- Otrzymane podziękowania: 36
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Skoro przyszła, skoro Ci powiedziała o stracie to znaczy, że była na to gotowa. Nie martw się.
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moniaak nie przejmuj sie ta sytuacją z koleżanką-po pierwsze nie miałas pojęcia co sie stało,po drugie koleżanka przecież wiedziała o twojej ciąży...Wiadomo że to przykra sprawa i nikt nikomu tego nie życzy ale często przecież napotkani przypadkowo ludzie maja za soba straszne sytuacje i musielibysmy czytac w myslach żeby nie poruszac tematów przykrych dla nich .Daj spokój,nie martw sie -mysle że koleżanka nie ma do ciebie żalu albo coś..
Achhh wspomniana siostra mojej sąsiadki urodziła wczoraj koło 23;00 zdrowego chłopca-58 cm i 3850 kg.No i tak-kolejny chłopiec (wojna idzie )I na dzien dzisiejszy pow.że NIGDY WIĘCEJ NIE BEDZIE RODZIŁA Achhh właśnie,okazało sie że miała podany jakis gaz rozweselający na ból i że ponoc teraz każdy szpital to ma (jak rodziłam pierwszego synka to nic takiego nie było )słyszałyście o tym? Muszę sie więcej dowiedziec Zawsze to jakias mała pomoc Ha,ha śmiałam sie jak mi sąsiadka opowiadała że jej siostra strasznie klęła przy bólach bo nie dawała rady A lekarzy to wyzwałą od najgorszych,włącznie z mężem którego w koncu wyrzuciła za drzwi Przyszedł dopiero przeciąc pępowine Kurcze od kiedy sama urodziłam stałam sie strasznie wrażliwa jak słyszę o porodach koleżanek albo znajomych-to jest takie przeżycie że nawet nie potrafie tego okreslic Achhhh same zobaczycie
Dzis u mnie cały dzien słoneczko ,aż chciało sie życ-oby juz tylko tak zostało-nie chce widziec wiecej sniegu Swoją drogą baardzo sie ciesze na Swieta Wielkanocne-mam ochotę na słonce,żonkilki,zieloną trawkę,rzeżuchę ,jakiegos mazurka i budzącą sie do życia nature,ptaszki ...achhhhhh...Jakos bardziej mnie cieszy Wielkanoc niż ostatnie Boże Narodzenie(a zawsze miała odwrotnie )Chyba to brak endorfin
No tak rozpisałam sie ...
Achhh i jeszcze fotka z dzisiaj-domek Mikusia w 28 tyg.,obwód 90cm.6kg.na plusie
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do karty z rossmana to ja już mam i wpisałam że dziecko już się urodziło, koleżanka mi poradziła bo zrobiła tak samo więcx spokojnie możesz wyrabiać
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Jak minął weekend? Bo u mnie nudno, mąż był w pracy całą niedzielę, jedyny plus, że przejrzałam ciuszki dla małej i będę mogła część pudeł wynieść na strych.
Joasia wyglądasz rewelacyjnie i jeszcze tak kolorowo, wiosennie miło się na Ciebie patrzy
Też mam ta kartę z rossmanna, ale jeszcze nie wchodziłam na stronę, żeby się zarejestrować, narazie leży na półce.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Mówiła o tym z dużym spokojem, więc pewnie już się zdystansowała.
Mam nadzieję, że niedługo będę mogła jej przekazywać ciuszki po moim Maluszku:).
Aśka super wyglądasz- taka chudzina z Ciebie, że szok...
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O w morde właśnie przełączyłam na TLC i okazało sie że ,,PORODÓWKĘ,, przeniesli na dzis-juhuuu a juz myslałam że wogóle przestali to puszczac No to oglądammm
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Pociesza mnie fakt, że dziś znów piękna pogoda
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sevilla to nie najlepszy pomysł mierzyć spodnie sprzed ciąży w siódnym miesiącu! Niby jak masz w nie się zmieścić? Nie spisuj ich jeszcze na straty... jak już dojdziemy do sibie pewnie nie będzie tak źle:)
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sevilla u mnie to samo:) Tyle że ja nawet się za przymiarki nie biorę bo wizualnie widzę że w gacie sprzed ciąży się nie wbije- nie ma opcji:) Także wszystkie spode sprzed ciąży powędrowały już do walizki ( niebawem przeprowadzka ) więc niech sobie tam spokojnie leżą ( przynajmniej nie drażnią i nie dołują ) a liczę że po ciąży jeszcze większość założę
Jeny jakie piękne słońce.... Idę dziś na mały spacer bo aż szkoda takiej pogody