BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 9 miesiąc temu #579692 przez Alex_87
Witajcie :)

No w końcu i do mnie wiosna zawitała :)
Wczoraj mama mi wygrzebała jakiś swój wiosenny płaszcz, więc jakoś się obejdzie bez kupowania, w końcu przynajmniej na Wielkanoc trzeba jakoś wyglądać ;)

Ja któregoś dnia wyciągnęłam takie spodnie, które przed ciąża był na mnie za luźne, ale cóż...nawet na tyłek ich nie założyłam, utknęły w połowie ud ;)

W biedronce są ładne koszule nocne, takie na zakładkę, nadają się do karmienia, jakby któraś była zainteresowana ;)

Wiosna się zbliża, chyba czas się wybrać do fryzjera :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #579693 przez Kiniaczek
Właśnie odnośnie koszul ... jakie rozmiary kupujecie?? kurczaczek bo nie wiem już sama czy kupować dużo większe czy jak ??:)

11 lata 9 miesiąc temu #579696 przez tysiiiak
Hej dziewczynki :)

Sevilla z kad Ci taki pomysl wpadl do glowy zeby mierzyc te spodnie ?! :P

Alex dobrze ze mowisz rozejrze sie z biedronce :)

u nas niedziela leniucha byla :P za to taki syf sie zrobil ze dzis zabieram sie za sprzatanie :P

juz chyba wiosna zawita na dobre :woohoo: :woohoo: :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #579725 przez Alex_87
Ja mam jedną rozmiar L, a teraz w biedronce kupiłam M. Jak je przymierzyłam, to są takie luźniejsze w cyckach, wiadomo, że do maja jeszcze urosną ;) ogólnie w brzuchu też mnie nie opinają. Myślę, że do szpitala po porodzie będą w sam raz.
Więc chyba nie ma co kupować o wiele większych, żeby nie wyglądać jak w worku :D

11 lata 9 miesiąc temu #579735 przez Kiniaczek
No właśnie też tak myślę :)

11 lata 9 miesiąc temu #579739 przez moniaaak
Dzień dobry:).

U nas też dziś piękne słońce, zaraz chyba się wybiorę na spacer.
Tylko po wczorajszym dniu już wiem, że nie mogę się wybierać w zbyt długie trasy...;)... w te średnio długie też nie ;).

Wczoraj wyciągnęłam męża do parku (w sumie nie tak daleko jest, ok. 15-20 minut spacerkiem). Wszystko byłoby super, tylko doszliśmy tam, a mnie się chce znów siusiu. I szybko do domu.

Więc stwierdziłam, że od dziś jeżeli spacer, to najlepiej z 5 okrążeń wokół bloku, żeby w razie czego można było do łazienki wstąpić :P

11 lata 9 miesiąc temu #579740 przez moniaaak
Do Biedronki mogę pójść, jest w bezpiecznej odległości;).

11 lata 9 miesiąc temu #579780 przez joasia10015
Kurde laski jaka ja głupia-dopiero teraz jak was czytam to pomyslałam...Bo zamówiłam też koszulę na allegro i zawsze brałam S i wogóle nie pomyslałam że urosłam,i jeszcze urosnę-no o chyba tylko na szyję założe ta koszule... :( B) Aaaa najwyżej bede ja w domku nosiła ,po porodzie ;)
CO do ciuszków sprzed ciąży to wchodze w spodnie (te na zdjeciu)tylko dlatego że to biodrówki i sa z materiału-w mojej rureczki nie wchodze,z resztą nawet nie marzyłam że sie zmieszcze w spodnie sprzed ciąży w 7 msc.ciąży -to byłby CUD :lol:
Dzis u mnie cud ,miód ,pogoda-aż chce sie życ...a ja nadal w piżamce ;) Zmykam sie ogarnąc i jade do biedrony-zobacze te koszule :blink: milego dniaaaa!!!!!!

11 lata 9 miesiąc temu #579882 przez moniaaak
Stwierdzam, że bardzo dobrze Was mieć:).
Zawsze któraś wyłapie gdzieś jakąś promocję.

Standardowo zaliczyłam dziś lumpka, jak zwykle coś tam wyszperałam. Potem byłam w Biedronie i kupiłam dwie koszule. Fajne są jakościowo i cena też niezła. Wzięłam S i M i oczywiście za chwilę biegłam S wymienić jednak na M;).
Ale miło było się chwilę połudzić :laugh: .

Zakupiłam tez Oillatum w Rossmanie. Tydzień zaczęłam owocnie;).

Idę cosik zjeść, bo zgłodnieliśmy.

11 lata 9 miesiąc temu #579891 przez tysiiiak
a mi zostala kuchenka do umycia :) i ide do biedry :D i obiadek robic :) plecy bola po porzadkach ale jestem z siebie dumna :) na raty ale duzo zrobilam :)

11 lata 9 miesiąc temu #580022 przez moniaaak
Mam pytanie do dziewczyn, które zamawiały akcesoria dla dzieci na Allegro. Potrzebuje sprzedającego, który ma w swojej ofercie duży wybór rzeczy, żeby nie zamawiać 10 razy.

Możecie kogoś polecić?
:side:

11 lata 9 miesiąc temu #580042 przez Kiniaczek
Ja pierdasze jak dziś poszłam na niewinny :blush: spacerek to oczywiście zaliczyłam kilka lumpków :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: !!!!! I mały spacer przeobraził się w trochę większą tułaczkę... :laugh: :silly: :silly: tyłek mnie boli ale kurczaczek zakupiłam tyle fajnych ciuszków dla małego... I tak to jest sobie obiecywać że koniec z zakupami lumpowymi :D

Sprzątnie zostawiam na jutro bo już dziś bym chyba nie dała rady :evil: :huh: ;) :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #580051 przez demoniqe
hehe ja dzis byłam w pracy na 5 godzinek. Ale dobrze się czuję :) Teraz kupiłam żyrandol do małego do pokoju. Godzinka drzemki i czas do doktora :))

może będą jakieś fotki, które będę mogła wrzucić.

moniaak ja kupowałam od twojedziecko24 oraz od rodzyneczki :) bardzo szybka przesyłka i super jakość

a to żyrandolek dla małego:
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #580058 przez Kiniaczek
demoniqe napisał:

hehe ja dzis byłam w pracy na 5 godzinek. Ale dobrze się czuję :) Teraz kupiłam żyrandol do małego do pokoju. Godzinka drzemki i czas do doktora :))

może będą jakieś fotki, które będę mogła wrzucić.

moniaak ja kupowałam od twojedziecko24 oraz od rodzyneczki :) bardzo szybka przesyłka i super jakość

a to żyrandolek dla małego:

Ha :) my chcemy kupić taki sam :))))))))))))))))) Jest genialny:)
Ps trzymamy kciuki za wiytę :)

11 lata 9 miesiąc temu #580083 przez Anabelle
Sevilla - weź, ja swoje rzeczy sprzed ciąży od 2 miesiecy mam w workach foliowych ;D Zostawiłam tylko to co elastyczne i tolerancyjne dla mojej obecnej "figury" hahaha

Koszule do karmienia mi dzisiaj przyszły - są piekne! ;)
Teraz to mam rozmiar L jak nic, ale zamówiłam M - bo nie lubie luźnych koszul i jeszcze są takie ciut luźnawe więc super.
Pamiętajcie, że koszule są z rozciągliwego materiału, ja nie lubie być jak w worku i cieszę sie że kupiłam rozmiar mniejsze :)
Zamawiałam na allegro - jak ktoś nie kupował, to mogę polecić :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka