- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Maksio zasypia ok 21 i budzi się na karmienie o 23.30 - 1.30 - 4.00 - 6.00 ale już sie przyzwyczaiłam
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iga też z "tych większych" na szczepieniu ważyła 7300 więc spora jest myślę że jak nie przekarmiasz to nie ma się czym martwić. Igunia jest spora ale nie od przekarmiania więc olewam uwagi życzliwych ludzi
gusiek_kom co to co leży w czaszki na łóżku/kanapie ? Otulacz bambusowy ?
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
www.sklep.zino.pl/dane/editor/Śnieżka%20SATYNOWA_1.jpg
Ja bym zrobiła rozkoszny brąz lub muśnięcie dłoni albo czuły dotyk nazwy tych farb są niezłe hehe
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Tosia jest bardzo ciekawa widzi wszystko co się rusza wychwyci wszystko co wydaje dzwięki głowa jej się kręci do okola a za to mało jeszcze gaworzy tylko ciągle się śmieje i mruczy
ja mam chuste i nosidełko womar i nie korzystam z żadnego jakoś wole na ręce tak mi się fajnie wtula może póżniej zaczne
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
a do salonu pójdzie sekretne spojrzenie albo zagubiony list myślałam też nd miejskim rytmem ale chyba jest za ciemny.
Do przedpokoju pojdzie zielona nadzieja i ukryte pragnienie bo tam mam meble miodowa olcha. A przedpokój jest dwuczęsciowy no albo limonka i jakiś beż
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
tez taki macie?
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja już musze go do spacerówki przełożyć, bo w gondoli jeszcze ciut miejsca zostało i śmiesznie w ogóle wygląda w niej. do tego wcale nie chce w niej jeździc bo on chce wszystko widzieć...
kupiliśmy wczoraj Graco Evo spacerowy, rozkładany jest na płasko, więc myśle, że następny spacer będzie już w nim...
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
domis no tak sie zlozylo ze sie nie zabezpieczalismy. bo widywalismy sie tylko w weekend. pomyslalam po fakcie. a teraz czekam na drugie szczescie. jak narazie zaczelam lykac kwas foliowy i zwleka, z wizyta u lekarza. jakby to mialo cos pomoc...
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Co myślicie żeby spróbować podać Tymkowi jakiś soczek?? Taki specjalny dla dzieci, ale nie dużo na początek z 10ml, zobaczyc reakcje.. Karmię go piersią więc nie wiem czy można coś innego
Tweety wiem że teraz to dla ciebie ciężkie ale dasz rade napewno :* Tylko usłyszysz bicie małego serduszka i już się zakochasz ponownie
My się tylko pierwszy raz po porodzie nie zabezpieczyliśmy, ale uważalśmy i nie wiem muszę zrobic test.. Tylko my nie mozemy sobie narazie pozwolic na drugie bo uz teraz kasy brak ale co będzie to będzie..
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ane88 fajnie ze sie odezwalas.kazde dziecko inne, wiec sie nie przejmuj.moja to taczej z tych drobniejszych ok.5, 5kg ale dziewczynki zazwyczaj sa mniejsze.
Tweety nic sie nie martw,dasz rade kobieto.ciekawe czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sevilla Mikuś waży też tyle co Maksiu- 5500g a już zaczełam sie martwic bo wiekszosc majowych bobasów ma ponad 6000g.
Achhh no i GRATULACJE zmiany nazwiska To taka nagła zmiana? Tzn.czy od dawny slub planowany czy spontan jakis?
ewela 86 ja mam nosidełko babybjorn kupiony na allegro za ok.60zl(używany bo nowy to ok.250,300 zl.)i ciesze sie bo Miki jakos nie jest zachwycony ...moze z czasem jak bedzie lepiej trzymal główke
Alex87 wyobrażam sobie twoje zdziwienie na zmianę spania Zuzki-ale i zazdroszcze bo Miki to spi z takimi przerwami na jedzonko od poczatku (co dwie godzinki )A ty chociaż tyle czasu moglas sie wyspac...Ja nie wiem co to znaczy
Jesli chodzi o zdolnosci Mikiego to tak jak u VIKI i KARINY -na wszystko przyjdzie czas,nie przejmuje sie bo Miłosz to wogóle był leniwy i wszystko robił pozniej ...ale taka chyba natura moich chłoapków...ja tez czesto leniwa jestem
Poruszając jeszcze temat kolorów ścian to moze Mi Domiś doradzisz jaki kolor scian do pokoju moich chłopaków ? Chodzi mi o dwa kolory (mam juz cos w glowie umyślone ale zobacze czy i ty mi cos podobnego wymyslisz -wtedy by znaczylo ze jeszcze gustu nie straciłam )Właśnie meble doszly do pokoju allegro.pl/meble-mlodziezowe-lorento-2-b...-0z-i3332652810.html i mysle jak to fajnie połączyc .Dzis zabieram sie za zdzieranie tapety i przygotuje pokój dla małża jak wróci to pomaluje Bedzie mial dla nas wiecej czasu i napewno sie zdziwi Oby chlopaki dali mi cos zrobic Aaa najwyzej mi pomogą Ale sie rozpisałaaaammmm
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moja malutka ostatnio zaczęła się budzić o 2:30 na jedzenie.a tak bylo milo jak przesypiała cale noce.
No i zaczynam myśleć ze moj pokarm jakis slaby skoro zaczęła się budzić i w dzień jakoś częściej je.
Zastanawiam sie nad przejsciem na mm. i powoli mysle nad rozszezaniem diety ale nie wiem jeszcze jak sie do tego przygotowac.
oststnio jak jadlam arbuza malutka tak sie patrzyla wiec dalam jej go polizac i byla zadowolona chyba z 5 minut sie jeszcze potem oblizywala.
Moj mąż twierdzi ze napewno lubi arbuzy. bo w cizazy sie nimi objadalam.
My na szczepienie idziemy dopiero 5 wrzesnia. a moja malutka pewnie wazy cos kolo 6 kg
i zauwazylam ze juz tak szybko nie wyrasta z ubranek.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
ja tam myślę, że Kuba i tak będzie płakał i bez cycka się nie obędzie mój Kuba na moim mleku waży jakieś 5500 chyba także różnica ogromna!
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domiś nasze dzieci są z tego samego dnia i mojej już zaczęłam podawać soczki marchew +jablko
Co do kolorów w domu to ja się wyleczyłam i u mnie dominuje biel z dodatkiem wenge. W pierwszym domu kombinowałam z kolorami co zmęczylo moje oczy stąd ten minimalizm teraz.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Demoniqe no to masz tego mleczka! Jak ja Ci zazdroszcze tych nocy.chociaz ostatnio Młoda odpuszcza sobie jedzenie o 24 wiec pobudka o 3i 6.
U nas dalej 3dzień bez kupy, widze ze juz dalej boli Lenke brzuszek i pewnie czopek pojdzie w ruch.szczepienie mamw przyszłym tyg to zapytam o te kupy, co mam robić. Moze dam jej soczek jablkowy...hmm...
Olga ja tez jestem z kolorów wyleczona i tez wszedzie mam biel tylko pojedyncze sciany mam w kolorze, wsalonie szary, w sypilalni jedną na fiolet reszta biel.