BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #814512 przez vika
Tysiak fajnie,że będziecie mieć lepsze mieszkanko ale nie zazdroszczę przeprowadzki....mnie tez to będzie czekało....już dawno powinnam poszukać czegoś tańszego ale strach przed przeprowadzką mnie ogarnie :huh: :ohmy: brrrrr nie znoszę tego...kilka dni WIELKIEJ męczarni...trzymam kciuki by poszło szybko,sprawnie i bezboleśnie :lol: :kiss:

A ja co...zamiast iść odsypiać to ledwo siedząc ....niet i mamuśki,allegro ifece ...do tego telewizja Oj jaka ja jestem obrotna :side: :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #814513 przez Alex_87
vika napisał:

alex ja siedzę kilka razy dziennie na allegro :) hehee a pieluszki oglądam po kilkanaście razy :) też czekam aż mi przyjdą :laugh: dziś pierwszy raz wypróbuje pieluszkę TOTS BOTS CHOĆ CZARNO TO WIDZĘ...pieluszka owszem robi wrażenie jest mega grubaśna i milutka ale Tośka tak rżnie siku w nocy :lol:

To jest naprawdę uzależniające :D uwielbiam oglądać te śliczne wzorki i bardzo żałuje, że nie zaczęłam wcześniej ich kupować, bo byłaby już niezła kolekcja :) ale Zuzka jeszcze trochę skorzysta no i później zostanie dla drugiego, a na koniec się sprzeda :D
Ja na noc też chyba bym się bała stosować, chociaż w końcu trzeba spróbować. Chociaż ja nadal zastanawiam się którą formowankę kupić na początek :unsure: na szczęście (abo nieszczęście :P) w tym miesiącu wystarczy mi tylko kasy na Milovię.

11 lata 3 miesiąc temu #814519 przez vika
alex ja miałam ciut oszczędności i postanowiłam szybko uwinąć się z podstawowym asortymentem by nie kupować hurtowo pampków...jedno w drugie wchodzi...mam 3 pieluszki baby land i powiem szczerze,że jestem z nich zadowolona...a koszt to 25 z dwoma wkładami+przesyłka...

11 lata 3 miesiąc temu #814523 przez Alex_87
vika napisał:

alex ja miałam ciut oszczędności i postanowiłam szybko uwinąć się z podstawowym asortymentem by nie kupować hurtowo pampków...jedno w drugie wchodzi...mam 3 pieluszki baby land i powiem szczerze,że jestem z nich zadowolona...a koszt to 25 z dwoma wkładami+przesyłka...

Ja z kolei miałam mega zapas pampków bo w Biedronce była promocja i nakupiliśmy dużo, a zanim przemyślałam całą sprawę to też minęło trochę czasu...poza tym co tu dużo mówić, oprócz kwestii zdrowotnej dla dziecka, to te pieluchy są po prostu śliczne :D
No nigdy nie sądziłam, że zamiast kupić dla siebie bluzki to będę wolała kupić małej ładną pieluchę :D

(hmm pewnie dziewczyny mają nas za jakieś wariatki :D)

11 lata 3 miesiąc temu #814526 przez Olga60
Alex na pewno nie! Wszystko co dobre dla dzieci jest POZYTYWNE i gdyby u Nataszy pojawiły się problemy "siuśkowe" ;) też bym szukała, a, że przy okazji oko cieszy .... no przecież BABY jesteśmy :lol: :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #814527 przez vika
alex mam zupełnie tak samo już troszkę kasy wydałam na te pieluszki a dalej patrze na ciekawe wzory...bardziej mnie to kręci niż ciuchy dla mnie :) mąż wczoraj mi zarzucił,że przesadzam z tymi pieluchami to ja dziś do małej (Tosiu tata żałuje Ci na pieluszki byś nie musiała chodzić w tych toksycznych pampkach...po prostu kasy mu szkoda) a tatuś na to....dobra ja już się nie wtrącam,przeciez nie żałuje dla dziecka tak mi się powiedziało :lol: :woohoo: :cheer: wiem,wiem ale każdy sposób jest dobry :laugh:

hehee może i dziewczyny mają dość naszej pisaniny o pieluchach ale niech spróbuja w to wejść i nie wariować na punkcie ciekawych wzorów i coraz to milszych pieluszek :)

11 lata 3 miesiąc temu #814536 przez vika
2 stycznia godz....po północy a my znów zasypiamy przy otwartym oknie......kurcze przyjemnie ale strach pomyśleć co będzie gdy w końcu zima przyjdzie:/

11 lata 3 miesiąc temu #814545 przez Gusia
Dzis dzien dobry mówimy o 6 !!!!!
Kurcze przez 2 tyg jak mąż miał wolne Julka spała minimum do 10 a dzis jak idzie do pracy wstala przed nim :(
Córeczka tatusia ;) chyba spakuje Ją i pojedzie z nim :D
Troche mnie rozpiescili przez ten czas a tu powoli trzeba wracać do rzeczywistości :(
Od poniedziałku Olek do szkoły a my będziemy same na polu walki :D
Poszaleje z nią to moze sie zmeczy, chociaz Ona woli tatkę i cały czas Go wola :D

11 lata 3 miesiąc temu #814563 przez KarinaM
Ja po inwentaryzacji jeszcze nie zasnelam. Czekam aż Irinka pójdzie na pierwszą drzemkę.

Irina dała podobno czadu w nocy tatusiowi. Obudziła się podobno o 1 i zjadła 180ml mleka i o 4:30 też 180ml mleka. Jestem w szoku bo wczoraj nie miała apetytu cały dzień. No i mi w nocy jadła tylko raz około 4 lub 5.
Mąż stwierdził że jest niewyspany. A co mamy my kobietki powiedzieć??????

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #814569 przez paninka87
No właśnie my kobiety jesteśmy niezniszczalne chyba... :P

My w nocy pobudki co 2 godziny... żeby spała dalej musi być cycuś :( :( :( czy to się kiedyś skończy???

11 lata 3 miesiąc temu #814587 przez Olka!
Witam witam w nowym roku :-)
Sylwester u nas minął spokojnie przyszli znajomi było całkiem miło. O 22 Weronia obudziła się na cycusia i już nie zasnęła, chyba nie chciała przespać swojego pierwszego sylwestra :-)

Vika my puszczaliśmy lampiony szczęścia na naszym ślubie i to też nie był dobry pomysł, ja nie chciałam ale był to pomysł mojego szwagra. Jeden z lampionów wpadł na głowę jednej z moich kuzynek ale na szczęście nic jej się nie stało. Aaaa dodam, że ślub mieliśmy w czerwcu w restauracji przy lesie to było naprawdę baaardzo głupie. Aż strasz pomyśleć jak by jakiś w padł do lasu zapalony.....wrrr

Nie ma co dziewczyny ale faceci nie są tacy wytrwali jak my :-)

11 lata 3 miesiąc temu #814592 przez Anabelle
Hej Hej

Spóźnione życzenia noworoczne ode mnie i Antka
Niestety nie moglismy się odezwać bo trafiłam z małym do szpitala dzieciecego z obturacyjnym zapaleniem oskrzeli.

Początkowo był bardzo opony, ale już jest dobrze :)

Wyszedł nam też pierwszy ząbek w sylwestra :)

11 lata 3 miesiąc temu #814595 przez sylkaax
Witam my dzis od 6 nie spimy M. pojechal do pracy jakos dziwnie bez niego. Adrian probuje zasnąć le cos mu nie wychodzi :-P
Jutro do lekarza na kontrole.
Tysiak a ja zazdroszcze przeprowadzki tez bym chciala bo to mieszkanie co mamy to dosyc drogie..:-(

11 lata 3 miesiąc temu #814602 przez Daarikaa
Anabelle zdrowia dla Antka!

Dzisiejszaa noc tez lipna ehhh nie wiem nawet ile bylo pobudek bo stracilam rachube.... ciekawe co powoduje te pobudki?!

11 lata 3 miesiąc temu #814605 przez sylkaax
Anabelle buziaki i zdrowka dla maluszka my mamy oskrzela zawalone ale antybiotyk pomaga. Gratuluje ząbka.
Darika u nas byly częste pobudki z placzem na zęby. Juz przechodzilam to 6 razy i przy kazdym to samo.
A jesli chodzi o zęby to Adi ma 3 do gory i 3 na dole więc caly czas zgrzyta masakra jakas.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka