- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
oj ja w końcu odsapnełam...jeszcze wczoraj pół dnia w gościach a po południu zostawiliśmy Tośkę u teściowej i pojechaliśmy z mężem do kina a póżniej na zakupowe szaleństwo od dziś zaczynam wchodzić w normalny rytm życia kurcze a mieszkanie wygląda jak by tajfun przeszedł....mąż w pracy córa na wyjeżdzie a ja zaraz uśpię Tośkę i za sprzątanie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Vika o tak takie odstresowanie czasami potrzebne co do sprzątania to ja dwa dni odpuściłam w Święta ale wczoraj cały dzień sprzątałam coś faktycznie nie tak mi się porobiło z porządkami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja ma juz druga drzemke, mielismy isc z R na spacer ale sie poklocilismy i nigdzie z nim nie ide
Paulsuka, Vika tak jak same zauwazylyscie widocznie nie warto juz plakac. Badzcie dzielne i usmiechniete dla swoich rodzin
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Wyskoczylam jeszcze na zakupy... po sukienke na roczek new bielizne skusilam sie tez na czarne botki na obcasie..... a co! Nalezy mi sie....
Blanka pospala na spacerze 2h 25 min... najlepiej jej sie spi na spacerkach... moglaby byc taka pogoda cala zime:D
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazdroszcze Ci ze twoje dziecko tak dlugo wytrzymuje na spacerze, moja pol godziny w wozku i chce na rece wiec potem ja nie wytrzymuje
Dzisiaj Klaudia caly czas drzemie, znowu spiocha sobie, nawet dobrze mozna cos w domu ogarnac
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
W drugi dzień świat wylądowaliśmy na pogotowiu z Maksem. Przed Świętami zrobiła mu się krostka na ręce, która pękła i przekształciła się w brzydką ranę, która coraz bardziej się powiększała. W poniedziałek dostaliśmy od pani doktor maść z antybiotykim, lekiem przeciwgrzybiczym i sterydem w jednym, bo pani doktor stwierdziła, że to liszaj??!! Do czwartku rana była jeszcze dwa razy większa i mocno zaogniona, więc początkowo myślałam, że tu leży przyczyna. Na pogotowiu pani zmieniła maść i rana już pięknie się goi. W końcu wczoraj pierwotna przyczyna złego samopoczucia wyszła na jaw i mamy pierwszego zębola
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Kubula już ma 3 drzemkę więc może zaśnie dziś o jakieś przyzwoitej porze
Zuzka boska księżniczka
Sevi Masakra z tą ranką dobrze że się goi ! ja by zawału dostała jakby jakas ranka mu się powiększała
Tu my świątecznie
a tu pierwsze podrygi na czterech
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Tysiiiak pięknie wyglądacie. A Kubuś na czworaka boski.
Alex Zuzia cudna. Jaka duża dziewczynka.
Właśnie mąż czytał co piszę i stwierdził że nie podoba mu się to. Czyli zazdrosny jest.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziekuje za mile słowa...
olga mój GIN pow.to samo -za szybko zrobiony test i dlatego moje załamanie bo równie dobrze moglam o tym nie wiedziec ...ale sie dowiedziałam i cięzko mi z myślą ze mogłabym być już w ciąży Kurcze tak sobie mysle że mimo że Miki nie spi,że nie raz mam ochote uciec z domu to własnie moje chłopaki powodują ze jestem najszczesliwsza pod sloncem..
Wiem,wiem że każda matka tak ma-że dzieci to sens życia ale ja jakos tak inaczej ... po urodzeniu Mikiego stwierdziłam że nastepne (jesli wogóle)to tak za 10 lat...ale kiedy zrobiłam test i zobaczyłam dwie krechy to czułam że jestem największą szczęsciarą pod słoncem...achhh po co ja wam to wszystko pisze..przez ostatnie dni miałam tyle mysli w głowie że aż sie dziwie ze nie zwariowałam
Jesli chodzi o Mikusia to raczkuje po całym domu ,ubawu co nie miara zabiera Milciowi zabawki...a jak sie kłóci jak on mu je zabiera Wstaje wszedzie gdzie sie da-kocha dekoder POLSATU (a ma do niego dosc wysoko ) i tak jak moniak pisała trzęsie sie na widok pilotów ,laptopa i telefonów Nawet kupiłam mu specjalnie taki prawdziwy pilot ale oczywiscie on woli nasz który używamy
Gada całymi dniami mama,baba,dada...i milion odgłosów
Widzę że temat tesciowych na tapecie -ja (odpukac) bez ekscesów choc bywało cięzko (pisałąm wam o tym nie raz).Ale od kiedy mój M.stoi za mną to nawet mam napady że sama do niej zadzwonie i spytam ...o pogodę Nawet im paczkę zrobiłam i wysłałam...ponoc zaczwala mnie przed całą rodziną Dodałam ciasteczka swojej roboty i już wogóle OCHY I ACHYYY
Jesli chodzi i Miłcia to zrobiliśmy mu badania podstawowe bo bardzo sie zmienił ...w swieta jadł suchy chleb i trochę rybki ...to nawet moja mam ugotowała mu specjalnie pomidorówkę (jego ulubioną ) a i tak pomemlał ...NIc go nie cieszy ,ciągle zasypia ,wszystko go boli ...podejrzewam anemię W poniedziałek maja byc wyniki to zobaczymy
Kurde laski aLE mi zle z tą ciązą...Nie umiem sie ogarnąc...dobrze ze tylko męzowi pow.no i WAM bo teraz sie przed wszystkimi tłumaczyc to nie proste ....
Nie chodzę i nie płaczę po kątach ,bo nawet nie mam na to czasu ...ale jak sobie pomyslę że mogłam byc w ciązy to aż mi ciary przechodzą ...Przesadzam czy coś ze mną nie tak ?
Achhh Mikołajkowi ,,coś ,,sie zrobiło na czole ...nie wiem co to Zrobie wam zdjecie i zobaczycie -moze to od glutemu ,albo mleka ..apropo mleka to pije z butli bez problemu .Daję mu Bebiko 2 R że niby gęstsze a on i tak budzi sie co chwile..do tego ma katar od dwóch dni i ledwo oddycha A pisałam już że mu sie drugi ząbek przebija?
Kurcze ale sie nadrukowałam Fajnie że jestescie
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sevilla OMG skad takie rzeczy sie biora .... gratulacje ząbka!
Tysiakk pieknoty z Was Kubus przesłodki i ma piekne oczysssska
Karina mąż zazdrosny o kobiety ? on ma motor a Ty forum
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joasiu mysle ze kazda z nas przezywalaby podobnie do Ciebie, badz co badz jednak widzialas juz te dwie krechy wiec twoje zachowanie jest w 100% na miejscu. O kurcze jakie zmiany u Mikiego: pije z butli ma prawie dwa zabki, raczkuje, mowi hohoho super moja to do gadania i raczkowania to len ze masakra, wolalaby odrazu na nogach hehe
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa