- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ewelwa pachwina często mnie boli....tzn,ze się rozciągamy!!!!do tej pory bolała mnie lewa strona..dlatego,że z tej strony dzidzia była!!!!
a teraz jestem bardzo ciekawa w którym miejscu mojego brzucha jest dzidzia.....bo kopie mnie w dole tuż nad spojeniem..a boli mnie prawa strona...tzn.pachwina z prawej strony!!!!
ja jak jestem za długo na nogach to mnie boli..ta mała właśnie...wejście do pochwy!!!wrażenie mam takie jakby mi za chwilę miało wypaść całe wnętrze przez małą!!!wtedy się kładę..na 15 min i jest ok!!!!
dziewczyny mam wrażenie,że włosy na głowie mi stanęły...tzn zatrzymały się w miejscu i nie chcą rosnąć!!!czego nie mogę powiedzieć o nogach albo miejscach intymnych!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A wczoraj to wogóle cały dzień mnie kuło w pachwinach, najgorsze było to że właśnie najbardziej jak leżałam, więc ciężko było zasnąć. Kompletnie nie wiem co to, ale ani brzuch mi nie twardnieje, więc może to jakieś dolegliwości trawienne
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Sewila pierwszy raz slysze ale imie bardzo fajne
lalka mi za to wlosy rozna w zastraszajacym tempie ale to jak zawsze musialabym co tydzien farbowac zeby odrostów nie bylo
idziemy do tesciow na obiadek buziaczki :*
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Pierwszy raz odkąd mam małego w sobie dziś się poważnie zdenerwowałam widelec wylądował na podłodze
Dziś udaję się wieczorem na spacerek tak ładnie jest biało taki puch i te drzewa przykryte- dawno śniegu nie było kiedy na Wigilię spadł deszcz i stopił resztki śniegu tak dopiero w czwartek sypnęło, trochę się dotlenię.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Dziewczyny, co do mojego imienia najczęściej jak się przedstawiam słyszę "JAK???", rodzice mieli fantazję. Na całe szczęście nawet ich fantazja miała granice.
Dziś byłam w Tesco na zakupach, kupiłam body z długim rękawem, pajacyki i chusteczki na nawilżane Pampersa, bo były w promocji (4op za 19zł)
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
rany julek ależ ten weekend zleciał!!!! jutro do pracy:) nie ma co - od lutego trzeba na zwolnienie...
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczynki mnie też czesto pachwiny bola,a wczoraj to ledwo chodzilam bo znowu odezwala sie rwa kulszowa Nie życze nikomu!!!
Oprocz tego dzidzia dzis jakas markotna byla-dopiero teraz sie odzywa-nawet sie martwiłam ale teraz daje czadu
Dziewczyny dzis weszlam na PUDELKA i wbiłam sie w szok-zobaczcie tą POPIELEWICZ-ona ponic rodzi na dniach a wygląda ...jakby byla w 6 msc.i wogole taka świeża i piękna-ja wiem że ma tone makijażu ale sam fakt-jak te gwiazdki robia że nie tyją,wygladaja zawsze na wypoczęte...aż szlag człowieka trafia
www.pudelek.pl/artykul/49270/popielewicz...zed_porodem_zdjecia/
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
A brzuch rzeczywiście ma dość mały nawet ta obciśnięta sukienka nic nie dała.
P.S. ubaw mam po pachy mąż śpiewa najgorsze, że jak to robi to mam na niego ochotę wstyd się przyznać
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ciekawe jak ona wygląda jak wyjdzie z wyra rano!!!
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joasia moje maleństwo wczoraj też jakieś markotne było, chyba więcej spało niż było w ruchu, co nie powiem trochę mnie zmartwiło. Mam nadzieję, że dzisiaj się rozrusza
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurczę mam dylemat wczoraj miałam przygodę z kotem, a mianowicie siedział w domu stałam obok niego i ...... zanik pamięci potem jadłam i nie mogę sobie przypomnieć czy jak stałam obok niego to czy go czasem nie dotykałam a rąk nie myłam , więc mam wielką niewiadomą czy jak stałam to dotykałam go czy nie? Ku...
Normalnie to zawsze dbam o higienę myję owoce warzywa przed jedzeniem ręce również,wczoraj miałam lukę w głowie. Kurde jedne badania już miałam czy nie jestem zarażona chorobą odzwierzęcą, a co jak wczoraj się to wydarzyło Nie wiem czy przechodziłam tą chorobę czy nie bo z wyników nic nie kumam. Taka jestem zła na siebie
Jak mialas badania na toksoprazmoze i lekarz nic ci nie powiedzial to znaczy ze nie chorowalas. Wiec lepiej byc ostroznym.
ale tak prosto od kota sie nie zarazisz, powaznie, to raczej jakbys jego odchody sprzatala. a od glaskania nic ci nie bedzie. zawsze jak sie stresujesz mozesz powiedziec lekarzowi i poprosic o ponowne badania. wyniki sa szybko i sie uspokoisz.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hej dziewszyny:)
sevilla - fakt do głowy by mi nie przyszło że tak masz na imię (ale naprawdę mi się podoba!!!)
dziewczyny jak długo pochodzę to boli mnie pachwina, a dokładniej łączenia między nogą a punktem "x" miała kóraś coś takiego? może za długo na nogach?
Mnie boli tak od dwoch dni. wczesniej mialam tylko rano, a wczoraj to caly dzien. To chyba sie rozciagamy i nie ma na to rady. ja postanowilam sie nie przejmowac bo schizowanie mi wcale nie pomaga.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hej dziewszyny:)
sevilla - fakt do głowy by mi nie przyszło że tak masz na imię (ale naprawdę mi się podoba!!!)
dziewczyny jak długo pochodzę to boli mnie pachwina, a dokładniej łączenia między nogą a punktem "x" miała kóraś coś takiego? może za długo na nogach?
Mnie boli tak od dwoch dni. wczesniej mialam tylko rano, a wczoraj to caly dzien. To chyba sie rozciagamy i nie ma na to rady. ja postanowilam sie nie przejmowac bo schizowanie mi wcale nie pomaga.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa