- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cooooo?????? Wandzia to chłopak
Ha,ha,ha ale by była niespodzianka Ale może faktycznie profesor ślepawy bez okularów
Ja mam nocki ogólnie udane-spie jak suseł Przytulam sie do mojego syneczka i odlatuje,czasem pęchęrz mnie obudzi ale nie zawsze,i tylko raz w nocy A właśnie apropo mojego synusia (starszego)Ostatnio obcinałam mu paznokietki po kąpieli i siedział mi na kolanach,nagle poczułam że MIkuś w brzuszku sie wierci -i wiecie co,tak kopał że mój synus na plecach poczuł-był w szoku Dopiero wtedy tak solidnie dostał kopniaki od braciszka -widok jego miny był bezcenny Teraz co dzien smaruje mi brzuszek i przeważnie MIkuniu na to reaguje-i Miłosz ma taka radochę że szok Gada z brzuszkiem,opowiada mu czego go bedzie uczył ,jak badzo go kocha i wogóle-piękna sprawa Moje dwa skarby
Kurcze jakos nie mam weny na sniadanko Znowu pic mi sie chce strasznie-kac gigant-tylko po czym-po coli
Piękne słoneczko za oknem aż człowiek ma ochotę śpiewac
Dzis ważny dzien dla mojego starszego synka-idziemy go zapisac do przedszkola -wiem ze moze to nic takiego ale ja już przeżywam że mój syneczek robi sie coraz bardziej ,,dorosły,, ,a dopiero co wyciągneli mi go z brzuszka
MIłego dnia życze wszystkim mamuśkom
Dziewczyny znalazłam info.o jakis darmowych warsztatach dla kobiet w ciąży-może któras skorzysta NIestety Poznania nie ma
sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/c...758_1681023154_n.jpg
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
Są też w innych miastach tylko późniejDziewczyny znalazłam info.o jakis darmowych warsztatach dla kobiet w ciąży-może któras skorzysta NIestety Poznania nie ma
sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/c...758_1681023154_n.jpg
bezpieczny-maluch.com.pl/?page_id=20
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Te warsztaty są bezpłatne tak? W Wawie już były wczoraj ale widzę, że jeszcze w Siedlcach są, to może się skuszę.
Zakupiłam wczoraj proszek Lovelę 5 kg za 38 zł i już dziś moja mamuśka wygotowała pieluchy tetrowe, które dostałam i je wyprała ona chyba żyję bardziej tymi przygotowaniami niż ja
Kiniaczek czy ty przypadkiem nie chcesz nazwać swojego synka Hugo? Bo dziś mama mi opowiadała, że u niej w pracy kierownik chciał tak nazwać swojego synka, ale podobno w Polsce jest tylko imię Hugon, więc w końcu został Hugon. Nie wiem, czy dowiadywałaś się w Urzędzie coś na ten temat, ale tak mi się z Tobą skojarzyło więc piszę
Joasia to ważne przeżycie w życiu mamy jak dziecko idzie do przedszkola zaraz pierwsza klasa, szkoła i lada moment wyfrunie z gniazda
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
a pojscie do przedszkola to tez wielkie przezycie
ja bylam na tych warsztatach na poczatku ciazy z kolezanka bo ona wtedy byla jakos w 7 mscu i nie miala z kim pojsc powiem wam ze czesc bardzo fajna bo bylo o pierwszej pomocy dla maluszka - co zrobic np jak sie zakrztusi ... a czesc twoche nudy ;p ale warto isc mozna cos wygrac w konkusach
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dzisiaj znowu w lumpiku byłam ale jestem MEGA zadowolona - tyle ślicznych rzeczy kupiłam za grosze córcia chyba też się cieszy bo podskakuje w brzuszku!!!
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze w Bydgoszczy te warsztaty są dzisiaj, a ja w pracy, więc mogę zapomnieć
bezpieczny-maluch.com.pl/?page_id=20
Będą w kwietniu jeszcze w Bydgoszczy 08.04
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
JoannaL pokaźny brzusio:) śliczniutki! jeszcze tylko 2-3 m-ce będziemy się takimi cieszyć! szkoda...
ja dzisiaj znowu w lumpiku byłam ale jestem MEGA zadowolona - tyle ślicznych rzeczy kupiłam za grosze córcia chyba też się cieszy bo podskakuje w brzuszku!!!
Ja byłam w poniedziałek:) też się obłowiłam
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Aż jutro rano zmierze swój, dzisiaj mamie mówię, że wydaję mi się, że mój brzuch jakoś przystopował i wcale nie jest taki duży, ale mama rozwiała moje wątpliwości i powiedziała, że tylko mi się wydaje
Kiedyś poruszałyście temat czkawki, przyznam Wam się, że ja dopiero od jakiegoś czasu stwierdziłam, że to jednak czkawka u małej. I takie pytanie, czy to co pulsuje to właśnie główka? Bo chyba dobrze myślę, że takie delikatne rytmiczne pukanie to czkawka?