- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Chociaż może to takie coś:
Czasami maluszek uderzy mnie w 1 miejsce po czym jeszcze 2-5 razy w to samo w regularnych odstępach czasu i koniec. Ja zazwyczaj jak mam czkawkę to mnie długo męczy dlatego nie jestem pewna czy to to ;D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Mnie pachwiny sporadycznie bolą, ale teraz cierpię z zupełnie innego powodu . Chyba mam jakiś stan zapalny albo coś. Okropnie swędzi, boli i widać opuchliznę. Ostatnio nie mogłam się wcale dotknąć tam na dole, zagryzałam zęby jak chciałam się podmyć tak bolało na dodatek zauważyłam czerwone kreseczki tak jakby pękła mi skóra przy wargach sromowych. Normalnie tragedia . Kupiłam sobie lactacyd i chyba był jakiś podrobiony, bo zrobiło się gorzej, teraz stosuję coś w rodzaju tantum rosa i jest troszkę lepiej. Do lekarza idę dopiero w przyszłym tygodniu (w tym tyg go nie ma) nie wiem jak ja to wytrzymam
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak mały ma czkawkę tak myślę, że to to, to czuję rytmiczne "podskoki" jakby cały brzuch, nie kopnięcia bo trudno określić w którym miejscu, ale to nie trwa długo...5, 6 razy
to moj syn chyba tez miewa czkawki, razem z mezem obserowalismy juz podskakujacy brzuch nie raz. ale tych rodzajow ruchow to czuje duzo. Oprocz wspomnianego pukania i czkawki to tez zdaza sie rozciagenie (doslownie jakby mi jakis robaczek od sposu brzucha sie przesuwal mozolnie powoli itd) oraz tak zwane motylki. tez tak macie?
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak mały ma czkawkę tak myślę, że to to, to czuję rytmiczne "podskoki" jakby cały brzuch, nie kopnięcia bo trudno określić w którym miejscu, ale to nie trwa długo...5, 6 razy
to moj syn chyba tez miewa czkawki, razem z mezem obserowalismy juz podskakujacy brzuch nie raz. ale tych rodzajow ruchow to czuje duzo. Oprocz wspomnianego pukania i czkawki to tez zdaza sie rozciagenie (doslownie jakby mi jakis robaczek od sposu brzucha sie przesuwal mozolnie powoli itd) oraz tak zwane motylki. tez tak macie?
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek - super brzuch, nie za duzy nie za maly.
No no wylazł już poza obręb biustu
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny powiedzcie mi jak się wyłącza powiadomienia z forum aby nie przychodziły na e-maila ?!
Co do czkawki to ja raz czułam jak moja mała miała czkawkę trwało to ok15min i było to rytmiczne fajne uczucie.
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
A propo rodzajów ruchów, to jakiś czas temu, mały bawił się chyba moim pępkiem, obserwowaliśmy przez jakiś czas jak mój pepek pływał, to się chował to wychodził nie wiem, czy on z tamtej strony ma takie możliwości ale to było niesamowite, jakby ciągał za sznurek połączony z moim pępkiem
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Lania Ty chudzinko brzuszek taki malutki śliczniutki
demoniqe i kiniaczek również śliczne brzuszki
U nas biało się zrobiło ale na plusie 1 stopień
Co do bóli pachwin nie mam takich a ruszam się bardzo dużo Czkawki u Maleństwa jeszcze nie wyczułam ale z Elizia jak była w brzuszku miała bardzo często i raczej to uczucie mnie lekko denerwowało
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Lania Ty chudzinko brzuszek taki malutki śliczniutki
demoniqe i kiniaczek również śliczne brzuszki
U nas biało się zrobiło ale na plusie 1 stopień
Co do bóli pachwin nie mam takich a ruszam się bardzo dużo Czkawki u Maleństwa jeszcze nie wyczułam ale z Elizia jak była w brzuszku miała bardzo często i raczej to uczucie mnie lekko denerwowało
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
deomiqe,kiniaczek...zgrabniutkie brzuszki...uwierzcie mi,że są..że ja mam większy!!!!
ja czuję czkawkę dzidziusia...mi cały brzuch w środku się rusza..tzn podskakuje..ale tylko środek...niesamowite uczucie...w pierwszej ciązy miałam tak samo!!!
jestem po glukozie......masakra..najpierw krew pobrana po 40 min.glukoza do wypicia i 2h czekania.....dupa to i się płaska zrobiła!!!a po wypiciu glukozy...nie można nawet wody się napić....położna pozwoliła mi się napić malusienieczkiego łyka,ale przy niej!!!!a glukozę to czuję do teraz!!!
nachodziłam się dzisiaj..bolą mnie nogi...pachwiny...pośladki!!!z tego zmęczenia aż mi słabo!!!
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Miałam robić dzisiaj i iść w czwartek na wizytę, ale mam egzamin więc stwierdziłam, że przełożę wizytę o tydzień i tym samym nie pojechałam. Poza tym lodowisko było na drodze więc nie chciałam wychodzić
Cieszę się ostatnio jak dziecko z tej ciąży Co mnie mały kopnie to taka dumna siedzę Już mi się udziela To niesamowite, że przez te pare miesiecy w ciąży z tygodnia na tydzień potrafią się rodzić u przyszłej mamusi takie emocje i taka empatia do dziecka