- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Demonique my też nie robiliśmy, tzn tylko raz jak miał 3 tyg, ale to dlatego, że na tym USG kielich nerki wyszedł mu poszerzony
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
tez czekam na wyprzedaze te najwieksze beda poczatek stycznia smieje sie do meza ze mam motywacje do schudniecia bo teraz leginsy i tunika badz luzna sukienka i rajstopy a na spacer czesto adidasy i bluza bo inne buty mnie obcieraja gdzie ta "seksi mama"(ktora bylam w swoich wyobrazeniach w czasie ciazy) ?
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moniaak ja cie doskonale rozumiem (jak zawsze )Pamietam jak karmiłam Miłosza przeszło rok ,a musze wspomniec ze mial pierwszego ząbka po 5 msc.i gryzł okropnieeee Najpierw nieświadomie ale potem to gryzł,ciągnął i patrzył mi w oczy z uśmiechem
Kurcze niby jeszcze nie widze ząbków u Mikiego ale właśnie jak pije to czasem boli jak by mial ząbka i gryzł-normalnie taka szpileczke czuje -wiec byc moze ma go dzies schowanego -musze konkretnie poszukac
Wczoraj dałam mu kaszkę z Nestle bananową -zajadał że az sie trząsł -chciał wiecej ale balam sie ze na pierwszy raz bedzie go brzusio bolał
Achhh dziewczyny Mikiemu od kilku dni leci ropka z oczu-przemywam salą fizjologiczną ale jakos nie widze dużej poprawy Doradzicie coś ?Czy mam isc do lakarza ?
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie muszę chyba dodawać, że Kacperek też tak miał
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Ehhh pyza śpi matka miała.popracować ale tylko film zobaczy i idę spać pójdę jutro na 7 ... Najwyżej. Ehhhh apropos ubierania się a mnie tak nogi bolą od szpilek ... Ale i tak to uwielbiam. Generalnie nie lubie kupować przez internet muszę wszystko dotknac przymierzyc itp..
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A badanie moczu kosztuje 5-10 zł, więc pieniądze żadne, a przynajmniej głowa spokojna
Haaa a moje dziecko dzisiaj pierwszy raz świadomie włożyło sobie stopę do buzi i od kilku dni przekręca się na boki, wiem, że niektóre dzieciaki robią to już od dawna, ale ja czekałam i czekałam aż w końcu się doczekałam
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My po spacerku teraz ma ostatnia drzemke 15minutowa znajac ja a potem kapiel i o 21 spanko
Karina jak tam ząb??
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak weszlam do domu to Irina w płacz. Leży u mnie na rękach. Pewnie nie przyzwyczajona że to nie ja Ją szykuję do spania.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Alex Gratulacje dla Zuzki ja też czekałam, czekałam i dziś się doczekałam jednego przewrotu na plecy ale z pleców tylko na boczki i to tylko jak sobie dwie nogi chwyci to wtedy. Takie małe rzeczy a tak cieszą
Kuba zasnął przy butli i śpi dalej Ciekawe czy już na noc czy się jeszcze obudzi Bo zazwyczaj jeszcze się pokręcił i zasypiał o 20.30
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
miał dziś 3 drzemki po 1,5 jadł dziś też bardzo dużo
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Demonique może się odmieni Kubie.
Kurcze ja dziś stanęłam w sklepie przed półkami z tymi kaszkami, tyle tego jest, że aż byłam w szoku, popatrzyłam i w końcu nic nie kupiłam.
Karina dobrze, że już po Ja sobie uświadomiłam, że muszę też iść do dentysty, ale odwlekam jak tylko mogę. Tym bardziej, że J. już wrócił do pracy i nie zawsze może zostać z małą.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Poszłam zdjąć soczewki i zobaczyłam że spuchłam. No cóż. I boli mnie gardło jak na anginę ale to normalna reakcja. Ostrzegala mnie pani doktor że tak będzie. Aż boję się co będzie jutro.