BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #647879 przez Ane88
Cześć dziewczyny;) przestawiam Wam Kubusia (2 godziny ma na tym zdjęciu) dziś już wygląda troszkę inaczej;)
jestem przeszcześliwa. Porodu nie będę narazie opisywać. Powoli dochodzę do siebie. Aleksandra gratulacje również;) mój mąż dostał prezent spóźniony o jeden dzień;)

Przyszedł czas na nową miłość...;*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #647880 przez Domiś91
o 3;05 obudził mnie ból podbrzusza (z niczym go nie moge porównać) i tak co pół godziny. od 4;50 co 16 min, wykąpałam się, umyłam gary (ehhehe) i piję herbatke. Czekamy na mame i jedziemy do szpitala!!!!!!!!!

11 lata 7 miesiąc temu #647883 przez tweety
Ane88 napisał:

8/05/2013
KUBUŚ
3240g
51cm
MĄŻ ANE. POZDRAWIAMY :D :D :D

my rownie pozdrawiamy. i gratulujemy

11 lata 7 miesiąc temu #647884 przez tweety
aleksandraludw napisał:

witam:) prawie 3 godziny temu na świat przyszła moja córka Julia 4300g i 58cm

ale duza dziewczyna. gratulacje. i chyba dobrze sie czujesz skoro tak szybciutko do nas piszesz :)

11 lata 7 miesiąc temu #647885 przez tweety
Urszula napisał:

Witam!

GRATULACJE DLA PIERWSZYCH MAJOWYCH MAMUSIEK

Nasza Druga Córeczka Amelia przyszła na świat wczoraj nad ranem o 4.30 :-) waga 3395, 52 cm długa:-) jesteśmy już w domku całe i szczęśliwe!!!

Trzymam kciuki za koleżanki, ktore mają poród przed sobą...szczęśliwego u szybkiego rozwiązania!!!!

Urszula. Gratulacje i dla ciebie. super niespodizanka na poranek

11 lata 7 miesiąc temu #647886 przez tweety
Domiś91 napisał:

o 3;05 obudził mnie ból podbrzusza (z niczym go nie moge porównać) i tak co pół godziny. od 4;50 co 16 min, wykąpałam się, umyłam gary (ehhehe) i piję herbatke. Czekamy na mame i jedziemy do szpitala!!!!!!!!!

YEAAAAHHHHHHHH. trzymam kciuki zeby sie rozwijalo.

11 lata 7 miesiąc temu #647888 przez tweety
Dzisiaj z rana tylko ja nie spie :) moj maz ostatnio budzi sie o 5 wiec ja i synek z nim. tymczasem siedze juz sama i czytam sobie was. a tu od wczoraj 3 porody! i takie sliczne zdjecia. plakac mi sie chce jak widze takie cudne maluszki. i widze ze nawet nam sie udzielil na forum jakis mezczyzna - maz Ane. super nie?

u mnie wczorajsze ktg juz wzorowe. maly szalal ale jego tetno juz w normie, max do 160. takze zapis popisowy. skurczy brak, rozwarcie na opuszek i nic wiecej. ale Pani doktor w szpitalu mowi ze moge rodzic w kazdej chwili. no i kazala sie zglosic na IP w dniu terminu na ktg. ale nadal licze ze uda sie wczesniej. Nie staram sie nawet syna przekonywac zeby wychodzil bo sie boje ze bedzie robil na zlosc. :) Kto wie czy nie ma charakterku po mnie

11 lata 7 miesiąc temu #647896 przez lili91
Domiś91 napisał:

Domis Kochana trzymam kciuki. A jednak nie myslenie o porodzie pomaga :)

GRATULACJE DLA DZIEWCZYN KTORE JUZ MAJA SWOJE MALUSZKI.
SLICZNE ZDJECIA.

11 lata 7 miesiąc temu #647897 przez lili91
tweety napisał:

Dzisiaj z rana tylko ja nie spie :) moj maz ostatnio budzi sie o 5 wiec ja i synek z nim. tymczasem siedze juz sama i czytam sobie was. a tu od wczoraj 3 porody! i takie sliczne zdjecia. plakac mi sie chce jak widze takie cudne maluszki. i widze ze nawet nam sie udzielil na forum jakis mezczyzna - maz Ane. super nie?

u mnie wczorajsze ktg juz wzorowe. maly szalal ale jego tetno juz w normie, max do 160. takze zapis popisowy. skurczy brak, rozwarcie na opuszek i nic wiecej. ale Pani doktor w szpitalu mowi ze moge rodzic w kazdej chwili. no i kazala sie zglosic na IP w dniu terminu na ktg. ale nadal licze ze uda sie wczesniej. Nie staram sie nawet syna przekonywac zeby wychodzil bo sie boje ze bedzie robil na zlosc. :) Kto wie czy nie ma charakterku po mnie

Ja tez nie spie od 5. Od rana sprzatam oczywiscie z przerwami. :)

11 lata 7 miesiąc temu #647900 przez Sysia
m-brava ( jesli dobrze napisałam ) ja staram się nie przejmować ale już mnie to przerasta ;( wiem że się rodzą dzieciaczki po terminie ale ja się boję że będę musiała leżeć na tej cholernej patologi ciązy jak leżałam w 8tyg i były dziewczyny co czekały na wywołanie to chodziły po korytarzach i czekała na swoją kolej bo tyle ich było ;/ i tak kilka dni ;/! też mam przepływy pępowinowe b.dobre wody płodowe też ok, zero rozwarcia :( SZOK :( a dziś jestem tak obolała po tym badniu nie umiem chodzić i boli mnie brzuch z tego ;/ od rana siedzę i płaczę :( ...

Śliczne maleństwa :* GRATULACJE :*

Aha któraś wczoraj pisała o ciśnieniu że ma 140 i 150 ( już nie pamiętam na ile ) ale z tego co mi położna mówiła jeśli Ci nie spadło musisz jechać na IP bo jest to zagrożenie dla Ciebie i dziecka !! KONTROLUJ TO ;*...

Joasia wywróż mi poród proszęęę!! :)

11 lata 7 miesiąc temu #647902 przez KarinaM
Witam!!!
Znowu zapowiada się upalny dzień.

Dziewczyny Wasze skarby są prześliczne.

Ja ciśnienie w ciąży mam rewelacyjne bo zawsze tak około 100/60 lub 100/70. Wczoraj też tak miałam i mąż śmiał się że mam zawsze takie niskie a lekarz że to bardzo dobre ciśnienie. Powiedział że przy takim ciśnieniu mogę przytyć te swoje 20kg.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #647905 przez sisina
wITAM :)

u mnie tez upalny dzien sie szykuje ale dzis poleniuchuje na balkonie :)

URSZULA, ALEKSANDRALUDOW GRATULACJE!!! :) :)

LILI tzymam kciuki za ciebie :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #647906 przez sisina
Ane śliczny ten twój synuś :laugh: :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #647910 przez munnecabrava
aleksandra cieszę sie bardzo trzymalam kciuki mocno jaką dorodna panna ;) a jak poród? Udało się bez oksy?

domis trzymam kciuki ;) oby szybko poszło !

sysia ty kochana jesteś przed terminem więc na spokojnie. Ja juz 2 dzień pi terminie i bez paniki dzidz wczoraj miała się dobrze więc po co się denerwować. Jedyne co to mam nadzieję że w szpitalu nie będą nadgorliwi zrobią mi ktg i odesla do domu ;( dzisiaj jest jakiś dzuen bolacych brzuchow .... A Madzia się przeciąga przekladajac moje wszystkie wnętrzności;p

11 lata 7 miesiąc temu #647911 przez JoannaL
aleksandraludw piękna, duża dziewuszka z tej twojej córci

Urszula gratulacje

Ane Kubuś śliczny

Domiś za ciebie mocno kciuki trzymam

zjadłam śniadanko, idę sobie zmierzyć ciśnienie. Będę zaglądać

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka