BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #648442 przez tweety
M-brava - nie do pomyslenia jak sie potraktowal. ja poszlam na pierwsze ktg ze skierowaniem, na drugie juz tylko z zalecenie po pierwszym a mam isc jeszcze w niedziele, tym razem jednak Pani doktor mi powiedziala zebym dla swojego spokoju sie zjawila na IP. Zamierzam isc i nie sadze aby mnie odeslali. a termin mam na 21 maja. i tak samo powiedzieli mi ze kontrolne ktg na IP w dniu porodu jak nic sie dziac nie bedzie.

jesli uda ci sie znalezc inny szpital to zglos ten do rzecznika praw pacjenta, wzlaszcza ze masz jeszcze dowody ze poprzednim razem ci spartaczyli sprawe w 25 tygodniu. to moglo sie zle skonczyc i ktos musi im ukrocic te praktyki. tym bardziej nie powinni byc dla ciebie nie mili. mi tez sie az cisnienie podnioslo. walcz o siebie!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #648447 przez tweety
Domiś91 napisał:

dziewczyny dzisiaj o 12 prZyszedl na swiat Tymoteusz. waga 3900, ma 60 cm. nacinali mnie, bardzo sie darlam, nawet mialam chwile zwatpienia i powiedzialam ze PIERDOLE TO I JUZ NIE CHCE RODZIC. Maz sie spisal super. pisze z telefonu. jak wyjdziemy ze szpitala to dam znac i nadrobie was, bo ledwo sie zalogowalam. czuje sie dobrze :-D

No i sie udalo. gratulacje. Duzy chlopak z tego Tymka wiec pewnie dlatego sie tak nameczylas. Odezwij sie jak tylko bedziesz miec chwile.

11 lata 7 miesiąc temu #648453 przez munnecabrava
Domiś gratulacje :)cieszę się niezmiernie :) Chłop jak dąb ;)

Dzięki dziewczyny za wsparcie :)

11 lata 7 miesiąc temu #648458 przez demoniqe
Domiś super!!!! gratulacje, wstaw nam słodziaka jak odpoczniesz

11 lata 7 miesiąc temu #648459 przez moniaaak
Domiś91 napisał:

dziewczyny dzisiaj o 12 prZyszedl na swiat Tymoteusz. waga 3900, ma 60 cm. nacinali mnie, bardzo sie darlam, nawet mialam chwile zwatpienia i powiedzialam ze PIERDOLE TO I JUZ NIE CHCE RODZIC. Maz sie spisal super. pisze z telefonu. jak wyjdziemy ze szpitala to dam znac i nadrobie was, bo ledwo sie zalogowalam. czuje sie dobrze :-D

Gratulacje :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Witamy kolejnego Majówkowego Chłopaka :D

Czekamy na zdjęcia :). Buziaki dla szczęśliwej Mamusi:)

11 lata 7 miesiąc temu #648470 przez Alex_87
Domiś gratulacje, byłaś naprawdę dzielna, wypchnęłaś takiego chłopa na świat :D Czekamy na zdjęcia :)

Jejkuuu już coraz bardziej chciałabym mieć to za sobą. To ile już mamy tych dzieciaczków na świecie? :)

Sysia mi jak twardnieje to nie boli, czasem tylko jak na miesiączkę, bardziej czuję tak jakby mi ktoś pompował powietrze do niego, jak wtedy siedzę, to muszę zmienić pozycję bo tak mi żebra uciska. A jak twardnieje i cały boli to przypadkiem się nie zaczyna poród? :P

11 lata 7 miesiąc temu #648478 przez tysiiiak
Domiś Gratuluję :* duży chłopak z Tymusia :) a Ty się wkońcu doczekałaś :) :kiss: :kiss: :kiss:

M-brava co za idiota !!! naprawde poszukaj innego szpitala, po co masz sie znowu stresować, że Cię źle potraktują ! i jeszcze nie oddali Ci karty ciąży :angry: :angry:

11 lata 7 miesiąc temu #648481 przez Karolka85
Anek lampka jest tylko na baterie, ale myślę że długo wytrzyma- wkońcu nie będzie włączona całe noce.

Domiś gratuluję dorodnego syna!!! Pewnie się umęczyłaś ale w sumie i tak chyba nie długo wszystko trwało :) Czekamy na więcej informacji i fotkę Tymka :)

11 lata 7 miesiąc temu #648508 przez JoannaL

11 lata 7 miesiąc temu #648520 przez moniaaak
Kurczę coraz więcej nas się rozpakowuje, a na forum coraz ciszej się robi...

11 lata 7 miesiąc temu #648533 przez KarinaM
Domiś gratulacje i jak zwykle czekamy na zdjęcia.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #648536 przez sisina
Domiś gratulacje dorodnego chlopa wypchnelas czekamy na foteczki jak wyjdziesz ze szpitala :laugh: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #648541 przez Sevilla
Domiś gratulację!!!!!!!!!

Ja właśnie wróciłam od lekarza. Maks ma 2900g :) Za dużo nie przybrał, ale lekarza powiedział, że 0,5kg to dobrze :) Ja po badaniu, czop jeszcze nie zszedł, rozwarcie na 1,5cm. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, a w tym czasie mam zrobić badania krwi, jutro KTG i kolejne za tydzień :)

11 lata 7 miesiąc temu #648555 przez moniaaak
Sevilla napisał:

Domiś gratulację!!!!!!!!!

Ja właśnie wróciłam od lekarza. Maks ma 2900g :) Za dużo nie przybrał, ale lekarza powiedział, że 0,5kg to dobrze :) Ja po badaniu, czop jeszcze nie zszedł, rozwarcie na 1,5cm. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, a w tym czasie mam zrobić badania krwi, jutro KTG i kolejne za tydzień :)

Sevilla widzę, że jakos podobnie mamy i Maluszki podobnie ważą.

Na kiedy masz termin?

11 lata 7 miesiąc temu #648575 przez Sevilla
Monia ja mam termin na 25 maja wg OM, a wg USG na 23.05 :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka