- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja się boję zrobić test ale od 3 dni mam wilczy apetyt. Potrafię zjeść śniadanie i jeszcze 2 drożdżówki i zaraz mi niedobrze i spiąca jestem okropnie. Dziś skoczę do apteki. Teoretycznie biorę tabletki ale z pierwszego opakowania 2 szt zapomniałam a z tego jednej
W sumie to bym się cieszyła! Gorzej z moją pracą.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
My jeszcze nie ustaliliśmy kiedy chrzest bo kasy brak. Chcieliśmy na wrzesień ale nie wiem czy wydołamy finansowo bo Igor do szkoły więc trzeba Jego obkupić. Już książki kupione ale wyprawka nie.
Za tydzień mąż jest chrzestnym u brata rodzonego (młoda Agatka urodzona 18.06.2013) więc wydatek też następny. A u nas podobno za chrzest ksiądz życzy sobie 250-300 zł. Ma cennik a nie co łaska.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Najlepsze jest to że niecały miesiąc temu miałam to plamienie i niewiem czy to już była miesiączka czy też nie. I jeżeli tak to też na dniach wyczekuje i ewentualnie testuje
Wyjdzie na to że w kilka spotkamy się na kwietniówkach
Karina W życiu bym tyle nie dała za chrzest sobie liczą
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas za chrzest "dają po 200 zł"(tak nam ksiądz powiedział). Z drugiej strony jak będziemy mieć w sobotę, to chyba bez mszy... Więc niezła fucha .
Mieliśmy robić w lokalu, ale w końcu ze względów finansowych zmieniliśmy zdanie i organizujemy przyjęcie w domu. Wzięliśmy sobie kucharkę, która też weźmie 200 zł i wyjdzie nam jakaś połowa kosztów z lokalu.
Jej dziewczyny, Kacperek ostatnio znów ma noce nie wiadomo jak. Pewna jest tylko pierwsza pobudka(około 1), a potem to czasami nawet co godzinę. Zazdroszczę tym co wstają w nocy raz, albo wcale. Wychodzi na to, że mój synek to straszny żarłok.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Mąż będzie się musial ogarnąć i Ci więcej pomóc chociaż znając życie to pewnie będzie czuł presje żeby więcej zarabiać, ale dacie radę.
Ja póki co nie mogę mieć drugiego bo praca i finansowo byśmy sobie nie poradzili. A jak rodziłaś? Naturalnie prawda? dobrze pamiętam?
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tweety gratulacje A to nie zabezpieczaliśce się?
Mąż będzie się musial ogarnąć i Ci więcej pomóc chociaż znając życie to pewnie będzie czuł presje żeby więcej zarabiać, ale dacie radę.
Ja póki co nie mogę mieć drugiego bo praca i finansowo byśmy sobie nie poradzili. A jak rodziłaś? Naturalnie prawda? dobrze pamiętam?
no wlasnie bez zabezpieczenia. czlowiek to glupi jest. ale widywalismy sie tylko w weekendy. rodzilam naturalnie na szczescie, o właśnie, musze sobie wizyte u lekarza zamówić.
tez mysle ze m bedzie mial teraz jeszcze wieksza presje na kase. mam nadzieje ze sie opamieta. 2 dzieki to nie przelewki ale biedy nie klepiemy, zwyczajnie nie bedziemy zmieniac samochodu co 3 lata i jakos to poleci.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Moja mama zaszła w ciążę 4 miesiące po pierwszym porodzie i nie miała za wiele pomocy od rodziny a tata musiał dużo pracować. Teraz mówi, że najgorsze były pierwsze dwa lata a później już spoko
My właśnie wróciliśmy ze szczepienia, mała waży 6720g i mierzy 66cm
A propo chrzcin, my mieliśmy w lokalu, płaciliśmy 90 zł od osoby i finansowo by mnie wyszło podobnie plus jeszcze przygotować wszystko, wszystkich obsłużyć. A tak sobie siedzieliśmy i był czas dla rodziny. Następne chrzciny i komunie też robię w lokalu
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Faktycznie chyba takie z nich żarłoki albo lenie małe-za mało wypiją i szybko sa głodni
tweety ale wieści suuuuperrrrr!!!! Dobrze pamietam jak opisywałaś swoj poród -wierzę że ten bedzie szybki,bezbolesny i bez żadnych ,,newsów,, Trzymam kciuki ,i informuj nas jak tam sie sprawy mają A ewentualnie znajdziemy cie na kwietniówkach
Ja narazie sie nie zabezpieczam bo małża i tak nie ma -a mój Gin ma urlop-pogadam z nim na wizycie -bo choc chciała bym jeszcze jednego szkraba to na pewno nie teraz -za jakieś 10 lat
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna