BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #814033 przez sisina
Biedna Irinka niech zdrowieje jak najszybciej
i oby nie byl szpital

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #814045 przez Daarikaa
Heja Ostatnio noce troszke sie popsuly ale nie bede za bardzo narzekac myslac o Was joasiu i Moniiak :) teraz Klaudia odbebnia pierwsza drzemke pewnie 30 min i pobudka :D jak wstanie to wezme ja na dwor
Klaudia ostatnio caly czas gada mamamam bababa i wszytskie mozliwe kombinacje z tymi sylabami :) w koncu przypomniala sobie gawrolenie :D:D
Kupilam psom glupiego Jasia na wieczor co by przespaly petardy, bo trzesa sie jak galarety

Irinko i Adrianku zdrowiejcie szybciutko!!!

Karina to bylaby najwspanialsza rzecz gdyby mozna bylo zabrac bol dzieciom dla siebie

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #814087 przez Gabi31
U nas też nocki z pobudkami...Tatus w Święta Polcię rozpuścił i mamy efekt :) ale i tak nie narzekam :)

Pola próbuje zasnąć w łóżeczku, ale coś nam dziś nie wychodzi a ja robię Tortille i sałatkę na imprezkę Sylwestrową. Polecam przepis na Quesadillas: www.znajdzprzepisy.pl/click/index/419384...gatity.blogspot.com- niedawno odkryłam- pyszotka.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Karinko- dużo zdrówka dla Irinki, żeby wyzdrowiała jak najszybciej, antybiotyk pomógł i obyło sie bez szpitala. Bedactwo cierpi a Ty razem z nią :((((( Ech wstrętne te choróbska.

Sylka- dużo zdrówka dla Adrianka, sciskam Was mocno.

KOCHANE!!!!!!
Zyczę Wam udanej imprezy Sylwestrowej, abyscie pożegnały Stary Rok - jakże przecież cudowny bo pojawiły się nasze Kochane szkraby- w niezapomnianej atmosferze :)
A w Nowym Roku samych szczęśliwych chwil, mało trosk, żadnych choróbsk i aby dzieciaczki zdrowo rosły :)Spełniajcie się i realizujcie :) Oby do przodu :)

No i dziekuję Wam , że jesteście!!!!!!!!!I za ten rok na forum również dziękuję!!!!!!

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #814090 przez sylkaax
Dziewczyny dziękuję ;-) i skladam rowniez wszystkiego najlepszego zeby nam dzieci zdrowo rosly i zeby nasze "gady"
domowe były nam posluszne i kochane hihi ;-);-)

11 lata 3 miesiąc temu #814091 przez sylkaax
Dziewczyny dziękuję ;-) i skladam rowniez wszystkiego najlepszego zeby nam dzieci zdrowo rosly i zeby nasze "gady"
domowe były nam posluszne i kochane hihi ;-);-)

11 lata 3 miesiąc temu #814106 przez Alex_87
Kochane! Życze Wam w tym nadchodzącym roku wszystkiego co najlepsze, kolorowe i radosne. Abyście spełniały się w roli mam, ale przy tym nie zapominały o swoich potrzebach i marzeniach :) I oczywiście oby przyszły rok obfitował w rodzeństwo dla Naszych majówkowych dzieciaków :D

11 lata 3 miesiąc temu #814109 przez Daarikaa
Przyjemności w dotyku,

słodkości w przełyku.

Szelestu w kieszeni,

i słońca promieni

oraz by rok cały,

po prostu był wspaniały.

A tak od siebie to mamuski badzcie szczesliwe i rozmnazajcie sie ;)

11 lata 3 miesiąc temu #814114 przez munnecabrava
Przygotowywanie sylwestra z Magdą to maraton ...coś mi się wydaję że zasnę przed północą :P:p.

Gulasz jest masakra dziewczyny jaki on jest dobry pierwszy raz robiłam ten przepis i boje się żeby go nie zjeść :P nie jest to najtańsze danie ale ten smak Belgowie wiedzą co dobre:P

zurek na jutro jest
sałatka się robi jeszcze tylko ciacho i przystawki i ogarnąć tego ksawerego w kuchni bo resztę posprzątałam
..

11 lata 3 miesiąc temu #814124 przez Gusia
Dziewczyny wszystkim Wam i Waszym rodzinom życzę wszystkiego co najpiękniejsze w tym Nowym Roku, samych wspaniałych i radosnych chwil z Waszymi pociechami, życzę Wam mniej zmartwień a wiecej cierpliwości , miłości od mężów Panów i dwóch kreseczek wszystkim tym ktore o tym marzą !!!!!

11 lata 3 miesiąc temu #814138 przez tysiiiak
Dziewczynki i ja Wam życzę Wszystkiego co najlepsze w tym nadchodzącym roku 2014 :) Aby Wasze dzieciaczki dawały Wam wiele radości a mało zmartwień, dużo zdrówka dla całej rodzinki i abyście czuły się szczęśliwe i kochane :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #814149 przez Olka!
Karina zdrowia dla Irinki

Dziewczyny wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych Rodzin w Nowym Roku Zdrowia Spełnienia Marzeń Radości Uśmiechu i Wytrwałości przy Ukochanych Mężach :-)

11 lata 3 miesiąc temu #814152 przez munnecabrava
Wszystkiego dobrego kochane ;)

11 lata 3 miesiąc temu #814161 przez KarinaM
Ja także życzę Wam spokojnego 2014 roku.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #814168 przez paninka87
Samych słonecznych i miłych dni w 2014 roku! Niech szczęście Was nie omija a dzieciaczki rosną zdrowo! Wszystkiego dobrego!

11 lata 3 miesiąc temu #814173 przez anek
Dziewczyny udanego sylwestra i samych słonecznych dni w 2014r!

My siedzimy w domciu, ale przychodzą znajomi do nas wiec bedziemy sie gościc.żarełko juz gotowe.
udanej imprezy!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka