale ciągle jakos schodziło
Pogoda dosc fajna,moze pranko wstawię
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
dojrzałam na fb że tweety ma dzis urodziny tak wiec wszystkiego najlepszego
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisiaj wizyta. mam nadzieje ze szyjka sie juz nie skrocila bo chcialam wyjechac na majowke do rodzinki. jesli jednak jest krocej to siedze w Wawie - nie ma co ryzykowac porodu gdzie indziej. juz sobie chyba za bardzo wszystko ulozylam w glowie zeby mialo byc inaczejz. Trzymajcie kciuki.
ja mam naszykowane rzeczy do szpitala, ale pakowac bedzie M. Moze dzisiaj moze jutro. ciagle zbieram sie zeby raz jeszcze wyprac reczniki malego zeby dobrze chlonely wode.
Moja mama jest pediatra, co prawda mieszka 150 km od nas ale deklaruje pelne zaangazowanie wiec zakladalm ze sie zjawi i pokaze mi wszystko profeslonalnie, przywiezie mi tez polozna wiec czuje sie dosyc komfortowo.
Pozdrawiam was dzisiaj slonecznie, u nas piekna pogoda
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
U mnie też pogoda się poprawiła. Muszę umalować włosy i może pojadę do szpitala ale nie lubię jeździć tym małym samochodzikiem.
Zaraz wstawię Wam jakim.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Heh niby sie nie moge doczekac dzidzi ale ten strach jak zacznie boleć...
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pauluska z tego co pamietam to trzeba czesto przystawiac, raz jedna piers, raz druga.Popros połozne niech Ci pomagaja zeby córeczka Ci sutków nie pogryzła.wierze ze sie uda, nie am innej opcji!
Mooniak jaka jest ta poduszka do karmienia co wstawiłas?twarda?spodobała mi sie i chyba tez zamowie.z synkiem w sumie nie miałam nic z takich poduszek i neiiwem czy mi sie sprawdzi ale zaryzykuje.
U nas sliczne słoneczko,ja mimo ze ejstem przeziebiona to pawera mam i ciagle sprzatam wsyztskie zakamarki:)
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas remont trwa. Wczoraj M i teściu postawili ściankę działową, plan na dziś malowanie, na razie na biało żeby kolor dobrze się przyjął. Lubię widzieć efekty przynajmniej wiem że idzie do przodu
Jutro wizyta. Zwykle jeździłam busem do Lublina, ale teraz to dla mnie katorga, więc poprosiłam tatę żeby mnie zawiózł. Czeka mnie KTG, a przy okazji dowiem się jak wyszedł posiew no i ile wagowo stoję
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do karmienia to wiem że dobrze powiedzieć a gorzej zrobić ale nie denerwuj się. Ty musisz być zrelaksowana bo inaczej pokarm się wstrzymuje.