- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Anek ja na kaszel bralam Drosetuks czy cos takiego po 3 dniach minelo. Pani w aptece powiedziala ze w ciazy mozna brac.
juz mam 3 syropy w domu, bo kazdy lekarz co innego poleca i juz nieiwem który mam brac bo w nocy mam suchy kaszel a rano jak sie obudze to wykrztsny i bądx tu mądry.ale dzięki, jak nie pomogą tamtem to zapytam o ten drosetuks.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moj byl po niego w aptece i ciezko mu bylo okreslic rodzaj jak pani zapytala.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Dobrze że mój Arek mnie troche wspiera i pociesza, bo nie dałabym rady Najchętniej jutro bym pojechała wywołać ten poród i tyle.
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
A co do ktg to lekarz mi wpisuje w karte ciazy tentno dziecka ale skad to bierze? I zawsze jest takie samo.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Jakoś nie chcialam brac zadnych leków w ciązy, balam sie ze zaszkodze małemu
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam w ogóle takie myśli już.. Że to moja wina Że to moje ciało nie jest przygotowane i że to ono sobie nie radzi z tym Że to przeze mnie bede miała w sobote wywoływanie A jeszcze wszyscy mnie irytują pytając - Co ty tu jeszczze robisz? - Już powinnaś być na porodówce! - Napewno dzisiaj urodzisz!
Dobrze że mój Arek mnie troche wspiera i pociesza, bo nie dałabym rady Najchętniej jutro bym pojechała wywołać ten poród i tyle.
to zadna twoja wina. pamietaj o tym. wywolanie to nic strasznego, podaja ci dokladnie ten sam hormon ktory by sie wydzielil naturalnie. bedzie dobrze i dasz rade. tez uwazam ze zwyczajnie dzidziusiowi jest u ciebie dobrze wiec sie nie pcha na swiat.
Ciekawe jednak czemu nie mialas zadnego ktg, jesli nie od 38 tygodnia to chcociaz powinni ci zaczac robic po 40. wtedy by bylo wiadomo czy jakas czynnosc skurczowa jest czy zadna.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
dziś też pospałam do 10 ale miałam takie głupie sny że szok... śnił mi się szpital i że mi się łożysko odkleja
Domiś Ty siebie nie zadręczaj wyrzutami bo nie mamy żadnego wpływu na to kiedy nasze uparciuszki postanowią opuścić brzuszkowe raje Twoj Tymuś napewno czeka aż mama będzie zrelaksowana a nie zadręczona poczuciem winy
Tweety super że na KTG wszystko si i że personel miły przynajmniej bez stresu pojedziesz rodzić
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I chciałąm się odnieś do Ciebie Domiś
Nie oskarzaj sie,to nie Twoja wina, dwa tygodnie po dwa tygodnie przed to normalka, w każdej chwili możesz dostać skurczy albo bez bolu odejda Ci tylko wody. Ja tak mialam w pierwszej ciązy odeszly mi wody a dopiero za 22 godziny urodziłam synka.. nie miałam ani rozwarcia ani boli nic,dostałam kroplówkę i miałam poród wywoływany..To żadna tragedia.. Teraz zostało mi trzy dni i też nic sie nie dzieje. Czekanie jest najgorsze ale pocieszam sie myślą że już niedługo na pewno Zuzia sie pojawi
Pozdrawiam i trzymam kciuki
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja dziś rano byłam na badankach już ostatnich byliśmy z mężem na zakupach i zrobiłam dwa prania. A teraz siedzę i moczę nogi bo strasznie spuchły :/ fajnie jak jest ciepło, ale dla kobiety w ciąży nie jest aż tak przyjemne
Tweety fajnie, że wszystko jest ok
Ja byłam tydzień temu w przychodni na KTG, ale mają jakiś zły papier i dzisiaj babki mówiły, że jeszcze nie dotarł ten dobry. Mam nadzieje, że w przyszłym tyg już będzie, bo tak będę musiała jechać do szpitala.
Domiś nie myśl o tym w ten sposób, bo jak już urodzisz, to będziesz się winiła, ze nie masz pokarmu i nie możesz karmić, albo że za dużo płacze itd. I w ten sposób Tymek będzie miał wiecznie zadręczającą się mamę. A szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko Z resztą nie ty jedna urodzisz po terminie
Sylwia26081982 Twoja córeczka będzie Zuzia? Moja też mam wieeelki sentyment do tego imienia