BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 9 miesiąc temu #580092 przez aleksiaa88
Muszę się pochwalić również u mnie słoneczko i byłam na spacerze dwu godzinnym między sklepami naprawdę grzało a się na chodziłam, aż podeszwy pieką ale kupiłam płaszczyk na wiosnę ponad 10 różnych wzorów przymierzyłam i w końcu mam. Rozmiar XL nigdy nie wiedziałam jaki to więc sprawdziłam i to jest 42/44 :cheer: dlatego taki pojemny. Najlepsze, jest że da się guziki przesunąć więc po ciąży też będzie użyty taka jestem zadowolona. Mamy ubiór na święta więc się zapakujemy w niego z Bercikiem :lol: . P.S w środę wizyta więc trzeba się ogarnąć tyle, że ja już 2 tyg temu miałam z tym problem wyszłam z wanny taka zmęczona :huh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #580096 przez Alex_87
Ja teraz poluje na jakiś szlafrok, myślę, że na maj to wystarczy kupić jakiś cieniutki tak tylko żeby coś na siebie narzucić. W domu mam tylko taki grubaśny, dostałam od męża, jest świetny ale po zmianie pieca mamy ciepło w domu więc założyłam go tylko dwa razy.

Kiniaczek ja ostatnio omija lumpki szerokim łukiem, bo i dla siebie i dla małej narazie mam sporo rzeczy, a jak się pójdzie to przecież żal czegoś nie wziąć, tym bardziej jak jest na wagę :D

Demonique napisz jak tam po wizycie ;)

11 lata 9 miesiąc temu #580122 przez moniaaak
Anabelle daj namiar na te koszule, bo chyba będę musiała jeszcze jedną dokupić:).

11 lata 9 miesiąc temu #580155 przez Sevilla
Kurcze pomysł się wziął z tego, że robiłam porządki w garderobie i tak mnie podkusiło :P

Ja jeszcze niektóre elastyczne bluzki wkładam, ale stopniowo ich ilość też się zmniejsza. Obecnie zostało 5, które swobodnie zasłaniają brzuszek (przed ciążą sięgały za pupę :P)

Chociaż dobrze wiedzieć, że nie ja tylko mam taki problem :)

Aleksia ja mam wizytę we czwartek i też muszę się ogarnąć. Jutro zaczynam szkołę rodzenia :)

Dziś miałam zdejmowane szwy z palca. Powiem szczerze to już wolę ich zakładanie, bo mniej bolało niż ich ściąganie :)

11 lata 9 miesiąc temu #580263 przez ewela86
Ja też kupiłam koszulę z biedronki: tylko 30 zł a są naprawdę super! ja kupiłam L jest taka akurat, ale myślę że M też byłaby dobra i nawet po ciąży bardziej by się przydała. Mam już 2 - myślę że wystarczą. Teraz muszę zapolować na szlafroczek - też myślałam o tym cieńszym:)

demonique koniecznie odezwij się po wizycie.

11 lata 9 miesiąc temu #580346 przez sisina
Ja też dodam foteczke a co tam :laugh: :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #580362 przez sisina
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #580373 przez demoniqe
Anabelle podeślij link do tych koszulek do karmienia ja jeszcze nie mam.

Kurcze byłam na wizycie i doplerkiem zbadał tętno płodu, jakoś dziwnie biło. co trzy uderzenia robiło krótką pauzę

Lekarz się zdziwił bo jeszcze w piątek było wszystko ok. Zlecił mi zbadać potas i magnez i kazał zgłosić się na dyżur do niego do szpitala to zbadamy tętno raz jeszcze

Podejrzewa wadę serducha.. być może jutro skieruje mnie do kliniki do wawy.

11 lata 9 miesiąc temu #580384 przez ewela86
sisina śliczny brzusio! świetnie wyglądasz:)

demonique trzymaj się kochana. Będę trzymała kciuki za serduszko twojego maleństwa.

11 lata 9 miesiąc temu #580399 przez pauluska
Hej Dziewczyny, ja wróciłam od lekarza i niestety ale do końca ciąży leżenie, szyjka króciutka doktor czuł główkę jak mnie badał więc nic mi nie pozostało jak leżenie plackiem :( trochę się zasmuciłam bo tyle do zrobienia nawet remont nie zaczęty, ale mąż będzie musiał sam sobie poradzić ehhh i jeszcze te hormony :/

11 lata 9 miesiąc temu #580427 przez Kiniaczek
demoniqe napisał:

Kurcze byłam na wizycie i doplerkiem zbadał tętno płodu, jakoś dziwnie biło. co trzy uderzenia robiło krótką pauzę

Lekarz się zdziwił bo jeszcze w piątek było wszystko ok. Zlecił mi zbadać potas i magnez i kazał zgłosić się na dyżur do niego do szpitala to zbadamy tętno raz jeszcze

Podejrzewa wadę serducha.. być może jutro skieruje mnie do kliniki do wawy.

Trzymaj się dzielnie a my tutaj będziemy trzymać kciuki najmocniej na świecie żeby jutro serduszko zdrowo i miarodajnie biło!!!!!!!

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #580435 przez Kiniaczek
pauluska napisał:

Hej Dziewczyny, ja wróciłam od lekarza i niestety ale do końca ciąży leżenie, szyjka króciutka doktor czuł główkę jak mnie badał więc nic mi nie pozostało jak leżenie plackiem :( trochę się zasmuciłam bo tyle do zrobienia nawet remont nie zaczęty, ale mąż będzie musiał sam sobie poradzić ehhh i jeszcze te hormony :/

Pauluśka trzymaj się dzielnie Kochana...Leż cały czas bo maluszek musi wytrzymać jeszcze trochę !!!!!!

Jesteśmy z Tobą!!!!

Ps miałaś jakieś dolegliwości????

11 lata 9 miesiąc temu #580444 przez Kiniaczek
Dziewczyny Lalka Was pozdrawia i dziękuje bardzo za wsparcie i kciuki a Tobie Domenique kzała przekazać żebyś myślała pozytywnie i byłą dzielna !!!!

Może jutro wyjdą z Wandzią do domku ...niestety pan doktor sobie dziś nich zapomnał i nie przyszedł ... jutro mają mieć u niego wizytę...

Joasia ten lekarz to Pietryga u którego byłaś.... B)

11 lata 9 miesiąc temu #580449 przez Kiniaczek
Lania gdzie się podziewasz ???? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

11 lata 9 miesiąc temu #580494 przez tysiiiak
ja mam jutro wizyte :) i tez czeka mnie gimnastyka w wannie :huh: tylko wizyta pewnie bez usg tym razem :(
kupilam ta koszule w biedronce :) u nas najwiekszy rozmiar to M jaki sie uchowal,mam nadzieje ze bedzie oki :)
a i spotkalam tam kolezanke ktora powiedziala ze ma dla mnie przyszykowana koszule do karmienia do szpitala wiec super :D

demonique 3mam kciuki zeby wszystko bylo dobrze :)

pauluska jestesmy z Toba :) juz niewiele czasu zostalo :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka