BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 11 miesiąc temu #814218 przez Olga60
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNY!!! ZDROWIA, SZCZĘŚCIA I DUŻO MIŁOŚCI :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #814224 przez vika
Dziewczynki zdrówka szczęścia i miłości....oby NASZE CUDA BYŁY ZDROWE RADOSNE I UŚMIECHNIĘTE :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #814228 przez MINIA
KOCHANE ZDROWKA I SZCZESCIA W NOWYM 2014!!! Najlepszosci

10 lata 11 miesiąc temu #814232 przez Sevilla
Nie życzę Wam spełnienia marzeń, bo przestaną nimi juz być, życzę natomiast byście osiągnęły każdy cel, jak sobie postawicie w nadchodzącym Nowym Roku :)

10 lata 11 miesiąc temu #814235 przez Kasia87
Wszystkiego dobrego dziewczyny:) aby ten Nowy Rok byl lepszy od Starego, albo chociaz zeby byl taki sam bo ten 2013r to bylo samo szczescie dzieki naszym malusinskim;) a i zeby ta grupa na forum trwala nastepny i nastepny rok:)

My wracamy do siebie po chorobie:) antybiotyk to okropna rzecz ale jeszcze tylko jedna dawka i koniec, pamietajcie o oslonkach bo Jas mimo ze tego pilnowalam to nie obyl sie bez boli brzuszka... ale juz jest ok:)

Szampanskiej zabawy:)))

10 lata 11 miesiąc temu #814263 przez kinia90
Dziewczyny pięknego nowego roku:) pociechy z dzieciątek, mężów i jak najmniej kłótni z teściami:) :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #814276 przez munnecabrava
Witam was moje drogie w tym Nowym Roku.:)

Padam spałam 2i poł h. Znajomi postanowili nam dać w kość i siedzieli do 6...
Ja o trzeciej poszłam spać bo oni wychodili a Magduś się obudziła...

Pyziol obudził się o 12 i oglądałyśmy fajerwerki ;)

10 lata 11 miesiąc temu #814281 przez Sevilla
Ja wróciłam z pracy o 23.30 o godz. 00.00 obejrzeliśmy z Maksiorem fajerwerki, bo się obudził. Oglądał z rozdziawioną minką :) I poszłam spać po 1 z licznymi pobudkami nocnymi do Maksa.

10 lata 11 miesiąc temu #814283 przez sisina
Witam was w tym Nowym Roku
Fabian spal cala noc obudzil sie dopiero
a ja jestem wyspana choć trochę zabalowalam ale glowa nie boli
i czuje sie extra

10 lata 11 miesiąc temu #814284 przez KarinaM
Witam się i ja w Nowym Roku.
Noc w miarę. Irinka budziła się często ale zaraz zasypiala.

Ja do 23 poszłam do siostry na dół a później zamiana. Marcin poszedł i grał z dziećmi w Monopol. Przyszedł do mnie o 12, złożyliśmy sobie życzenia i zszedł na dół. Posiedział tam z Igorem do 3.
Irinka wstała o 8. Dałam Jej antybiotyk z bijącym sercem. Ale wzięła i nawet trochę nie ulala. Teraz bawi się w kojcu a ja piję kawę i muszę wziąć tabletkę bo głowa mi pęka. Super zaczynam Nowy Rok.
No i dzisiaj inwentura na 22:00 całą noc.

Igorek

Irina

10 lata 11 miesiąc temu #814285 przez KarinaM
No i najlepszego dla naszych solenizantow. Nadia i Hugo rosnijcie zdrowo.

Ciekawe co tam u Kiniaczka!!!!

Igorek

Irina

10 lata 11 miesiąc temu #814299 przez sylkaax
I ja witan w Nowym Roku my spalismy do 6 Adrianek przespal całą noc bez pobudki. Rano wypil 140 ml mleka a teraz zjadl jogurt i caly sloik jabłko- gruszka nabiera sil i apetyt wraca ;-) My z M. nastawilismy budzik przed 24 zlozylismy zyczenia , wypilismy
lyka szampana i poszlismy spac ;-)

10 lata 11 miesiąc temu #814300 przez Daarikaa
My rowniez witamy sie w tym 2014 roku, Klaudia przebudzila sie na fajerwerki z placzem, pozniej co godzinke sie budzila z placzem ale raz dwa zasypiala ale jestem mega niewyspana. Teraz bawi sie z tata na macie, a ja mykam sie szykowac do Kosciolka.

Karina Sylka ciesze sie ze jest poprawa u Waszych szkrabkow :)

10 lata 11 miesiąc temu #814301 przez Alex_87
Ja też się witam w Nowy Rok :) i również niewyspana. Przed 2 zaczęłam się szykować do spania, ale Zuzka się obudziła i nie mogła zasnąć w końcu dałam jej cycka, jejuu nigdy nie jadła w nocy, a teraz od tygodnia codziennie...Za to w dzień w ogóle nie chce jeść :( dzisiaj posmarowałam jej dziąsła żelem to trochę zjadła kaszy, ale niestety te żele działają krótko :/ przez te zęby nie poznaje swojego dziecka, kiedy one wyjdą :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #814312 przez tysiiiak
I ja witam się w nowym roku :) Miał być spokojny sylwester w trójkę a tu na 24 zapowiedzieli się eMka brat z rodzinka a po 1 przyszli moi rodzice :cheer: Kubus jakimś cudem spał ładnie do 3 potem się godzinke pobawil z towarzystwem i o 4 zasnął i spał do 9 a o 10 zasnął spowrotem. Dalej dosypia.
Spuchly mu strasznie górne jedynki i mało mi je ostatnio. O tej 4 wypił mleczko i jak wstał rano tak do tej pory wypił może 20 ml mleczka i dalej nie chciał.
Mnie glowa boli i mam kaca ale po czym to niewiem bo wypiłam trochę szampana i 2 na maxa słabe drinki z whisky. Czeka mnie jeszcze tyyyyle.pakowania ze niewiem jak to ogarne. Emek poszedł odprowadzić wczoraj moich rodziców i jak wrócił.to ledwo na nogach stał a wychodZił całkiem trzeźwy :o może zmiana temperatur go tak zabiła bo raczej nie popijali w krzaczkach.:p

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka