BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 11 miesiąc temu #813135 przez KarinaM
No i wstałyśmy o 8. Kaszel jest ale mało. Zobaczymy jak to będzie w dzień i dzisiejszej nocy i zdecyduję czy iść do lekarza. Katar niby gdzieś siedzi ale jak próbowałam wyciągnąć fridą to nic nie było.
Chciałam zrobić zdjęcie tej plamy na brzuchu ale już praktycznie jej nie ma więc nie mam co pokazać. No i brzuszek w tym miejscu jest już gładki a nie szorstki jak był wcześniej.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #813140 przez Sevilla
Joasiu tyle mnie nie było i dowiaduję się tu takich rewelacji i później tak przykrych wiadomości od Ciebie. Ja byczyłam czyszczona i w kolejnym cyklu starań byłam w ciąży - po czyszczeniu łatwiej zajść w ciąże :silly: :lol:

Ja chora niemiłosiernie, więc małym tatuś się w nocy zajmował, ja wyspana ale zakatarzona gorzej niż wczoraj, mały lata po pokoju, a tatuś odsypia trudy nocy, czyli to co ja zazwyczaj robię, czyli kaszkę i karmię ...

10 lata 11 miesiąc temu #813142 przez munnecabrava
Hej,

ja po spotkaniu z dzewczynami, teścowie oczywiście przyjechali jak ja już poszłam ....
heh śmiesznie było dawno ich nie widziałam niby są rok młodsze odemnie. Ale ich problemy a moje w ogóle taka abstrakcja rozstają się schodzą później przypadkiem lądują w łóżku z innym masakra słuchałam tego i niewierzyłam...czasem cieszę się że moje życe jest takie poukładane :). Specjalnie wyrwałam sie wcześniej co by się poprzytulać z męże przychodzę a tu co ??? 21;30 i śpi :P:P

Dał mi pospać :)

10 lata 11 miesiąc temu #813158 przez moniaaak
chyba nie powinnam się chwalić, że coś małemu zniknęło.. dziś znów na jednej rączce plamki:(

10 lata 11 miesiąc temu #813168 przez vika
a ja siedzę od kilku dni i oglądam pieluszki wielorazowe...zaczynam dostawać fioła :ohmy: już kilka zamówiłam i czekam na kolejną dostawę :) :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #813211 przez joasia10015
Hej dziewczynki..
Moze nie uwierzycie ale ja nadal w lozku...noc ciezka bo miki ma katar,do tego wwczoraj usnelam w ciuchach ze zmeczenia..a maz liczyl na amory ;-) o polnocy sciagnal mi tylko....okulary ;/ przykryl kolderka ;przytulil i spalismy razem (no powiedzmy bo miki budzil sie co chwile )
Pobudka o 9 i maz zabral chlopakow,przyniosl sniadanko do lozka...teraz troszke mojego ulubionego likierku ;) i leze w sypialni :)
Slysze ze M.myje naczynia i gania za chlopakami..:)))) ale ja go kocham :*
Chyba pomyslal ze potrzebuje troche odpoczac po ostatnich przezyciach...no to dziewczynki..chyba sie zdrzemne :p

10 lata 11 miesiąc temu #813226 przez demoniqe
Joasia odpoczywaj!!! należy ci się!!!

Kubula ostatnio w weekendy budzi się ok 6 rano, guga 20 min w łóżku i znów zasypia na godzinkę jeszcze conajmnniej :) dziś obudził się o 7, już chciałam do niego iść, uchylam drzwi a on śpi :) spał do 8 :)

potem o 10 kościół - był bardzo grzeczny, śpiewał z organistą i znów zasnął :)

tata pojechał na jeepy :)

10 lata 11 miesiąc temu #813299 przez KarinaM
Irinka wykąpana i śpi. Dzisiaj spała dwa razy po 45minut. Noc czeka mnie ciężka bo śpi od 10minut a już kasłała. Jak siedzi i się bawi to bardzo rzadko kaszle a jak śpi to sporo. W dzień trochę opukałam plecyki ale widocznie nie pomogło. Jutro pójdę z Nią do lekarza. Wolę żeby Ją zobaczyła doktor.

Joasiu należy Ci się odpoczynek. Wiem jak Ci ciężko.
Ja pierwszą ciążę straciłam w 10tygodniu i po lyzeczkowaniu dostałam dwa tygodnie zwolnienia. Nie chciałam go brać ale okazało się że muszę bo macica musi się skurczyć. Ja chciałam iść do pracy i zapomnieć o bólu i utopić swój żal w pracy.

Igorek

Irina

10 lata 11 miesiąc temu #813302 przez ewela86
Nie wiem o.ktorej Diana dzisiaj zasnie bo wlasnie odbebnia drzemke a rxadko jej sie zdarza o tej porze zaypiac.

Ja juz sie nie moge doczekac sylwka bo idziemy ze znajomymi na ipreze a mala zostaje z dziadkami.

10 lata 11 miesiąc temu #813331 przez Olka!
Do nas na sylwestra przychodzą znajomi.

Kurcze dziewczyny zobaczcie, prawie każda z nas straciła ciąże :-( Niby takie młode jesteśmy a jednak się takie rzeczy dzieją :-( Smutne

10 lata 11 miesiąc temu #813333 przez KarinaM
No i tyle było spania. Poszłam wykąpać się i Irina obudziła się i już nie chce spać. Fika na łóżku.

Igorek

Irina

10 lata 11 miesiąc temu #813345 przez KarinaM
Ciężka to będzie noc. Usypia tylko na rękach i budzi się odrazu jak położę do łóżeczka. Posmarowalam dziąsła żelem i śpi na mnie. Za 10minut spróbuję odłożyć do łóżeczka. Cóż trzeba przeżyć tą noc.
A mąż chciał przytulaski i nie tylko. Ale chyba lipa będzie. Moje dziecko jakiś radar ma w sobie.

Igorek

Irina

10 lata 11 miesiąc temu #813347 przez ewela86
Moja tez sie kotluje w lozeczku po kapieli. Chyba szybko nie zasnie:(

10 lata 11 miesiąc temu #813352 przez tysiiiak
Kuba padł ok 20 ale nie jestem taka głupia jak wczoraj i się nie cieszę.. czekam bo pewnie niedługo się obudzi pełny ochoty do zabawy ;)

Mamy problemosa. Kuba przedwczoraj wydusił jakoś kupala, wczoraj nic i dziś jak go przewijałam to akurat zaczął robić i wychodzi na to, że ma zatwardzenie. Biedny tak się napłakałam, że prawie z nim płakałam. Kupka czarno zielona (sorki :silly: )
Podawałam mu dziś rano Dicoflor za radą Viki i co chwilę mu coś do picia podsuwam. Co jeszcze ? Może dać mu jutro czopka glic.?

10 lata 11 miesiąc temu #813353 przez munnecabrava
heh ja już to keyś pisałam mi gin poweział, że na mojej macicy było kilka blizn które świadczyły o ciążach które straciłam a nawet niewiedziałam :/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka