- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daarikaa napisał:
Cześć wszystkim ciężaróweczkom;) Wczoraj byłam drugi raz na usg 4d i w końcu córcia pokazała nam chociaż profil twarzyczki i w ogóle była bardziej ruchliwa
Hej, mozesz mi powiedziec czym rozni sie 3D od 4D?
www.mamazone.pl/artykuly/ciaza-i-porod/c...3d-i-4d-w-ciazy.aspx
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dziś wizyta, też ostatnio pobolewa mnie brzuch, lekko bo lekko ale jednak... i boli mnie często krocze... rozwiera się czy co:)
daj znac prosze co powiedzial ci lekarz i czy to uczucie jest normalne.
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
sorki ze nie zagladam do was ostatnio(jesli wogole o mnie pamietacie jeszcze) ale jakos tak czasu brak
mam nadzieje ze u wszystki wszystko gra i buczy jak dzieciolki daja popalic??
ja bylam u gina po poronieniu wszystko sie oczyscilo i wyprosilam badania - w pon ide zrobic mam nadzieje ze wyjda ok 2-3 miechy musze odczekac i pozniej zobaczymy mam nadzieje ze sie juz uda.szczerze to w tej chwili przeraza mnie bycie w ciazy i boje sie ogromnie...
buziaki dla wszytkich brzuszkow
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Kto wie Może my będziemy witać maleństwa, a Ty powitasz fasolkę? Akurat będziemy się wysypywać za 2-3 miesiące
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
NARAZIE nie mysle o tym musze i tak odczekac wiec bez sensu sie zadreczac udalo mi sie "wrzucic na luz" i jestem az nadto spokojna i pogodzona
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Psychika odgrywa tu bardzo ważną rolę - jak tylko organizm uzna, że jest gotowy, to na pewno zobaczycie fasolkę i mocno Wam tego życzę
Wracam na chwilę do nauki. Będę zaglądała
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
mnie tez boli krocze, daj znac co powie ginJa dziś wizyta, też ostatnio pobolewa mnie brzuch, lekko bo lekko ale jednak... i boli mnie często krocze... rozwiera się czy co:)
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Monia pamiętamy o Tobie, ale zastanawiam się, czemu chcesz czekać 3 miesiące. Ja po drugim poronieniu, które miało miejsce w 6tc, zaszłam w ciąże w 2 cyklu od tego niemiłego zdarzenia. Mój lekarz prowadzący nie kazał czekać. A najważniejsze, nie wiele osób wie, że po drugim poronieniu lekarz może dać skierowanie na badania genetyczne, a kolejna ciąża może być prowadzona profilaktycznie na lekach przeciwzakrzepowych
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaszłam w ciążę pół roku po poronieniu ale była to mała niespodzianka bo nie nastawiałam się, że "muszę" zajść.
Ja bym radziła Moni popracować nad pełnym relaksem psychicznym, porobiłabym sobie badania jakie tylko uda Ci się wyciągnąć od lekarza, brałabym kwas foliowy i odstawiła zabezpieczenia - na pewno w końcu się uda
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Ostatnio jestem tak zabiegana że szok ale cóż trzeba do przodu Skoro mowa o różnych dolegliwościach to u mnie od paru dni również pojawiły się bóle krocza (jakby szyjka) ale tylko wieczorem. Cały dzień czuję się świetnie natomiast wieczorem dokuczają mi również dolegliwości żołąkowe ZGAGA potworna pomaga jedzenie owoców..
Monia oczywiście, że Cię pamiętamy. Zyczymy dużo rekalsu, pogody ducha i w końcu powodzenia!!!
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do mojego dołka to dziekuje wam moje kochane za wsparcie,czasem mam takie myśli glupie,i takie nerwy że mam wrażenie że cały świat jest przeciw mnie
Co do wspomnianej książki to skuszę sie na kupno-napewno nie zaszkodzi ja poczytac
Dziewczynki jakis czas temu pisałyśmy o sesji zdjęciowej w ciąży-ja byłam jak najbardziej zaaaa,i wszystkim ciężaróweczkom polecam Dzis z ciekawości zajrzałam do albumu z tą sesją (żeby sprawdzic w którym tygodniu ją robiłam-bo z Mikołajkiem też chce zrobic )i jak kiedys obiecałam którejs z was-zrobiłam fotki -fotkom ( )i zaraz wkleje Achhhhh jak ten czas leci...jedna z fotek jest z sesji brzuszkowej,druga z sesji z 3-miesiecznym Miłoszkiem ,a trzecia zawsze mnie wzrusza-to fota ze ślubu kiedy karmiłam synka-achhhh już mam łzy w oczach
Prowadze Milkowi taki album i polecam wszystkim mamuskom DLa Mikołajaka zaczne już nie dlugo
(ach przepraszam za te ,,odblaski ,,na fotkach ale to dzieki lampie w aparcie )
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa