- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vika jak wrzucasz filmiki?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Daarika super! My poszukiwaliśmy takiego domku z poddaszem użytkowym ok. 130 m2, ale znaleźliśmy projekt na 165 m2 ale w sumie nic w nim takiego nie ma. 3 sypialnie, gabinet, salon z kuchnią, 2 łazienki, taras. Tak planujemy dom na dwójkę dzieciaczków i żeby gość jeszcze mógł gdzieś się przespać chcielismy jakiś inny projekt, niestandardowy, ale koniecznie z dużym zadaszonym tarasem i dwoma pokojami na dole (żeby nasza sypialnia była na dole i pokój gościnny, a jak będzie mały dzidziuś drugi to właśnie on tam będzie spał, żeby nie trzeba było do niego na górę latać). Strasznie trudno taki projekt było znaleźc na wąską działkę 21 metrow szerokości.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
z tymi rączkami to jak ja ją karmie jest super szybko i ładnie zjada i mało się brudzi ale jak tatuś karmi to już bywa gorzej....kaszka nim ją zje robi się konsystencji mleczka a Tosia cała umorusana no i zawsze jest "ONA JUŻ WIĘCEJ NIE CHCE WIĘC JEJ NIE WMUSZAŁEM " hmmmm dziwnym trafem mi zjada zawsze tyle ile jej uszykuje
no i Tosia musi mieć ciszę i spokój przy jedzonku...wszystko ją rozprasza...wszystko musi widzieć.... ciekawska po mamusi ja podobno też wolałam słuchać i patrzeć niż jeść...i do tej pory tak mi zostało
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale ostatnio była u mnie przyjacióła z małym to chciała go zjeść...a On biedny nie wiedział co się dzieje...tak go tarmosiła....aż się do niego trzęsła
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
demonique, tysiiiak vika jaką dajecie kaszę dzieciakom? Ja próbowałam podać z Bobovity malinową i bananową, ale za chiny nie chce. Jak spróbowałam malinowej to w sumie się nie dziwie- słodkie to strasznie .
Poza tym doszłam do wniosku, że to uczulenie na buzi to chyba od tych kaszek, bo samo mleko jak mu kiedyś zrobiłam to było ok.
demonique z tych siateczek to takie bardziej memłanie. Ale trzeba pilnować, żeby nie wywalił. Kacprowi ciągle wypada z rąk, albo cały się tym jabłkiem wybrudzi. Bez śliniaka ani rusz .
Alex trzymam kciuki
Karina znając życie to za parę lat Irina powie, że Igorowi zrobiliście, a jej nie- jak to dzieciaki. Kasy to trochę kosztuje, ale pamiątka super:).
Tweety kawał chlopa z Twojego dzieciaczka. Kacperek trzeciego ważył 6450, jutro idziemy na pneunokoki to go zważymy .
vika chyba ty nauczyłaś Tosię pić z niekapka, prawda? Jak to zrobiłaś? Poradź coś . Tosia to taka mała modelka- bardziej zapatrzona w kamerę niż łyżeczkę... ale widzę, że pluje jak mój Kacper
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
Któraś pytała dlaczego używam wielo... Jest ekologicznie (dziecko przez cały okres pieluchowania zużywa ponad tonę pampków, które potem gniją ok. 500 lat na wysypiskach - nie chce takiego "świata" dla mojej córci), ekonomicznie (mała jak była mniejsza chciała mieć zmienianą pieluchę po każdym siku - 20 pieluch dziennie szło, jak nie więcej. Dodatkowo ja jak biorę niuńkę na ręce, a jest w pampku i czuję, że ma mokro to zmieniam, bo to takie trochę niefajne, że leży w zasikanej pieluszce), no i na koniec aspekt zdrowotny - powinien być na początku... Nie przebadano do końca jak poliakrylamid znajdujący się w pampkach wpływa na zdrowie, do tego dochodzi przegrzewanie okolic intymnych o 2 stopnie w pampkach (ważne dla mam chłopców - późniejsze problemy z płodnością) i dodatkowa: ja nie chciałabym chodzić w podpaskach 2 lata i nie widzę potrzeby żeby moja córa chodziła w plastiku 2 lata. Koniec wywodu jak doczytam to napiszę coś na temat...
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
pieluszki
otulacze wełniane ma stąd: otulacze włniane fajna niegryząca wełna Bardzo je lubię
Stąd mam dwie kieszonki. Są spoko, ale wkłady to syf Lepiej wkładać taki ręcznik dla gościa z ikea, za 1 zł, złożony na 4, czy na ile potrzebujesz...
Stąd mam kieszonki i bardzo lubię kieszonki bez przeszyć przy nóżkach
Większość polskich firm Dodatkowo ma Kieszonki Bumgenius (nowe są mocno drogie) Są fajne i szybko schną. Formowanki Tots Bots - różne. Reszta później, bo mała jęczy...