- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Ja myślę, że przy każdym okresie będę miała stresa teraz
Sevilla gratulacje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to trochę się zdziwiłam z tym okulistą, myślałam że to jest raczej obowiązkowe... jeden kraj a wszędzie co innego.
munnecabrava dzięki za cynk, jak bedę mogła to chętnie się wybiorę
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kupiłam szampon w aptece DERMENA - podobno skuteczny. Użyłam już parę razy, narazie w wypadaniu nie ma rezultatów bo za wcześnie ale są miłe w dotyku jak na szampon leczniczy. jeszcze muszę dokupić odżywkę i żel.
moja niunia też straszna siłaczka się zrobiła...
dziewczyny mam dylemat: kupujecie nosidełka? bo ja się zastanawiam. mała bardzo lubi jak ją się nosi w pozycji pionowej ale już się trochę ciężkawa robi, ale jak już bym miala kupować to jakieś porządne (myślałam o TULA) tylko nie wiem czy jest sens bo ono trochę kosztuje a nie wiem ile w nim mała wysiedzi.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Moja Zuzka dała mi dziś trochę popalić w nocy, już nie wiem kiedy musiałam wstawać do niej w nocy, a dziś pobudka o 2, 5 i później 6.30. Moja córka mnie rozpieściła przesypiając już od dawna całą noc, dlatego obudzenie w środku nocy było dla mnie szokiem trochę marudna jest dziś :/
M-brava o taak beże i szarości tak mi się podobają ostatnio takie połączenia na ścianach, ale przecież gdyby mój mąż usłyszał że chciałabym przemalować ściany to popukał by się w głowę bo jesteśmy 1,5 roku po remoncie ale do takich kolorów to pasują wszystkie dodatki więc będziesz mogła sobie dowolnie zmieniać małym kosztem wystrój
Karina moja też ląduje czasem pod przewijakiem a ostatnio jak leży na brzuchu to tak się kręci, że obkręca się o 180 stopni, kładę ją przodem do okna a ona za chwilę jest przodem do telewizora
Sevilla gratulacje ale jeszcze większe gratulacje będą jak już będziesz po wszystkim to masz jeszcze równy miesiąc żeby się pożegnać ze swoim nazwiskiem
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do włosów to raczej nie pomogą szampony. Włosy wypadną ale później odrosną. Z Igorem to aż zakola mi się porobily. A potem jak odrastaly to takie malutkie i śmieszne.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Alex Kubula też wstał w nocy o 2 i o 5 ale potem pospał do 8.30 więc żyje jakoś
Karina Kubula też się nie przekręca w żadną stronę chodź na brzuszku coś tam ćwiczy powoli. Nie podnosi się do siadania ani niczego takiego wszystko w swoim czasie
Muszę zobaczyć to Mamo to Ja o co chodzi
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Karina mój Kuba też na brzuchu przeważnie jeszcze marudzi a co dopiero mówić o przewracaniu się
Dziś tez mamy szczepienie o 14. Czekam na męża i pojedziemy. To podobno ma boleć dość mocno.
Dziś Kuba poszedł spać o 19:30 i spał do 5!!! Zalałam mlekiem całą piżamkę i jeszcze odciągnęłam 150 ml zanim mu dałam pierś. Rano o 7:30 też musiałam ściągać jeszcze. Jakiś nawał mnie nawiedził super to zamrożę sobie na powrót do pracki.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny oczywiscie ze wszystko w swoim czasie, Pola co prawda przekreca sie na boki, ale z brzucha na plecy sie nie przekręca,w ogole nie lubi lezec na brzuchu, po łóżeczku tez nie wedruje...pisałam wczesniej, ze miała problemy jeszcze całkiem niedawno z utzymaniem głowki do siadu, a teraz do siadania sie rwie... mam nadzieje, ze sie uspokoi bo jak dla mnie to za wczesnie...
Pogoda u nas prawie jesienna:) ale się nie martwie bo w dalszym ciągu czekam na detke do wózka.
Ewela- ja mam chuste, ale Pola dopiero od niedawna polubiła w niej chodzić, wczesniej był płacz. Teraz z zaciekawieniem z niej oglada wszystko wokół. To chyba od dziecka zależy czy będzie chiało chodzic w nosidełku czy nie. Mój brat ma chuste i nosidełko i wolą chuste, bo mała im się szybko w nosidełku męczy, w chuście uwielbia chodzić od poczatku, nie płakała tak jak Pola.
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mbrava- ja polecam jasne panele, bo ja się w jednym pokoju wkopałam w ciemne i od razu wszystko na nich widac. Wiem , że przy małym raczkującym bądź chodzącym dziecku i tak sie jedzie mopem co chwile, ale u mnie to już zaraz po umyciu widac kazdy pruch.
U mnie włosy ok, jak na razie nic nie wypada, polepszyły sie po ciąży...:)Az jestem w szoku bo w ciazy miałam jakis koszmar z włosami...
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja mam patent na włosy jest męczący niewdzięczny ale włosy wyglądają po nim ślicznie.
Szampon z seri eva z lnnem albo barwa naturalna (kosztują po 3 zł )
jedwab i to wsio aaa i nie suszymy włosów farbować powinno się henną no ale ten pkt pominęłam :)kuracja trwa ok roku a najlepiej jak całe życie ale włosy się poprawiają są gęściejsze można dodatkowo łykać skrzyp ale radzę prawdziwy z dużą zawartością a nie te reklamowane.
Juz az to robiłam i miałam moje loki później zgrzeszylam i przestałam to stosować i znów mam biede na glowie loki są postrzępione itp więc póki nie wychodze tak często do ludzi mogę sobie na to pozwolić Po 2 miesiącach widzę poprawę :)są błyszczące i miękkie i gładkie i zaczynają się kręcić ładnie tylko to wypadanie muszę skrzyp kupić
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
ściany ze śnieżki senne marzenie
dobra kolejne pytanie kuchnia meble wenge + pomarańcz w połysku sprzęty białe Jakie ściany ??
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bożeee tak dawno mnie tutaj nie było, że aż wstyd pewnie niektóre mnie już zapomniały...
u mnie tyle się dzieje, że czasami mam dosyć..
często jeżdze do mamy na wieś, bo siedzenie w domu samej mnie bardzo dołuje..
wczoraj też byliśmy na szczepieniu i nie uwierzycie, ale Kubuś waży 7880gram... Wielki chłop jak nie wiem!!!
Klocek z niego taki, że mnie plecy bolą, a on teraz tak bardzo chce na rączki...
przez ostatnie dwa tygodnie też mam problem w nocy tak jak chyba Alex z tego co przeczytalam...;/ Kubuś od prawie dwuch miesięcy przesypiał mi calutkie noce od 20 do 6 rano... a teraz masakra jakaś... budzi się o 24, o 2 ...ciągle sie budzi i suma sumarum ok. godziny 4 rano już chce jeść!!! kurcze też mnie rozpieścił chyba za bardzo na początku teraz mi się w nocy płakać chce...;//
Rozwija się niesamowicie... gada strasznie, podnosi już głowe i próbuje się sam dźwigać... gryzie gryzaki bo ma już na dole białe dziąsła, ogląda sobie rączki i próbuje łapać za nóżki:)
śledzę zdjęcia Dzieciaczków Waszych na facebooku, ale pewnie nie każdą mam w znajomych.
Czy któreś z Waszych dzieciaczków ma podobną wage do mojego klocka?? bo kurde On chyba jakiś wyrośniety jest...;p
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36