BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 11 miesiąc temu #812894 przez vika
alex Zuzka wygląda jak księżniczka :)
oj ja w końcu odsapnełam...jeszcze wczoraj pół dnia w gościach a po południu zostawiliśmy Tośkę u teściowej i pojechaliśmy z mężem do kina a póżniej na zakupowe szaleństwo :laugh: od dziś zaczynam wchodzić w normalny rytm życia :lol: kurcze a mieszkanie wygląda jak by tajfun przeszedł....mąż w pracy córa na wyjeżdzie a ja zaraz uśpię Tośkę i za sprzątanie :huh: :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #812911 przez pauluska
Alex a mocz robiłaś ? Może znowu coś nie tak z układem moczowym że się wybudza z płaczem. Poza tym Zuzka śliczna panienka jaka już duża.

Vika o tak takie odstresowanie czasami potrzebne co do sprzątania to ja dwa dni odpuściłam w Święta ale wczoraj cały dzień sprzątałam coś faktycznie nie tak mi się porobiło z porządkami :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #812923 przez vika

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #812927 przez Daarikaa
Alex jak Zuzka ladnie zaczesana na boczek, pieknie sie prezentuje w sukienusi :) duuuza dziewczynka i stabilnie siedzi

moja ma juz druga drzemke, mielismy isc z R na spacer ale sie poklocilismy i nigdzie z nim nie ide :angry:

Paulsuka, Vika tak jak same zauwazylyscie widocznie nie warto juz plakac. Badzcie dzielne i usmiechniete dla swoich rodzin

10 lata 11 miesiąc temu #812928 przez paninka87
Sprzątanie na okrągło... ja mam serdecznie dość!! Ogarnęłam i czekam aż mąż wróci ze spaceru to poodkurza! W pracy przynajmniej nie mysle ze bałagan jest :laugh:
Wyskoczylam jeszcze na zakupy... po sukienke na roczek new bielizne skusilam sie tez na czarne botki na obcasie..... a co! Nalezy mi sie....

Blanka pospala na spacerze 2h 25 min... najlepiej jej sie spi na spacerkach... moglaby byc taka pogoda cala zime:D

10 lata 11 miesiąc temu #812943 przez Daarikaa
Paninka a ta bielizna to chyba na kuszenie meza hihi albo zamiast niego Ty poodkurzaj ale w tej bieliznie ;)
Zazdroszcze Ci ze twoje dziecko tak dlugo wytrzymuje na spacerze, moja pol godziny w wozku i chce na rece wiec potem ja nie wytrzymuje :silly:

Dzisiaj Klaudia caly czas drzemie, znowu spiocha sobie, nawet dobrze mozna cos w domu ogarnac

10 lata 11 miesiąc temu #812946 przez paninka87
Na szczęście jest spokojna... teraz drugi spacerek... tak ładnie jest:) znów może pośpi

10 lata 11 miesiąc temu #812948 przez Daarikaa
Paninka no to trzymam kciuki za mily wieczor :) Ja dzisiaj mojego to bym rozszarpala najchetniej grrrr.. :angry: :angry:

10 lata 11 miesiąc temu #812968 przez Sevilla
Witam, po Świętach ... udanych i jednocześnie nie udanych. Wynudziłam się okropnie, choć dziecko dostarczyło mi wrażeń słuchowo - fizycznych.
W drugi dzień świat wylądowaliśmy na pogotowiu z Maksem. Przed Świętami zrobiła mu się krostka na ręce, która pękła i przekształciła się w brzydką ranę, która coraz bardziej się powiększała. W poniedziałek dostaliśmy od pani doktor maść z antybiotykim, lekiem przeciwgrzybiczym i sterydem w jednym, bo pani doktor stwierdziła, że to liszaj??!! Do czwartku rana była jeszcze dwa razy większa i mocno zaogniona, więc początkowo myślałam, że tu leży przyczyna. Na pogotowiu pani zmieniła maść i rana już pięknie się goi. W końcu wczoraj pierwotna przyczyna złego samopoczucia wyszła na jaw i mamy pierwszego zębola :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #812977 przez tysiiiak
U nas te dziś dzień sprzątania ;) Po świętach chyba jakiś Ksawery przeszedł przez nasze mieszkanie :P Wszystko wszędzie :P

Kubula już ma 3 drzemkę więc może zaśnie dziś o jakieś przyzwoitej porze :)

Zuzka boska księżniczka :kiss:

Sevi Masakra z tą ranką :( dobrze że się goi ! ja by zawału dostała jakby jakas ranka mu się powiększała :cheer:

Tu my świątecznie ;)

a tu pierwsze podrygi na czterech ;)

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #812982 przez KarinaM
Sevilla ale wiadomo co to było? No i gratulujemy ząbka.

Tysiiiak pięknie wyglądacie. A Kubuś na czworaka boski.

Alex Zuzia cudna. Jaka duża dziewczynka.

Właśnie mąż czytał co piszę i stwierdził że nie podoba mu się to. Czyli zazdrosny jest.

Igorek

Irina

10 lata 11 miesiąc temu #812987 przez joasia10015
Hej dziewczyny :kiss:
Dziekuje za mile słowa...
olga mój GIN pow.to samo -za szybko zrobiony test i dlatego moje załamanie bo równie dobrze moglam o tym nie wiedziec ...ale sie dowiedziałam i cięzko mi z myślą ze mogłabym być już w ciąży :) Kurcze tak sobie mysle że mimo że Miki nie spi,że nie raz mam ochote uciec z domu to własnie moje chłopaki powodują ze jestem najszczesliwsza pod sloncem..
Wiem,wiem że każda matka tak ma-że dzieci to sens życia ale ja jakos tak inaczej ... po urodzeniu Mikiego stwierdziłam że nastepne (jesli wogóle)to tak za 10 lat...ale kiedy zrobiłam test i zobaczyłam dwie krechy to czułam że jestem największą szczęsciarą pod słoncem...achhh po co ja wam to wszystko pisze..przez ostatnie dni miałam tyle mysli w głowie że aż sie dziwie ze nie zwariowałam :huh:

Jesli chodzi o Mikusia to raczkuje po całym domu ,ubawu co nie miara :lol: zabiera Milciowi zabawki...a jak sie kłóci jak on mu je zabiera :lol: Wstaje wszedzie gdzie sie da-kocha dekoder POLSATU (a ma do niego dosc wysoko :blink: ) i tak jak moniak pisała trzęsie sie na widok pilotów ,laptopa i telefonów :laugh: Nawet kupiłam mu specjalnie taki prawdziwy pilot ale oczywiscie on woli nasz który używamy :)
Gada całymi dniami mama,baba,dada...i milion odgłosów :S :blink:

Widzę że temat tesciowych na tapecie -ja (odpukac) bez ekscesów choc bywało cięzko (pisałąm wam o tym nie raz).Ale od kiedy mój M.stoi za mną to nawet mam napady że sama do niej zadzwonie i spytam ...o pogodę :blink: Nawet im paczkę zrobiłam i wysłałam...ponoc zaczwala mnie przed całą rodziną :blink: Dodałam ciasteczka swojej roboty i już wogóle OCHY I ACHYYY :blink:

Jesli chodzi i Miłcia to zrobiliśmy mu badania podstawowe bo bardzo sie zmienił ...w swieta jadł suchy chleb i trochę rybki ...to nawet moja mam ugotowała mu specjalnie pomidorówkę (jego ulubioną ) a i tak pomemlał ...NIc go nie cieszy ,ciągle zasypia ,wszystko go boli ...podejrzewam anemię :( W poniedziałek maja byc wyniki to zobaczymy :unsure:

Kurde laski aLE mi zle z tą ciązą...Nie umiem sie ogarnąc...dobrze ze tylko męzowi pow.no i WAM :blink: bo teraz sie przed wszystkimi tłumaczyc to nie proste ....
Nie chodzę i nie płaczę po kątach ,bo nawet nie mam na to czasu ...ale jak sobie pomyslę że mogłam byc w ciązy to aż mi ciary przechodzą ...Przesadzam czy coś ze mną nie tak ?

Achhh Mikołajkowi ,,coś ,,sie zrobiło na czole ...nie wiem co to :unsure: Zrobie wam zdjecie i zobaczycie -moze to od glutemu ,albo mleka ..apropo mleka to pije z butli bez problemu .Daję mu Bebiko 2 R że niby gęstsze a on i tak budzi sie co chwile..do tego ma katar od dwóch dni i ledwo oddycha :huh: A pisałam już że mu sie drugi ząbek przebija?

Kurcze ale sie nadrukowałam :blink: Fajnie że jestescie :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #812988 przez Daarikaa
koniec koncow pojechalismy razem z Klaudia na spacero zakupy :) nerwy juz mi przeszly

Sevilla OMG skad takie rzeczy sie biora .... gratulacje ząbka!

Tysiakk pieknoty z Was :) Kubus przesłodki i ma piekne oczysssska

Karina mąż zazdrosny o kobiety ? ;) on ma motor a Ty forum :D

10 lata 11 miesiąc temu #812990 przez Daarikaa
Jak zwykle zapomniala tego co najwazniejsze: dzisiaj zauwazylam u klaudii takie czarownawe cienie pod oczkami i nie wiem czy tarla oczka bo juz byla spiaca czy to cos innego? Wczesniej tego nie zauwazylam a teraz sie zamartwiam co to? moze ktoras cos wie na ten temat?

Joasiu mysle ze kazda z nas przezywalaby podobnie do Ciebie, badz co badz jednak widzialas juz te dwie krechy wiec twoje zachowanie jest w 100% na miejscu. O kurcze jakie zmiany u Mikiego: pije z butli ma prawie dwa zabki, raczkuje, mowi hohoho :) super moja to do gadania i raczkowania to len ze masakra, wolalaby odrazu na nogach hehe :)

10 lata 11 miesiąc temu #812993 przez joasia10015

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka