BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #647665 przez lili91
Melduje sie po wizycie. Glowka opadla ale jeszcze jest dosc wysoko. Powiedzial ze w 40tygodniu sie zobaczymy a jak do 41 tc nie urodze to na szpital. Malenka warzy 2.900

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #647681 przez lili91
Ale sie popisalam. Powinno byc oczywiscie WAZY.

11 lata 7 miesiąc temu #647739 przez Alex_87
A ja mam dzisiaj od rana bóle miesiączkowe, na początku nie zwracałam na nie uwagi, ale po południu jakoś zaczęłam je zauważać. Nie są jakieś bardzo regularne ani bolesne, ale pierwszy raz mam je cały dzień.

11 lata 7 miesiąc temu #647762 przez KarinaM
Alex wiem o czym mówisz, bo właśnie ja od jakiejś godziny mam taki ból i brzuch się spina.
Coś czuję że nie wytrzymam do tego 39 tygodnia.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #647779 przez Alex_87
Hmmm ja sama nie wiem co o tym myśleć, brałam prysznic i nie przeszły ale też nie są mocniejsze. Widocznie macica trenuje :) ale dochodzi do mnie, że do godziny zero coraz bliżej :)
Nawet mąż sam z siebie wyszedł z inicjatywą, że w niedziele złoży łóżeczko :D chyba też go trochę nerwy biorą ;)

11 lata 7 miesiąc temu #647852 przez Domiś91
Mnie od jakiś 2-3 godzin boli podbrzusze, brzuch sie cały czas spina, a do tego krocze dochodzi. Zero skurczy więc pewnie to znowu fałszywy alarm :)
joasia10015 coś sie dzisiaj nie odzywa?? Może czegoś nasza wróżka nie przewidziała :D!!!

Idę spać, dobrej nocki majówy drogie :kiss: :* :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #647855 przez aleksandraludw
witam:) prawie 3 godziny temu na świat przyszła moja córka Julia 4300g i 58cm

11 lata 7 miesiąc temu #647857 przez joasia10015
Hej laseczki :)
No niestety jeszcze w dwupaku Domiś-u mnie raczej niespodzianki wcześniejszej nie będzie :(
Czytałam was od rana -tylko jakoś nie miałam weny żeby odpisac...dziś dowiedziałam sie że jutro wpada moja kochana teściowa i poprostu nosi mnie cały dzien :angry:
Na szczeście w piątek i sobotę mam szkołe i wychodzi na to że tylko czwartek spędzimy razem :lol: i w dodatku będzie mój mąż wiec może oszczędzi mi złośliwości ... a nawet jeśli nie to przynajmniej mój M.zobaczy jak ona potrafi mnie gnębic :dry: Achhhh już mam nerwa :( :( :(

Oprócz tego spotkałam sie dzis z koleżanką któa urodziła 2 msc.temu i jak zobaczyłam maluszka to aż sie śliniłam :blink: Jest taki bosssski,już sie nie mogę doczekac mojego Mikusia-ciekawe jak wygląda :blink:

Kurcze dziś taki upał jak u was i też ledwo dychałam ...jak dobrze że już koncówka...z Miłciem chodziłam z ogromnym brzuchem cały gorący maj,czerwiec i pół lipca i wiem dobrze co znaczą upały w ciąży :blink:

ps.zapomniałabym -GRATULACJE dla ANE !!!!! Coś ruszyło na majówkach :blink: A właśnie ciekawe jak aleksandraludw bo chyba sie dzis nie odzywała -dobrze kojarze????

11 lata 7 miesiąc temu #647859 przez joasia10015
Ha,ha,ha,ha,ha a nie mówiłam.....dopiero co pisałam o aleksandraludw a tu takie wieści :) :blush:
KOchana ogromne gratulacje-duuuużoooo zdrówka dla Juleczki!!!! I dużo siły dla ciebie kochana :blink: :)
Napisz coś więcej o porodzie - Julisia pokazna zdrowa dziewczynka :) Suuuuperrr!!!
JESZCZE RAZ GRATULUJE!!!!

11 lata 7 miesiąc temu #647863 przez KarinaM
aleksandraludw napisał:

witam:) prawie 3 godziny temu na świat przyszła moja córka Julia 4300g i 58cm

Gratulacje i czekamy na zdjęcia.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #647866 przez demoniqe
Alez fajnie!! Gratulacje dla ane i aleksandraludw

Widze ze teraz przyszedl czas mam po terminie :-) cos czuje ze moj maly tez wczesniej nie wypelznie :-) wlasnie ok 36 tyg mialam skurcze bole a tu teraz cisza :-) mam nadzieje ze przed burza!

11 lata 7 miesiąc temu #647872 przez Urszula
Witam!

GRATULACJE DLA PIERWSZYCH MAJOWYCH MAMUSIEK

Nasza Druga Córeczka Amelia przyszła na świat wczoraj nad ranem o 4.30 :-) waga 3395, 52 cm długa:-) jesteśmy już w domku całe i szczęśliwe!!!

Trzymam kciuki za koleżanki, ktore mają poród przed sobą...szczęśliwego u szybkiego rozwiązania!!!!

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

11 lata 7 miesiąc temu #647876 przez aleksandraludw
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #647878 przez Ane88

Przyszedł czas na nową miłość...;*
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka