BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #726265 przez Olga60
M-brava tylko, że Twoja jest mega silna i akrobatka z niej, bo się obraca i podnosi na całych rączkach :cheer:

A ja byłam przekonana, że Ty urodziłaś też 9 maja nawet Wam życzenia skladalam ale nie było reakcji, a Twoja z 10 jest :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #726285 przez tysiiiak
Kubula też lubi się kąpać :) jak go wyciągam też jest oki :) dramat zaczyna się jak go ubieram wtedy płacz aż do momentu złapania cyca :P

Kubula dziś kończy 3 miesiąąące :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #726320 przez KarinaM
Tysiiiak to najlepszego dla Kubali. Niech rośnie duży i zdrowo.

My plażujemy się jeszcze dzisiaj. Dopiero po jakiejś 14:00 lub 15:00 pojedziemy do domku. Samochód spakowany czeka u pani na ośrodku.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #726397 przez Olga60
My też dzisiaj ostatni dzień plażowania
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #726398 przez Olga60
Najlepsze życzenia z okazji trzeciej miesięcznicy dla Kubusia :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #726405 przez KarinaM
Olga piękna mamusia z Ciebie. Figura do pozazdroszczenia.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #726409 przez munnecabrava
heheh Olga czasem ta mała gamonica sama mnie zaskakuje dzisiaj np ciągle się do siadania zabiera ;P

A pisalam Ci chyba że moja z 10 ??? Nie wysłałam?

Zazdroszczę pobytu nad morzem.

Tysiak to mamy ten sam problem.

Ehhh mężulo dzisiaj na kawalerskim ...ciekawe w jakim stanie wróci. Nie lubie tych jego imprez bo się zciora pewnie ja się wkurzę obrażę i będzie niefajnie.

11 lata 4 miesiąc temu #726422 przez tysiiiak
dziekujemy za życzonka i wszystkiego najlepszego dla Maksia Sevilli i Adrianka Sylki :kiss: :kiss: :kiss:

Olga sexi mummy :)

M na rybach i dobrze tak mnie wkurzył wczoraj, że nie mam ochoty na niego patrzeć :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #726446 przez tweety
hehe u mnie po kąpieli tez ryk aż dostanie butle

11 lata 4 miesiąc temu #726448 przez tysiiiak
noo dzisiaj też był ryk ale nie chciał ani cyca ani smoczka no nic :ohmy: jedynie butelke z herbatką na chwilę łapał więc udało mi się pośród płaczu ściągnąć może 10 ml mleczka i dałam mu z butli i po tym załapał smoka bo piersi dalej nie :ohmy: i teraz śpi :)
O 21 dam mu cyca na śpiocha :)
Muszę kupić mm na takie sytuację bo wogóle niewiem jak mu pomóc :( wiem że mu nic nie jest tylko jest śpiący bo nawet nie aż tak głodny bo jadł o 18 a o 19 kąpiel.

11 lata 4 miesiąc temu #726451 przez munnecabrava
Tysiak a jak twój mąż kąpie to też krzyk? Bo ja zauważyłam że tylko jak mój mąż.kąpie to ryczy. Dzisiaj janiolek ;) ale ja to prawie na głowie staję żeby ją zabawić.

Joasia ja cie podziwiam jeden dzień bez malza a mnie tak dziwnie nie umiem sobie miejsca znaleźć...

11 lata 4 miesiąc temu #726463 przez tysiiiak
M-brava tak :( chodzi głównie o to że Kuba jest zmęczony bo już od 18 robi się marudny ale przed kąpielą nie zaśnie nawet na chwilę nawet jak już mu się oczy same zamykają to i tak zaraz je otworzy i ni hu hu z drzemki więc już po kąpieli jest padnięty a nie bardzo chce go szybciej kąpać i żeby szybciej szedł spać bo potem nocki są straszne :dry: Po za tym o 18 mniej więcej je i nie chce go po jedzeniu kąpać bo ulewa.

11 lata 4 miesiąc temu #726517 przez Olga60
Dziewczyny miło mi bardzo, aleeee oczywiście mój główny problem, czyli brzuch został za malutką :( . Jest strasznie wielki, jakiś siódmy miesiąc i przy mojej figurze wygląda to fatalnie.

11 lata 4 miesiąc temu #726564 przez munnecabrava
Olga nie przejmuj się to zejdzie ;) ja też mam i doskonale cie rozumiem jakie to denerwujące ...

Wrrr a ja od 2 juz nie śpię ten mój mąż dalej nie wrócił i najlepsze albo wyłączył telefon albo mu się rozladowal. Ale ja juz mam tysiąc złych myśli w głowie i mam dość... I jestem wściekła ....ja rozumiem zabawa zabawą też mu jest to potrzebne ale nie można wrócić o normalnej porze do domu???

11 lata 4 miesiąc temu #726573 przez munnecabrava
Pauluśka pytałas o tą dietę najpierw kupiłam napój z bobovity rumianek melisa i sok z winogron, teraz też napój ale już tylko z owoców nastęny będzie soczek owocowy albo jablkowy ale chyba jabłkowy później marchewa później słoiczki zacznę od jabłka później marchewka groszek zupka jarzynowa. Jeśli chodzi o soczki o ja mam taki schemat że np o 6 mleko 7:30 herbatka (100 ml) 9 mleko 10;30 soczek zaczęłam od 30 ml teraz daję po 60 , 12 meko 15 mleko 16:30 herbata 40 ml 18 mleko a później nynu mleko ok 3.

Troche nie mam pomysłu co ze słoiczkami bo łyżeczka to prawie nic żeby zastąpić tym jeden posiłek więc może przez pierwszy tydzień w fazie zwiększania ilości łyżeczek zastąpię herbatkę słoiczkiem ale będę opóźniac z czasem mleko aż jedno w końcu wyeliminuję. Tylko tak myślę o ktorej najlepiej jak by to bylo koło 12 ale ... w takim razie ja jej bedę to mogła dać tylko w weekend :( jak będę pracować ... ale tak bedzie najlepiej bo poźniej zamienię ten posilek o 12 na deserek a ok 17 będze obiadek i o 19/20 mleko .

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka