BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #765635 przez tweety
kurcze i stalo sie. moja fasolka nie jest juz fasolka a dzidziusiem. sa raczki i nozki. i taki slodziak. no poplakalam sie.

za to Kacper daje popalic. chyba uzalenil sie od smoczka, ostatnio noce sa masakryczne, co 30 min max godzina musze orzyjsc i dac mu smoka, prawie w ogole nie spie.... ktoras tak tez ma?

shit, znowu drzemka trwala tylko 30 min

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #765637 przez gusiek_kom
Dzięki dziewczyny :) Jesteście wielkie :)
Jeszcze nie wprowadziłam wszystkich produktów :)
Robię to sukcesywnie jak Maks mi pozwoli :)
NA pierwsze zakupy 10% rabatu.
Jeśli czegoś nie ma a chciałybyście żeby było to będę szukała :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950

11 lata 3 miesiąc temu #765649 przez vika
GusiekSuper już chyba wiem gdzie puzzle kupię :)Oczywiście wszystkie atesty mają???

11 lata 3 miesiąc temu #765650 przez Alex_87
Gusiek wieczorem sobie oblukam dokładniej co tam masz :) świetny pomysł

Myślałam, że to już przeżytek z tą skórką od chleba na wprowadzanie glutenu, poza tym do chleba podają jakieś polepszacze. Ja też podaje od wczoraj tą kaszkę nestle.

Tweety ale ten czas szybko leci, pochwal się jakimś zdjęciem USG :)
Hmmm a ja nie dostałam jeszcze okresu, więc chyba będę musiała notować kiedy to robiliśmy, żeby mieć jakiś punkt odniesienia :S

Jeśli chodzi o smoka, to u nas w dzień nie obejdzie się bez niego żadna drzemka, a jak wyjmę to na bank zaraz się obudzi, w nocy jak się przebudzi też podam smoka, ale ona po minucie go sama wypluwa i śpi dalej.

Daarika dużo dużo miłości i jak najwięcej wspólnych chwil :)

11 lata 3 miesiąc temu #765662 przez moniaaak
Domiś my mamy ten- fajny jest, bo pokazuje aktualną wilgotność powietrza :)

Darika gratuluję i życzę jak najwięcej szczęśliwych rocznic.

Zapomniałam napisać, że Kacperek waży 6720, od ostatniej wizyty 2 października przybrał nie najgorzej.

11 lata 3 miesiąc temu #765703 przez tysiiiak
Tweety ahh pamiętam te chwile kiedy patrzałam na tego małego stworka na usg :side: łezka się w oku kręci :) super, że wszystko dobrze :) już za miesiąc możesz poczuć ruchy :) sialala :)

Moniak super, że Kacperek ładnie przybiera :)

udało mi się złożyć to krzesełko i nawet zostało już ochrzszczone marcheweczką ;)

11 lata 3 miesiąc temu #765803 przez moniaaak
tysiiiak gratuluję- zostałaś naszym majsterkowiczem. Ja tam bym się za to pewnie nie wzięła :)

tweety fajnie, że przeżywasz to jeszcze raz :). Rośnijcie zdrowo:)

11 lata 3 miesiąc temu #765833 przez Daarikaa
Dziekuje w imieniu moim i męża :) mąż pojechał motorem po tort troszke sie rozklapcial ale i tak byl pyszny

Domis na obiad robilam kurczaka w mleczku kokosowym z warzywami i ryzem. Byl dobry ;P

Tweety jak fajnie, jeszcze raz przezywasz te cudne chwile : usg, ruchy dziecka, glaskanie brzucha ehhh rozmarzyłam się :)

Klaudia padła o 20 wiec mam czas cosik oglądnąc, wieczorem tak poszalalysmy ze az w wannie byla "smetna" a to jej sie nie zdarza :D

11 lata 3 miesiąc temu #765858 przez Daarikaa
i właśnie obudziła się :D a miało byc tak pieknie ;)

11 lata 3 miesiąc temu #766057 przez munnecabrava
Demonique to fajnie masz z pracą ;) jednak języki w dzisiejszych czasach i nie mówie tu o ang to fajna sprawa ;)

w każdym razie jak byś chciała się kiedyś przebranżowić :D zapraszam do nas ;)
Dzisiaj będę miała luźiejszy dień w pracy to może coś w końcu z zaległości porobię ;)

Wyprałam sobie sukienki ciekawe czy mój małż pomyślał żeby je włożyć do na wieszaki ;P

Do pracy w ogóle chodzę piechotą taki 40 minutowy spacer z rana :D i zaczęłam pić skrzyp na włosy zobaczymy efekty po miesiącu :P

Młoda ostatnio się zepsuła :P i budzi się w nocy 2 razy na flachę :( a presypialyśmy swojego czasu całą noc bez żarcia.

Od jutra zaczynam wprowadzać mleko 2 nie kumam troche rożnicy między nim a 1 ?? w skladzie jest niema takie samo.

11 lata 3 miesiąc temu #766058 przez munnecabrava
Sevi jak tam ? Jak się czujes :>?

11 lata 3 miesiąc temu #766068 przez sisina
Hejka rana :)

Fabis zrobil kupala wczoraj i to jakiego troche sie nameczyl ale wyslo uff jaka ulga dla mnie i dla niego a spal potem 3 godziny az bylam w szoku :)

Bede mu dawala jabluszko wtedy zeby znowu nie mial zatwardzenia a te sliwki to w sloiczku mozna kupic bo nie zauwazylam w sklepie ze mozna deserek sliwki kupic...

a ta kaszke manna gluten podawac sucha do obiadkow czy ja ugotowac :unsure: bo ja nie kumam tego glutenu bo ja w sumie mam taka kaszke waniliowa hippa i ona awiera gluten deserek to jest wiec czy moge mu podac to??oczywiscie w malutkich ilosciach...

Daarikaa najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy :)

spadam bo maly sie obudzil

11 lata 3 miesiąc temu #766071 przez pauluska
Nasza Mysza chora :( Obudziłam się o 23 cała w glutkach, bardzo dużo odciągnęliśmy wydzieliny takiej białej po godzinie tulenia usnęła. Rano wstała w dobrym humorze ale dalej słychać że nosek zatkany i takie charczenie biedactwo :( Idziemy do lekarza mam nadzieję że to tylko katar.

Jakie macie termometry do polecenia ? Ja mam taki do czoła no ale mierze sobie taka sama temperatura, u Igi taka sama coś z nim chyba nie tak ;/

11 lata 3 miesiąc temu #766081 przez Daarikaa
Klaudia własnie drzemie ale cos czuje ze zaraz bedzie kupsztal bo pierdzi jak najeta eheh :D

Sisina dziekuje! Sa deserki ze sliwki i soczki dla dzieci

paulsuka zdrowia dla Igi! daj znac co powie lekarz

11 lata 3 miesiąc temu #766096 przez Alex_87
Pauluska ja mam zwykły elektroniczny termometr, wkładam małej w pupę i mierzę, póki co nie zamierzam inwestować w lepszy.

A Zuzce wyszła E.coli w posiewie :/ poprzedni posiew był ok, w tym już coś wyszło :angry: ciekawe co z moczem czy się polepszył czy znowu nie :/ no i szczepienie ponownie zostanie przełożone...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka