- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
My miło spędziliśmy czas wczoraj u mojej siostry.... Blanka zasnela dopiero ok 22 bo miała krótką drzemkę o 18 ale była grzeczna.... fajerwerki chłopacy wytrzaskali o 22 dzieciaczki się nie bały. Janko padł o północy w największej strzelaninie:) ok 2 wrocilismy do domu. Amelka zostala tam a Blanke bezproblemowo przewiezlismy do domu i pospalismy do 7.30. Ja padnieta zasnelam na chwile u siory i pospalan 40 min na drzemce Blanki. Ale i tak czuje sie niewyspana... ogarnelam chate od rana bo wczoraj nas puscili dopiero o 13 z pracyi i nie zdazylam...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nocka spokojna. Natasza obudziła się o 24.00 jak chłopaki wyszli przed dom puszczać sztuczne ognie, ale nie plakala. Napiła się troszkę wody i poszłyśmy spać o 24.30 . Obudziła się o 8.00 i o 10.00 zaliczałyśmy już pierwszą drzemkę Piękna pogoda więc i spacerek był
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Skusiłam się na 3 łyki szampana... mam nadzieje że Blance nic nie będzie
Nowy Rok witamy z takim spokojem wewnętrzym... oby tak już pozostało
- Gusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ❤Oles 30.05.2003, Julcia 25.05.2013❤
Nasza Julcia była wspaniała !!! To taka dusza towarzystwa, spać poszła o ..... 3:30, fajerwerki puscilismy o 22 bo dużo dzieci było i baliśmy sie ze zasną a One bawiły sie w najlepsze, Nasza glizdeczka zachwycona fajerwerkami, śmiała sie najgłośniej
My dzis wyspani bo Julka spała do .... 12:09 !!!!
Teraz ma pierwsza drzemke a my oglądamy wiadomosci.
Nie wiem czy slyszalyscie o tej tragedii w Kamieniu Pomorskim, serce mnie boli i nie moge przestać myśleć o tych dzieciach ktore zostały same ;(
Zabilabym skur.....na !!!!!!!
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
u mnie wczoraj był jed n z gorszych dni...Tośka o 18-stej wykąpana zjadła i o 19-stej poszła spać ....po 20-stej wybudziły ją huki petard i tak do 23 z hakiem musieliśmy nie żle się natrudzić by ją rozbawiać...strasznie płakała co chwile....co zasnęła to od nowa...no masakra o 23.40 razem z mężem nie mogliśmy się doczekać by dzień się skończył tak byliśmy padnięci....całe wczoraj było strasznie pokręcone...starsza córa odąsana bo nie pozwoliłam jej ( łazić ) po nocach ze znajomymi była u niej koleżanka....a w ogóle tyle nerw mi wczoraj zjadła...kupiłam jej super spodnie....zamówiłam ulubioną pizze ...udekorowaliśmy pokój ...był tort...picolo...i lampiony szczęścia puszczały...no i .... to wszystko nic..aż się popłakałam....oj dziewczyny co to za wiek wszystko żle i na nie
mąż poszedł na 3 do pracy a ja się położyłam od 4 do 5 Tośka usypiała u nas w łóżku czego nigdy nie ma...o 7 wrócił mąż i odłożyłam ją do łóżeczka pospała do8 ..no tragiczna noc jak dla mnie....
hmmm a co do lampionów...dziewczyny ale miałam pietra...jaka ja jestem pusta...puściłam lampiona z 5 piętra a on na 8 na balkon wleciał...cholera żywy ogień...jakiego pietra miałam...dziewczyny też się wystraszyły...ale na szczęście szybko się wydostał i poszybował w góre....no masakra jakaś ....nie mogłam sobie darować swojej głupoty
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Co do lampionów to niestety sa one bardzo efektowne, ale bywają niebezpieczne, ludzie nawet nie zdają sobie sprawy. Vika na szczęście nic się nie stało
hmm a u nas pogoda była beznadziejna, nawet nie wychodziłyśmy...
Ależ cisza, chyba wszyscy odsypiają
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do lampionów masz racje....to żywy ogień ..... jak ja się bałam to tylko ja wiem
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja też lubię lampiony i dobrze mi się kojarzą....ale to wczorajsze uczucie.....heheee wczoraj poczułam się jak nieodpowiedzialna gówniara no pierwszy spadł na zemię ale poczasie się wzbił i już wtedy powinnam przestać a ja dalej swoje ...chciałam by obie dziewczynki puściły
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hmmm ja też wczoraj widziałam lecący lampion ale z daleka, najpierw pomyślałam, że to może jakieś Ufo hehe
Niestety dla naszych dzieciaczków Sylwester nie jest jakimś super wydarzeniem, moja nawet fajerwerków nie widziała, tzn tylko przez chwilę koło 16, ale zanim zauważyła to już prawie skończyli strzelać a później tylko patrzyła i czekała na więcej. Aaale jeszcze się napatrzy w swoim życiu ;D
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Lampiony bardzo mi się podobają ale nigdy jeszcze nie puszczałam. Vika dobrze, że wszystko się skończyło bez tragedii