BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743951 przez Gabi31
Sto lat Tysiaczku!!!!!!!!! Samych szczęśliwych chwil i żeby Kubuś rósł zdrowo:)!!!!!!Mega wypasionych, nieprzemakalnych, odjazdowych kaloszków:P !!!!!!!
Musze przyznać, że poczułam się przy Tobie przez chwile staro:) !!!! Mój Tata też ma dzisiaj urodziny...lecę własnie do kuchni piec babeczki dla niego:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #743959 przez tysiiiak
Demoniqe u nas z tyc nowych umięjętności to przekecania brakuje :P a myślałam że przez przypadek moje dziecko zrzuca zabawki na podłogę a jednak istnieje możliwość że robi to specjalnie :P

Przestańcie mówić że stare jesteście :ohmy: Mamy tyle lat na ile się czujemy i kropka :)

Gabi zdrówka i szczęścia dla taty :)

11 lata 3 miesiąc temu #744004 przez moniaaak
Olga- tez kiedys chodziłam na step. Dla mnie nadążyć za tym to była masakra :D, ale z czasem będzie lepiej:).

Vika fajny ten fotelik- tez jestem na etapie szukania i ten mi sie podoba. A na żywo jak się prezentuje- zadowolona jesteś?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

tysiiiak sto lat :) Wszystkiego najlepszego:). I tych kaloszy wymarzonych ;)

Dzis juz Kacperkowi udalo sie samodzielnia zasnac- hurrrrra :)

11 lata 3 miesiąc temu #744013 przez Olga60
moniiak ja mam to krzesełko tylko z firmy apollo sun, jestem bardzo zadowolona, no i fajne jest to że siedzisko jest z mięciutkiego materiału, kiedyś miałam takie ceratowe, zimne było

11 lata 3 miesiąc temu #744055 przez Alex_87
Dziewczyny a czemu podajecie kaszkę? Żeby się dziecko na dłużej najadło?

Mojej też brakuje tylko umiejętności przekręcania się na brzuch/plecki. Za to dzisiaj mi już regularnie siada, oczywiście tylko na sekundę bo zaraz bach na plecy, ale tak jej się to podoba, że chce to robić cały czas.
A co do upuszczanie zabawek, to też do dzisiaj łudziłam się, że robi to przez przypadek, ale 3 razy pod rząd przypadkiem nie może być :D

dziewczyny szukam jakiegoś kombinezonu takiego jesiennego, znalazłam coś takiego, myślicie, że będzie ok?
allegro.pl/bambini-puchaty-kombinezon-re...-80-i3514906488.html

11 lata 3 miesiąc temu #744071 przez sisina

11 lata 3 miesiąc temu #744073 przez anek
kurde moja koza nie umie sobie twardo zasnąc.odkąd siedzimy w domu(bez spacerów) to spi 15-20 min i sie wybudza, musze ja przytulic i dalej spi.nieiwem czy jej tlenu brakuje czy co ale wietrze codzinnie rano sypialnie i na wieczór.

co do ćwiczen to sie zaniedbałam.ostatnio chodze ciągle zmeczona i niewyspoana(chociaz noce są lepsze tfu tfu).moze przesilenie jesienne.musze zacząc dalej cwiczyc,od razy człowiek wiecej energii ma.

Gabi sto lat dla Taty!

Demonigue pewnie skok sie zaczyna.trzeba to przetrwac, nie ma wyjscia.pociesz sie ze Kuba i tak ładnie zawsze spał w nocy wiec teraz jedna pobudka wiecej to nie taki dramat.dasz rade.

M-brava Ty to masz z tymi tesciami.w nerwice wpadniesz niedługo.oby szybko i gładko poszedł ten remont mieszkania.a jaką Hustawke chcesz Małej przywiesic??

Moniak nie zapeszam ale zeby juz tylko sam zasypiał.widac wczoraj miał kiepski dzien.

Alexa mam bardzo podobny kompinezon,kupiłam w lupku za 19zł.wydaje mi sie wygodny,na taki okres przejsciowy jesien-zima to super bo na zime to chyba troszke grubszy.

a ja z moją Marudka zgotowałam zupe,poodkurzałam i tyle na dzisiaj.ide z Sz.układac puzzle puki śpi koza.

11 lata 3 miesiąc temu #744074 przez sisina
oj chyba cos mi sie nie udało jeszcze raz www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/

11 lata 3 miesiąc temu #744077 przez sisina
No i znowu sie nie udało kurde cos mi sie z laptopem robi pózniej wstawie

11 lata 3 miesiąc temu #744083 przez sisina
Albo powiem tak odpalcie ta strone u góry wybierzcie niemowleta 50/92 potem niżej kurtki i to jest od góry liczac 27 taka niebieska ;)

11 lata 3 miesiąc temu #744095 przez Alex_87
Anek no właśnie chodzi mi o takie coś przejściowego, mam pełno bluz dla niej, ale to trzeba jeszcze spodnie zakładać, a tak założe jej taki kombinezon i będzie gotowa.
Też chcialam kupić w lumpku, ale nie mam czasu żeby pochodzić i trafić na coś sensownego, a jesień za pasem ;)

11 lata 3 miesiąc temu #744101 przez tysiiiak
i dostałam jakieś tam kalosze :P nie są złe a jak spojrzeć, że za 19.99 to nawet fajne :P ale to tylko kalosze do polatania na spacerki z dzieckiem w deszczowy dzień ;) nie będę kupować Hunterów za 300 zł :P
Ciesze się :D

Kubula znalazł sobie nową zabawę :P wyjmuje smoka z buzi i się nim bawi szkoda tylko że zaraz zaczyna płakać bo nie ma smoka :D haha
i od wczoraj pierdzi buźką :D nie mogę ze śmiechu :P

ja na jesień mam kombinezon ale gorzej z zimą :huh:

11 lata 3 miesiąc temu #744125 przez moniaaak
Olga coś takiego?
allegro.pl/krzeselko-apollo-sun-tapicerk...013-i3517976064.html

też oglądałam i fajne.
Tyle tego jest na allegro, że oczopląsu można dostać.
A Kacperkowi zamówiłam teraz taki dwustronny kocyk, bo wszystkie pcha do buzi, a z tamtych paprochów dużo
allegro.pl/motherhood-kocyk-dwustronny-b...ory-i3507285462.html

I muszę przyznać, że bardzo fajny jest:)

11 lata 3 miesiąc temu #744186 przez vika
MONIAK no mi się podoba to krzesełko jest bardzo podobne do tego co ma OLGA tylko dodatkowo ma z boku taki coś jak bidon na butelkę i nie wiem czy tamto ma blokade na kołach czy dodatkowo trzeba dokupić a tak poza tym wypisz wymaluj wzorowałam się na tamtym a to co TY pokazałas też widziałam tylko nie wiem jak jest rozkładane bo z filmiku wydaje się jakby siedzisko było kubełkowe a to moje i OLGI ROZKŁADA SIĘ CAŁE NA LEŻĄCO NIE MYLE SIĘ OLGA???

11 lata 3 miesiąc temu #744190 przez anek
Alex ja tez wole kombinezon.teaz ubieram Lene glownie w body ,rajstopki+koszulka/sukienka/kamizelka i jak wychodze to do kombinezonu pakuje i jedziemy.dla mnie to jest wygodne.

dziewczyny macie jakies fajne strny z dywanami?.M-brava Ty jestes na etapie urządzania mieszkania, moze masz jakies stronki.
wogole to nieiwem jaki dywan pasowałby mi do salony.mam sciany białe, jedna szara i kawałeczek pasek żółty.myslaąłm o zielonym(ozywiłby ale nieiwem czy by mi sie szybko nie znudził)),szarym(nieiwem czy nie za duzo szarego) i krem(uniwersalny tylko brudziłby sie).szukam i szukam w necie i nic ciekawego nie moge znalesc:/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka