BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #801644 przez pauluska
Joasia ja mam Język niemowląt i jest to samo co w tej co ma Demoniqe typy dzieci, plany dnia, karmienia, o spaniu ,chyba to jakieś nowsze wydanie Język Niemowląt chociaż nie jestem pewna ale na pewno wszystko będzie to o czym piszę Demoniqe ja swoją koleżance pożyczyłam bo ma problemy ze spaniem u synka i mówi że efekty są więc i u Was może będzie poprawa :)

KarinaM ja mam czarny śpiwór dla Igi i jakoś nawet przez myśl mi nie przeszło że nie wypada hehe chciałam czarny wózek ale odradzali że gorąco będzie w gondoli latem ale spacerówkę kupuję czarną już na pewno uwielbiam ten kolor.

My byłyśmy na pokazie lalek bardzo Iguni się podobało a teraz zaaplikowałam antybiotyk i śpi moje biedactwo a mama odpoczywa ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #801716 przez Olga60
Karina ja mam wózek czarny (gondola była biała) i do tego śpiworek czarny
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #801717 przez Olga60
Gondola
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #801723 przez KarinaM
Olga to Ty pisałaś że masz czarny śpiworek? Tylko że Tobie pasuje do wózka a ja mam wózek niebiesko-granatowy.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #801724 przez Olga60
Karina no to np granatowy śpiworek, oni tam wszystkie kolory chyba mają

11 lata 4 miesiąc temu #801726 przez pauluska
Ja mam fioletowo-granatowy wózek i czarny śpiworek czarny do wszystkiego pasuje. Tak ogólnie nie mogę doczekać się wiosny jeju te ubieranie w kombinezon Igi i siebie w płaszcze, szaliki itd zanim wyjdziemy już zmęczona jestem :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #801731 przez Olga60
Albo dla przełamania granat z dodatkiem czerwieni

11 lata 4 miesiąc temu #801734 przez Olga60
Np coś takiego
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #801756 przez Sevilla
Ten jest super, ja mam 2 czerwone i jeden granatowy śpiworek :)

pauluska
ja tym ubieraniem nie tylko jestem zmęczona, ale i spocona. Maks tak się wierci, przekręca, wykręca, że ubieranie go dla mnie to istna katorga ...

11 lata 4 miesiąc temu #801772 przez Alex_87
A jakoś zawsze unikałam czarnego :) teraz mam czerwony śpiworek, żeby Zuzka miała weselej w wózku :D ale czarne wózki bardzo fajnie wyglądają, ten mój wózek super wygląda w czarnym wydaniu, ale jednak bym się nie zdecydowała, wole jasne kolory.

Do wiosny też już odliczam, albo do lata, jak dzieciaki będą mogły chodzić tylko w pieluszce :D ale w tym roku i tak jest długo dość ciepło, w tamtym roku już chyba leżał śnieg...

11 lata 4 miesiąc temu #801784 przez Daarikaa
byłyśmy na miescie na malych zakupach, wybralysmy troszke ciuszkow dla Klaudii i postanowilismy pojsc przebic uszka.... szybka akcja byla ale placz tez byl niemaly... teraz widze ze ja chyba nie boli bo zachowuje sie normalnie. Ewela Paulsuka jak bylo u Was? widzialyscie zeby bolaly je uszka po zabiegu, jak pielegnowalyscie przeklucie?

Ewela a w nocy masz zupelnie ciemno czy spi przy lampeczce, moze sprobuj cos zmienic w tej kwestii... moze np Dianka boi sie ciemnosci lub nie lubi jak ja cos razi w oczka.

11 lata 4 miesiąc temu #801802 przez pauluska
Daarikaa u nas było bez płaczu parę łez dosłownie poleciało, jak tylko wyszliśmy od kosmetyczki to nie zauważyłam aby Iga wiedziała że coś na uszkach jest jedynie jej przekręcałam kolczyki dwa razy dziennie aby nie wrosły jakby jakieś zaczerwienienie czy coś miałyśmy używać wody utlenionej do przemycia a jeżeli ok to kręcić przez miesiąc a też macie te kolczyki "lecznicze" ? My już nie mamy a to jednak nie kolczyki nas uczulały heh no nic jak Mycha podrośnie będzie podejście drugie na razie jej brylanciki sobie leżą w pudełeczku a mama coraz do nich zagląda :D

11 lata 4 miesiąc temu #801816 przez Daarikaa
no wlasnie u nas tez kazala przemywac woda utleniona i mamy narazie lecznicze kolczyczki

teraz niunka ma drzemke wiec czuje ze do 22 nie bedzie spala :D

11 lata 4 miesiąc temu #801820 przez Daarikaa
Pauluska a jak obracalas jej tym kolczykiem to nie bolalo ja to? nie jeczala

11 lata 4 miesiąc temu #801821 przez pauluska
Daarikaa drzemka ? hihi Iga już śpi na noc od pół godz chyba wszystko wróciło u nas do normy (tzn drzemki i sen nocny) jutro jedziemy do alergologa po wyniki testów ciekawe co tam nam wyszło

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka