- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Mój M. kika razy Kube przewinął jak miał tylko nasiusiane ale tu akurat wiem że kupy by nie przeżył bo czasem jak idziemhy ulicą i coś zaśmierdzi to ma odruch wymiotny - wiem dziwak
i twierdzi że on woli już takie bobki niż taką maziajkę i jakoś mu wierzę bo swojego siostrzeńca bez problemu przewijał jak miał z roczek
A kąpie też ja ale on przynosi i wynosi wanienkę
Karina
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
M-brava zdrówka
lecę spać bo padam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja w czerwcu skonczyłam 20:)
Dobrej i przespanej nocki wszystkim życze:)
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Też wpadłam do rossmana po chusteczki bo akurat tych używamy i dostałam ostatnie opakowanie babki wszystko u mnie w mieście wykupiły. Dzisiaj Adrianek dostał kaszkę bananową ale mu smakowało hyhy ;P Uwielbiam patrzeć jak poznanje nowe smaki i te minyyy ;P
Tysiak Sto lat, sto lat dużo zdrowia , szczęścia , seksu i radości )
demoniqe Chrzest u mnie w mieścinie Środa Wlkp.
Moniak ja idę do lekarza zobaczę co poradzi bo krew leci ;(
Alex_87 Kombinezon fajny, też szukam bo jednak wygodne na te chłodniejsze dni. Dzisiaj w lumpku oglądałam podobny i był po 20 zł więc chyba skoczę jutro po niego o ile jeszcze będzie
Karina Irinka super normalnie kocham jej włoski Mój niestety jest łysy synek hehe )
Alexa u mnie M. tez wszystko robi przy małym ;P
Też uciekam spać dobranoc )
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moj mąż przy synku robił wszystko.od razu kąpał , przewijał a pozniej karmił a teraz przy Lenie to miał opory przez pierwszy miesiąc.raz pojechałam na dłuzsze zakupy i Młoda zrobiła kupke weic nie miał wyjscia ,musiał ją przebrac.pampres odwrotnie załozył(rzepy z przodu)ale przynajmniej miałą sucho. od tej pory juz przewija:)
Tysiiak młodziutka jestes, kurde ja prawie 10 lat starsza aaaaa, jak to brzmi!!!
Lenka śpi, Sz.jeszcze kakao pije i zaraz tez zmykam spac.
spokojnej nocki
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do pomagania nie mogę narzekać mój D. robi wszystko przy Iguni przewinie, wykąpie, zabawi, uśpi jestem zdania że faceta trzeba angażować we wszystko jego rola nie kończy się na spłodzeniu
My dzisiaj jadłyśmy marchewkę z ziemniakami ale była pyszna Iga aż krzyczała z radości Kupiłam brokuły, fasolkę i kalafior ale w sumie to dam chyba tylko spróbować bo kilka dni pojemy marchew i ziemniaki i przejdziemy na zupkę jarzynową a jakie deserki podajecie ?
I pytanie do dziewczyn karmiących mm czy Wasze dzieciaczki piją coś po między karmieniami ? Iga w ogóle podstawiam jej czasami wodę ale nie chce no i nie wiem czy to dobrze że nic nie pije ?
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Mój mąż w szpitalu wszystko robił przy Irinie bo ja miałam cesarkę i po 15godzinach dali mi Ją i nie pytali czy dam radę. Nawet rozbieral Ją do badania noworodków.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
sylkaaax powodzenia- daj znać co Ci lekarz powie.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mbrava zdrowka!
Tysiak spelnienia marzen! Uwielbiam date 13 wrzesnia bo w ten dzien robilam test i wyszły diwe kreseczki a poza tym Tysiak musimy sie umowic o polnocy na piwko bo ja swietuje 14 wrzesnia tyle ze 26 lat
moja zdecydowaie woli deserki niz warzywka ale z uporem maniaka wciskam jej marchewe, ziemniaczka, dynie itd
dzisiaj o dziwo padla mi przy butli co rzadko jej sie zdarza ufff
\
Jutro jedziemy do prababci w odwiedziny i zabieramy ja na niedziele na chrzciny, boje sie juz czy Klaudia bedzie grzeczna w kosciele
co do przewijania to Radek nie za czesto ale zdarza mu sie moze dlatego ze ja sie zawsze pcham do tego a poza tym to nie moge narzekac bo robi przy niej wszystko... nawet w szpitalu druga kupke to juz on przebieral, troszke sie motal ale licza sie intencje
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ciekawa noc się zapowiada...
A i ewela miałam dziś tak samo z mlekiem, ale jak mu dałam butlę z mm to wył x2. Może dlatego że smoczek w butelce bardziej twardy a bolą go te dziąsła. NIe wypił ani grama. Jak wstanie w nocy to raz go nakarmię mm a raz cyckiem zależy ile razy wstanie. Może na śpiocha zje mm.
Koleżanka mi poradziła żeby dolewać mleka z piersi do mm to wtedy lepiej dziecko się przyzwyczaja. Zobaczymy... śmierdzi te mm że szok.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa