- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Chcę Was zaprosić do naszego szalonego konkursu, w którym mamy do rozdania aż 70 nagród
Każda z Was znajdzie coś dla siebie i swoich maluchów - sprawdźcie same
Zapraszam, zapraszam, zapraszam
Szczegóły tutaj: wrolimamy.pl/konkurs-dwa-kolka-na-drugie-urodziny/
Powodzenia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
ojjj pobieranie krwi też nie miło wspominam i też próby z palca a potem z piąstki. Kubuś do tej pory ma ślady na piąstkach po wkłuciach
U nas pobieranie krwi jest tam gdzie się chodzi do pediatry w pokoju pielęgniarek, które ważą, mierzą itp. więc zazwyczaj odbywało się bez większych kolejek
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Moje dziecko siada !!! Tak tak dobrze czytacie ! oczywiście nie z pozycji leżącej ale jak jest w pozycji półleżącej. Tak jej się spodobało że nie chce leżeć i jeden wielki płacz i co ja mam robić ? Spacery to koszmar ! Nie wiem czy to jej humor taki dzisiejszy czy co ehh W ogóle wybieram się do lekarza bo Iga ma całą skórkę chropowatą i nie wiem czy to nie skaza :/
Pauluska- u mnie dokładnie to samo:) rwie się do siadu jak szalona i jak pisałam wczesniej w gondolce jej sie nie podoba...podnosi się i chce ogladac swiat,płacze, ale na spacerówkę jeszcze za wczesnie.
Joasia, Alex - ordery do odbioru w Wałbrzychu, zapraszam
Ewela- fajnie , że się odezwałas:)
U nas nie było nawet skierowania do ortopedy, do okulisty również, pytałam ale mowili że nie jest to obwiazkowe, ze sa badania bioderek w szpitalu po porodzie, co wojewodztwo to obyczaj chyba. Za to dostałam skierowanie do kardiologa bo mała ma drożny otwor owalny w serduszku, jak wiele dzieci zreszta tylko się o tym nie wie bo badań nie robia w szpitalach. U małej to wykryto bo miała tą infekcję po porodzie i miała robione usg praktycznie wszystkiego. Otwór ten przewaznie zamyka sie do 6 miesiaca zycia, ale czasmi sie nie zamyka:(
demoniqe - Wrocek to piękne miasto, musisz się wybrac koniecznie. Mam to szczescie, ze mieszkam blisko to i bywam czesto. Choc zauroczona jestem też Poznaniem.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
My też nie dostaliśmy skierowania do okulisty, było tylko badanie w szpitalu.
Gabi, Pauluska no to teraz się trochę pomęczycie z tym siadaniem, bo za wcześnie to też niedobrze, mojej też się kilka razy zdarzyło z pozycji półleżącej dźwignąć i usiadła, ale raczej to był przypadek, bo normalnie jeszcze nie rwie się do siadania na szczęście.
Dziecko mojej znajomej też zaczęło siadać bardzo wcześnie, no i bardzo szybko chciało już wstawać, rehabilitanci kategorycznie zabronili rodzicom, żeby pozwalali dziecku na takie akrobacje, powiedzieli, że z siedzeniem to już trudno bo i tak już im normalnie siadało, ale z chęcią chodzenia dziecka to się namęczyli kilka miesięcy...
Fajne te dresiki i bodziaki z Lidla, ale u mnie rzucą kilka sztuk, a ja lidla mam na drugim końcu miasta :/ dlatego zawsze poluje na okazje w Biedronce bo mam naprzeciwko
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wkońcu pofarbowałam włosy lecę zmyć farbę i pewnie reszta włosów mi przy tym wypadnie
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Boję się, że zęby mi się wykruszą :/ ostatnio kawałek ósemki mi odpadł ale ona i tak do wyrwania więc tu akurat luz.
Jakiś czas temu zaczełam spowrotem brać witaminy dla kobiet w ciąży ale to bardziej dla Kubulka
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze dziewczyny ale szybkie te wasze dzieci-już do siadania sie ciągną Kiedy mój zacznie
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
my już po chrzcinach ufff na szczęście mała była jak aniolek wogóle wszyscy mi gratulują grzecznego dziecka,jest bardzo aktywna i przy tym bardzo spokojna,wcale nie placze marudzi tylko jak zaśnie po jedzeniu i jej się nie odbije to póżniej biedną męczy
ja jeszcze nie myślę o rozszeżaniu diety,chyba jeszcze poczekam boje się troszkę
tweety gratuluje choć wierze ,że to dla Ciebie wielki szok ale pewnie nie jedna Ci teraz troszkę zazdrości
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem jak u Was ale ja muszę już zdejmować przewijak z łóżeczka bo w nocy jak idę do Iriny to okazuje się że zawędrowała aż pod przewijak.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Mała harpaganica
Jaki byście day kolor ścian i paneli do czarnego narożnika i foteli i szafy w kolorze wiśnia wallis + czarny połysk ?
(zaczęły się moje pytania )
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Tymuś strasznie krzyczał w kościele Musiał pokazać pazur To dlatego że go wybudzilismy wyciągając z nosidełka.. i cały dzień był marudny
Tweety gratulacje jeśli mogę zapytać to jak do tego doszło (heheh) uważaliście czy nie? Ja mam też schizo i boję się zrobić test
Hehe Tymuś leży i kłuci się z maskotkami
m-brava ja bym dała jasne panele a do tego ściany w beżu lub szarości
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
No i oczywiście się chwale dnia 21 września zmieniam nazwisko w USC
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa