BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 11 miesiąc temu #533435 przez joasia10015
JoannaL ale zbieg okolicznosci -faktycznie-Joanna i Mariusz...do tego oboje nie obchodza imienic ;) Mi sie osobiscie jego imie nie podoba-ale wiadomo że zakochałams ie w nim a nie w imieniu ;) Mówię do niego od zawsze MANIEK :lol: Jak czasem powiem MARIUSZ to odrazu wie że cos jest nie tak ,że jestem na niego zła :laugh: Tak samo on-nigdy nie mói do mnie Asia...ma milion zdrobnien i pieszczotliwych nazw ale jak by pow.Asia to zaraz wiem że o coś mu kaman :S :blink: :silly:

Co do lumpków to mój kochany M.mówi o mnie lumpeksiara !!!! :huh: :ohmy: ;)
Ja w zasadzie wychowałam sie na lumkach,a pożniej nawet jak bylo mnie stac na nówki to wolałam lumpeksik ;) Nie że nie chodze do normalnych sklepów...ale ja bardzo lubie wyszukiwac jakies cudenka ;) Czasem laski ze szkoły są w szoku że mam takie perełki za pare groszy-kiedys znalazłam torebkę zajeb...ej firmy zaaaaa 5 zl. a na allegro znalazłam ją za 150 :blush: Moja mama mówi że mam oko do lumpków-kto by ze mnie nie szedł to przewala ciuchy,męczy sie ...a ja wchodze i odrazu wyłapuje skarby :woohoo: CO prawda mam po Miłoszku sporo ciuszków dla Mikołajka ale myśle że jak bedzie lepsza pogoda to zrobie nalot na najlepsze lumpki i pokupuje jakies cudenka :blink:

Laseczki dzis znowu mnie nerwy noszą-dre sie na synka i bratanice bez powodu-aż mam wyrzuty ,ale nie wiem co sie ze mna dzieje :unsure: Nawet chciałąm melise wypic ale wyczytałam że w ciaży nie mozna :( Wzięłam sie troszke za porzadki,wyczysciłam pokój syna na błysk i jakos mi troszke przeszlo,na kolacje zrobiłam sobie od dawna wymarzona kaszkę na mleku z sokiem z czarnej porzeczki i z lekka sie wyciszyłam....Jak jutro bede miec znowu doła i nerwy to ja nie wiem :huh: :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #533555 przez joasia10015
Ojjj widzę że dziś wszystkie mamuśki baaaaardzo śpiące :)
Ja też zaraz zmykam,jakos dziwnie sie czuje...Brzuszek mnie pobolewa,jakos mi zimno,doła mam i wogóle jakos dziwnie...Może to pogoda :unsure: Kurde jak by tak jutro wyjrzało jakies slonko zza chmur to odrazu człowiek by inaczej funkcjonował :S
Spadam bo oczy mi sie kleją...kurcze tak sobie pomyslałam-jak to bedzie z dwójką dziceci...przypuszczam że nawet wys..c sie nie bedzie czasu a co dopiero wpasc na forum i was pocztac :( Ale z drugiej strony-jak pomyślę że bede miała przy sobie dwa skarby życia to aż sie chce życ :kiss: :kiss:
A własnie oglądałam dzis super program-,,7 kobiet-macierzyństwo,,na tvn Style-rewelacja,w sam raz dla przyszlych i terazniejszych rodziców.Jak wychowywac,jak inni wychowują itp.Naprawde bardzo fajny :)
Kurde zjadłabym kanapeczke z pomidorkiem i cebulką :silly:
Uciekam bo już mi odwala :S do jutra...ups do dzis :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #533589 przez lalka
dzień dobry!!!!joasia10015...ja tez miałam wczoraj cholernie ciężki dzień!!!!mam nadzieję,że dziś będzie lepiej!!!

u nas tak sypie snieg,że świata nie widać!!!a,że u mnie naokoło same choinki...świerki..modrzewie ...więc mam prawie tak jak w górach..jest pięknie...biało!!!

joasia10015..ja też miałam mieć na imię Aśka(uwielbiam taki zwrot)...no ale mój tata jak szedłmnie zarejestrować to sie jakoś pomylił...więc jestem Małgorzata Joanna!!ale i tak wszyscy bardz długo mówili do mnie Aśka!!!!

jak tak pomyślę sobie o przyszłości to bardziej boję się .......SCHODÓW!!!!tak!!!!mam dom
piętrowy..i maluch będzie spał u nas w sypialni właśnie na piętrze...a na dole mamy salon!!!!i właśnie boję sie tego znoszenia Maluszka po schodach!!!schizę mam tym punkcie!!!mam nadzieję,że nie będę miała żadnych śliskich kocyków!!!!a tak naprawdę to będę znosić dzidzię chyba w foteliku!!!

11 lata 11 miesiąc temu #533590 przez lalka
dzień dobry!!!!joasia10015...ja tez miałam wczoraj cholernie ciężki dzień!!!!mam nadzieję,że dziś będzie lepiej!!!

u nas tak sypie snieg,że świata nie widać!!!a,że u mnie naokoło same choinki...świerki..modrzewie ...więc mam prawie tak jak w górach..jest pięknie...biało!!!

joasia10015..ja też miałam mieć na imię Aśka(uwielbiam taki zwrot)...no ale mój tata jak szedłmnie zarejestrować to sie jakoś pomylił...więc jestem Małgorzata Joanna!!ale i tak wszyscy bardz długo mówili do mnie Aśka!!!!

jak tak pomyślę sobie o przyszłości to bardziej boję się .......SCHODÓW!!!!tak!!!!mam dom
piętrowy..i maluch będzie spał u nas w sypialni właśnie na piętrze...a na dole mamy salon!!!!i właśnie boję sie tego znoszenia Maluszka po schodach!!!schizę mam tym punkcie!!!mam nadzieję,że nie będę miała żadnych śliskich kocyków!!!!a tak naprawdę to będę znosić dzidzię chyba w foteliku!!!

11 lata 11 miesiąc temu #533644 przez JoannaL
Ja lubię jak ktoś do mnie mówi Asia, zwrotu Aśka nienawidzę. Jestem gotowa zabić jak ktoś mnie tak nazwie :P

11 lata 11 miesiąc temu #533694 przez lania
Witam, dziś pewnie będzie tu luźniej bo weekendzik. Moja córa dziś tańczy, mają koncert jubileuszowy a ja nie mogę pójść :angry: :angry: :angry: :angry: Dwa nowe tańce, których jeszcze nie widziałam i nie wiem kiedy zobaczę :cheer: :(

Wczoraj się uśmiałam na teleexpressie... na końcu pokazali ceenę na półce sklepowej "GROSZEK Z MARCHEWKIEM" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: bomba

Za tydzień wizyta, jeśli nie przytyję to gin będzie zaglądał do małego czy rośnie, nie mam w domu wagi więc nie wiem jak jest...tylko, że jak teraz zrobi USG to nie zrobi już w 30 tc

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533704 przez aleksiaa88
Do jakiego rozmiaru należy zmniejszyć zdjęcie?

Nasza dzidzia zaczęła się ruszać po świętach więc kiedy się uaktywniał to zawsze przykładałam rękę męża zawsze mówił, że nic nie czuje. Wczoraj trzyma rękę i mówi mięsień ci skacze na brzuchu :laugh: a to tylko dzidzia się wierciła w końcu poczuł na początku nie zajarzył, że to ruch tak właśnie się odczuwa.

11 lata 11 miesiąc temu #533801 przez demoniqe
ja inwestuję w nianię elektroniczną i monitor oddechu. Raz zdarzyło się że maleństwo siostry miało problemy z oddychaniem i spało w innym pokoju i monitor oodechu wydarł się że szok.

Ja dziś wspinałam się w lesie pod ogromna górę z sankami :) ciężko już z takim brzuszkiem, ale maluchowi chyba się podobało. Dwie godzinki na mrozie w śniegu rewelacja! Jutro powtórka i zaliczymy te sanki jeszcze raz!

11 lata 11 miesiąc temu #533859 przez aleksiaa88
W końcu się udało

11 lata 11 miesiąc temu #533871 przez Sevilla
O jaki zgrabny brzuszek. Ja mam dziś w końcu dzień wolny i na zmianę odpoczywam i gotuje. Z rana stwierdziłam, że zrobię gołąbki, potem poleżałam i stwierdziłam, że upiekę ciasto i takim sposobem w piekarniku pieczę się biszkopt :)

11 lata 11 miesiąc temu #533878 przez lania
Brzuszek zgrabniutki, a jaki piękny biust :blush: zazdroszcze :ohmy:

Sevilla, jak aktywnie odpoczywasz ;)

11 lata 11 miesiąc temu #533887 przez lania
To ja też, troszkę nieaktualne bo ze świąt. W okresie zapalenia stawów, więc buzią wolę nie straszyć B)
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #533892 przez lania
To ja też, troszkę nieaktualne bo ze świąt. W okresie zapalenia stawów, więc buzią wolę nie straszyć B)
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #533900 przez lalka
lania jak chcesz trochę cycków to proszę bardzo..bardzo chętnie oddam w dobre ręce!!!
dzisiaj miałam ochotę na barszcz ukraiński....ale się nawpierniczyłam...mmmm tak mi błogo!!!!

w poniedziałek idę na glukozę....to siedzenie tam będzie najgorsze...2h szału dostanę!!

demoniqe ja też kupuję nianię elektroniczną,ale monitor oddechu????sam nie wiem!!!

11 lata 11 miesiąc temu #533916 przez lalka
lania jaka chuda jesteś!!!!!!!!!!bierz ode mnie cycki..teraz już mus!!!!!oddam Ci jeszcze trochę na brzuch,uda!!!
taki zgrabniutki brzusio!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka