BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 11 miesiąc temu #532187 przez Alex_87
Śliczny pokój:) sama myślałam przed remontem, żeby u siebie w salonie połączyć biel z zielenią. Teraz podobno znowu są modne białe/jasne ściany plus kolorowe dodatki:)

My też niestety nie będziemy mieli pokoju dla naszego maleństwa:(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #532219 przez Sysia
hej dziewczyny.

czy któraś wie jak się to robi zeby nie przychodziły wiad. na e-maila z forum ??

11 lata 11 miesiąc temu #532281 przez sisina
Sysia wchodzisz w Twój profil potem moje subskrypcje i tam masz usuń ostani post i za kazda wiadomoscia jak wyslesz wchodzisz w to i robisz usuń

11 lata 11 miesiąc temu #532290 przez joasia10015
Laski ale mam dzis dzien-mam ochote kogos zabic.Aż mnie trzesie od rana-nie wiem skąd ta złosc ale aż mnie nosi :evil: :S Wrzeszcze na wszystkich i wszystko :angry: :ohmy: :huh:

JoannaL GRATULACJE dla Marcelka-wiem po swoim synku że sprawy ,,nocnikowe,,to WIELKIE sprawy-tak jak by dziecko zaczynało nowy etap.Jestes pewnie dumna-MASZ PRAWO ;) CO do imienia to od kilku lat szaleje za imieniem Liwia :kiss: Dlatego gdy nie znalismy płci zanosiło sie na OLIWKE żebym mogła zdrabniac Liwia,Liwka :blink: Ja sie jeszcze nie spotkałam z takim imieniem u dziewczynki-dlatego jest dla mnie REWELACYJNE-ładne,nie jakies wydziwione ,do tego pasuje do małej jak i dorosłej dziewczyny !!

marynarka -Grzechuwart pobił wszystko !!!! Uśmiałam sie !!!!!

lalka tak,tak to moje teściowa jest jak pustak i szkoda że jej nikt nie dał na imię np.,,WSZYSTKICH ŚWIETYCH ,, :S :woohoo: :silly: :P ;)

Urszula -przecudny pokoik-zakochałam sie !!!!! :kiss: Faktycznie wygląda przytulnie a nie sterylnie-wystarcza odpowiednie dodatki i rewelacja!!! Ja co prawda myśle o mebelkach troszke bardziej hmmm jak to nazwac ,,młodzieżowych,,z łóżkiem pietrowym i biurkiem ale myśle że mogą wyglądac naprawde fajnie
Cos takiego mis ei bardzo spodobało- zielonagora.dzieciecyekspert.pl/zestaw-d...ecybasic-pi-354.html
Czegos w tym stylu szukam -bo są proste i praktyczne. :) Ale może faktycznie znajde cos fajnego w Ikei :blink:

11 lata 11 miesiąc temu #532328 przez ewela86
joasia bardzo fajny ten pokoik z linka, nieraz widziałam, tylko nie pamiętam gdzie biurko połączone z regałem czy coś takiego - bardzo fajnie to wygląda, jeśli ktoś ma małą przestrzeń do wykorzystania to duża oszczędność miejsca:)

11 lata 11 miesiąc temu #532378 przez Urszula
Dzięki Dziewczynki za miłe słowa :-)

Joasia 10015 także myślałam o piętrowym łóżku ale Elizia może się wspinać lub skakać. Słowem nasze dzieci będą miały jeszcze czas na piętrowe łóżko. Nie chcę stwarzać niebezpieczeństw. To łóżeczko co ma Elizia rozkłada się potem na łóżko junior....więc jeszcze długo Jej posłuży.Dla Amelki kupimy takie samo..

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

11 lata 11 miesiąc temu #532392 przez lania
My też nie mamy miejsca na pokój dla małego, ale w sypialni naszej remont będzie konieczny. Trzeba zmienić klimat skoro ma tam stanąć łóżeczko. Teraz jest ciemno i zmysłowo (szarości i czerwienie), musimy trochę w jaśniejszą stronę pójść. Myślałam o bladym turkusie i jakiejs fajnej tapecie na jednej ze ścian ;)

Czasem pobolewa, a raczej zakuwa mnie w kość łonową... :angry: macie tak może???? A i wyglądam jak wampir, bo pękają mi żyłki w oczach :P :P :P

mebelki super

11 lata 11 miesiąc temu #532402 przez lalka
joasia10015 WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH-pobija wszystko!!!!jestem mokra!!!!

ja cały dzień na nogach...padam...powieki mi się sklejają....dupa boli,nogi bolą..wyjątkowo dzisiaj będę kochać moje łóżko!!!!
moja dzidzia będzie miała swój pokój,ale do jego urządzania to jeszcze troszkę czasu minie!!!!

11 lata 11 miesiąc temu #532481 przez tysiiiak
Urszula śliczny ten pokoik :) mi sie jeszcze podoba biały z pomarańczowym :)

My narazie wynajmujemy kawalerkę więc maleństwo bedzie z nami narazie :)

JoannaL ucałuj Marcelka to duży wyczyn :)

11 lata 11 miesiąc temu #532505 przez tweety
My bedziemy miec osobny pokoj, ale narazie go nie urzadzam. Planuje na wiosne odmalowac sciany i wywiezc albo wyniesc niepotrzebne meble z pokoju. Zostanie tylko duza kanapa, bo nowa, niedawno kupiona, nie mam co z nia zrobic. w pokoju jak narazie stanie tylko przewijak i szafa dla malenstwa. lozeczko przez pierwsze miesiace bedzie u nas w sypialni. a potem bede myslec bo ta kanapa to nijak sie dla dziecka nie nadaje wiec pewnie sprzedamy. na szczescie nie byla droga.

POzdrawiam dziewczyny z rana. Chyba dzisiaj jestem pierwsza na dzien dobry

P.S. Urszula - sliczny pokoj.

Sisina - jesli raz wylaczysz subskrypcje (maile) to przy kazdym poscie wystarczy pamietac zeby odznaczyc na dole "Subskrybuj ten temat.". Jak piszesz nowy post to zawsze jest zaznaczone. Ja pamietaj juz jakos zawsze wiec problem maili mam rozwiazany. Ach te maile - rozladowywaly mi komorke. :)

11 lata 11 miesiąc temu #532507 przez Sevilla
U nas maluch również będzie miał osobny pokoik, ale jeszcze nie wiem, czy odremontujemy go przed narodzinami, czy trochę później. Na razie planujemy, że maluszek będzie razem z nami przez pierwsze trzy miesiące w pokoju, a potem stopniowo będziemy go od siebie oddalać :) Mam nadzieję, że się uda

11 lata 11 miesiąc temu #532512 przez tweety
Sevilla napisał:

U nas maluch również będzie miał osobny pokoik, ale jeszcze nie wiem, czy odremontujemy go przed narodzinami, czy trochę później. Na razie planujemy, że maluszek będzie razem z nami przez pierwsze trzy miesiące w pokoju, a potem stopniowo będziemy go od siebie oddalać :) Mam nadzieję, że się uda

Ja planuje max pol roku w naszej sypialni a jak wyjdzie to sie zobaczy

11 lata 11 miesiąc temu #532518 przez Sevilla
Tweety dokładnie, nigdy nic nie wiadomo. Ja wcześniej chciałam by od samego początku dzidzia miała swój pokój i tam spała, ale jak usłyszałam opinie moich znajomych, którzy mają już dzieci, to stwierdziliśmy, że może faktycznie, jak wstaje się kilka razy w nocy do takiego malucha to lepiej będzie, jak razem z nami będzie spał przez jakiś czas.

11 lata 11 miesiąc temu #532527 przez tweety
W Warszawie znowu sypie piekny snieg. jest cudny mroz i w ogole tak ladnie. ja uwielbiam taka zime. A musze siedziec zamknieta w czterech scianach zeby wyzdorwiec. I nie wiem ile to jeszcze potrwa. pewnie wyjde z domu jak przyjdzie odwilz. BUUUUU....

11 lata 11 miesiąc temu #532532 przez Sevilla
A w Bydgoszczy szaro, brzydko i przyszła odwilż. Mam nadzieje Tweety, że pogoda z Warszawy dojdzie do nas jutro i też będzie pięknie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka