- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w Bydgoszczy szaro, brzydko i przyszła odwilż. Mam nadzieje Tweety, że pogoda z Warszawy dojdzie do nas jutro i też będzie pięknie
to juz wam odsylam bo mnie i tak nie zalezy skoro siedze w domu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
U nas też Dzidziuś bedzie z nami w sypialni przez ok pół roku. Tak samo było z Elizią. Zalecane to jest przede wszystkim ze względów bezpieczeństwa...by mieć na oku nowo narodzone dzieciątko cały czas. Poza tym przez pierwsze pół roku dzidziuś będzie potrzebował naszej bliskości jak powietrza. Jednakże my już teraz zrobilśmy przemeblowanie w dziecięcym pokoiku i zrobilismy miejsce na drugie łóżeczko by potem uniknąć zamieszania z kombinowaniem z meblemi. Wolę wcześniej i na spokojnie.. Nasza sypialnia jest duża i przestrzenna więc nie będzie większego problemu by wstawić tam na pół roku łóżeczko
W Londynie baaaardzo zimno i wietrznie lepiej zaszyć się w domku i nie wychodzić...
Miłego ranka
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas maluszek będzie miał swój pokój Pośpi w łóżeczku z nami w sypialni myślę jakieś pół roku a potem będziemy go przenosić do jego królestwa:)
Co do pokoju - jedno co jet pewne to zielone ściany i może jakaś fajna foto tapeta, ale to narazie wszystko w sferze rozmyślań jako że odbieramy surowy stan najważniejsze żeby najpierw skonczyć kuchnie z salonem łazienkę i sypialnie Na pokój juniora bedzie na szczęście trochę czasu ufffff:)
Póki co rozglądam się za łóżeczkiem na allegro! Pojade jeszcze do Ikei bo mam pod nosem to obejrze łóżeczka które tam mają
W Poznaniu biało i trochę mroźno...
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Sevilla ode mnie do Bydgoszczy jest trochę bliżej niż z W-wy..więc trochę Ci podeślę!!!!u nas biało..mroźno i zimowo!!!!
wytłumaczcie mi laski jak to jest?????jestem zmęczona...kleją mi się powieki..padam na pysk....kładę się do łóżka i ..jak ręką odjął!!!jeden bok..drugi bok...i nic!!a mój M przyłożył głowę i kimono...chrapanie aż kołdra podskakiwała!!!!
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Jakie jesteśmy jednomyślne, wszystkie dzieciaczki zaczynają od mieszkania w sypialni rodziców Trzeba później tylko nie przegapić dobrego momentu na wyprowadzkę, bo im później tym będzie trudniej
Pobolewa mnie w prawym boku, znowu kolka? chyba zaczęłam więcej jeść i mój organizm nie wyrabia
Miłego dnia
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
narazie to normalne, że w sypialni (u mnie nawet nie ma możliwości inaczej) potem jak dzidziuś podrśnie będziemy musieli kombinować (mamy jeszcze górę do wykorzystania, ale to się zobaczy). Sypialnie mamy w fiolecie, więc do dziewczynki pasuje:)
Kiniaczek ja też poszukuje łóżeczka i rozglądam się na allegro, ale nie mogę się na nic zdecydować... A ty masz jakieś typy!!!
nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!! a jutro 10.00 - ksiądz na kolendzie, a męża nie ma... i sam na sam z plebanem, o czym tu rozmawiać??
miłego dzionka:)
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek ja też poszukuje łóżeczka i rozglądam się na allegro, ale nie mogę się na nic zdecydować... A ty masz jakieś typy!!!
Ewela na nic sie zdecydować nie moge:) dzis pokaże mojemu męzowi i znając jego on coś wybierze Nie wiem sama białe czy Venge wrrrr a jezcze pozostaje wybór pościeli ha:) to dopiero będzie jazda:)
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pobolewa mnie w prawym boku, znowu kolka? chyba zaczęłam więcej jeść i mój organizm nie wyrabia
Lania mnie od kilku dni boli przewlekle ale lewy bok... nawet czasem w nocy mnie to budzi... co to jest nie wiem, ale napewno do miłych odczuć nie należy....
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek ja też się zastanawiam nad białym:) Podobają mi się, a zastanawiam się czy lepiej opuszczany bok czy wyciągane szczebelki. Fajne te z opuszczanym bokiem, ale starsze dzioecko raczej nie wyjdzie z takiego łóżeczka - chyba że się mylę.... nie mam już pojęcia - za duży wybór! A pościel to już inna bajka i nie wiem czy nie gorsza
Ja chyba wezmę z wyciąganymi szczebelkami ,myśle że jest lepsze:) Właśnie patrzę na pościel... kurcze albo pstrokata albo beznadziejna:)
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Chciałam wczoraj z M przedyskutować imiona. Powiedziałam mu że chcę albo Lilianę albo Oliwiera i żeby ewentualnie on coś zaproponował. Nie bardzo miał chęć na dyskusję i w końcu oświadczył że jemu te imiona pasują. Tak więc klamka zapadła
dziewczynka - Liliana
chłopiec - Oliwier
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Tak więc klamka zapadła
dziewczynka - Liliana
chłopiec - Oliwier
Bardzo ładnie, Oliwierka mamy w rodzinie, pełen życia łobuziak (4 latka) z tak słodką buźką, że wszystko mu można wybaczyć
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna