BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 9 miesiąc temu #582207 przez joasia10015
Dziendobry kobietki :kiss:
Cooooo?????? Wandzia to chłopak :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :ohmy:
Ha,ha,ha ale by była niespodzianka :ohmy: :S Ale może faktycznie profesor ślepawy bez okularów ;) :cheer: :silly:
Ja mam nocki ogólnie udane-spie jak suseł ;) Przytulam sie do mojego syneczka i odlatuje,czasem pęchęrz mnie obudzi ale nie zawsze,i tylko raz w nocy :) A właśnie apropo mojego synusia (starszego)Ostatnio obcinałam mu paznokietki po kąpieli i siedział mi na kolanach,nagle poczułam że MIkuś w brzuszku sie wierci -i wiecie co,tak kopał że mój synus na plecach poczuł-był w szoku :ohmy: :lol: :kiss: Dopiero wtedy tak solidnie dostał kopniaki od braciszka -widok jego miny był bezcenny :lol: :kiss: Teraz co dzien smaruje mi brzuszek i przeważnie MIkuniu na to reaguje-i Miłosz ma taka radochę że szok :blush: Gada z brzuszkiem,opowiada mu czego go bedzie uczył ,jak badzo go kocha i wogóle-piękna sprawa :kiss: Moje dwa skarby :kiss: :kiss:
Kurcze jakos nie mam weny na sniadanko :huh: Znowu pic mi sie chce strasznie-kac gigant-tylko po czym-po coli :unsure: :silly: :S
Piękne słoneczko za oknem aż człowiek ma ochotę śpiewac :ohmy: :blink:
Dzis ważny dzien dla mojego starszego synka-idziemy go zapisac do przedszkola -wiem ze moze to nic takiego ale ja już przeżywam że mój syneczek robi sie coraz bardziej ,,dorosły,, :blink: ,a dopiero co wyciągneli mi go z brzuszka :blush: :blink:
MIłego dnia życze wszystkim mamuśkom :blink:
Dziewczyny znalazłam info.o jakis darmowych warsztatach dla kobiet w ciąży-może któras skorzysta ;) NIestety Poznania nie ma :(
sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/c...758_1681023154_n.jpg

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #582289 przez Sevilla
hahaha profesorek bez okularów to pępowinę pomylił z fiutkiem :) hahahaha

11 lata 9 miesiąc temu #582341 przez marynarka
joasia10015 napisał:

Dziewczyny znalazłam info.o jakis darmowych warsztatach dla kobiet w ciąży-może któras skorzysta ;) NIestety Poznania nie ma :(
sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/c...758_1681023154_n.jpg

Są też w innych miastach tylko później :)
bezpieczny-maluch.com.pl/?page_id=20

11 lata 9 miesiąc temu #582349 przez Kiniaczek
Poznań 13.04 :P nie wiwem w jakiej formie będe 3 tyg przed porodem :D...

11 lata 9 miesiąc temu #582354 przez Alex_87
Witam dziewczynki :)

Te warsztaty są bezpłatne tak? W Wawie już były wczoraj ale widzę, że jeszcze w Siedlcach są, to może się skuszę.

Zakupiłam wczoraj proszek Lovelę 5 kg za 38 zł :D i już dziś moja mamuśka wygotowała pieluchy tetrowe, które dostałam i je wyprała :D ona chyba żyję bardziej tymi przygotowaniami niż ja :D

Kiniaczek czy ty przypadkiem nie chcesz nazwać swojego synka Hugo? Bo dziś mama mi opowiadała, że u niej w pracy kierownik chciał tak nazwać swojego synka, ale podobno w Polsce jest tylko imię Hugon, więc w końcu został Hugon. Nie wiem, czy dowiadywałaś się w Urzędzie coś na ten temat, ale tak mi się z Tobą skojarzyło więc piszę :)

Joasia to ważne przeżycie w życiu mamy jak dziecko idzie do przedszkola :D zaraz pierwsza klasa, szkoła i lada moment wyfrunie z gniazda :D

11 lata 9 miesiąc temu #582377 przez Kiniaczek
Ożesz to musze się dowiedzieć :) Wolałabym Hugo...:)

11 lata 9 miesiąc temu #582389 przez tysiiiak
Joasia to rzeczywiscie musi byc wzruszajace jak Twoj syneczek tak do braciszka mowi :) ja sie wzruszam jak moj brat (10 lat) opowiada Kubusiowi cos i juz nie moze sie doczekac az bedzie wujkiem :D ostatnio mowi do mnie : to Ty bedziesz 3 doby w szpitalu? to ja cie 3 razy odwiedze :D
a pojscie do przedszkola to tez wielkie przezycie :P

ja bylam na tych warsztatach na poczatku ciazy z kolezanka :) bo ona wtedy byla jakos w 7 mscu i nie miala z kim pojsc :P powiem wam ze czesc bardzo fajna bo bylo o pierwszej pomocy dla maluszka - co zrobic np jak sie zakrztusi ... a czesc twoche nudy ;p ale warto isc :) mozna cos wygrac w konkusach :P :)

11 lata 9 miesiąc temu #582395 przez Kiniaczek
Czytam na necie i niby nie powinno być problemu... ale podejde do USC i dopytam

11 lata 9 miesiąc temu #582699 przez Sevilla
Kurcze w Bydgoszczy te warsztaty są dzisiaj, a ja w pracy, więc mogę zapomnieć :(

11 lata 9 miesiąc temu #582798 przez ewela86
JoannaL pokaźny brzusio:) śliczniutki! jeszcze tylko 2-3 m-ce będziemy się takimi cieszyć! szkoda...

ja dzisiaj znowu w lumpiku byłam ale jestem MEGA zadowolona - tyle ślicznych rzeczy kupiłam za grosze :lol: córcia chyba też się cieszy bo podskakuje w brzuszku!!!

11 lata 9 miesiąc temu #582800 przez Kiniaczek
Sevilla napisał:

Kurcze w Bydgoszczy te warsztaty są dzisiaj, a ja w pracy, więc mogę zapomnieć :(

bezpieczny-maluch.com.pl/?page_id=20

Będą w kwietniu jeszcze w Bydgoszczy 08.04 :)

11 lata 9 miesiąc temu #582802 przez Kiniaczek
ewela86 napisał:

JoannaL pokaźny brzusio:) śliczniutki! jeszcze tylko 2-3 m-ce będziemy się takimi cieszyć! szkoda...

ja dzisiaj znowu w lumpiku byłam ale jestem MEGA zadowolona - tyle ślicznych rzeczy kupiłam za grosze :lol: córcia chyba też się cieszy bo podskakuje w brzuszku!!!

Ja byłam w poniedziałek:) też się obłowiłam :D

11 lata 9 miesiąc temu #582804 przez Kiniaczek
Joanna brzusio pierwsza klasa :-)

11 lata 9 miesiąc temu #583023 przez Alex_87
Joanna pokaźny brzuszek już :)
Aż jutro rano zmierze swój, dzisiaj mamie mówię, że wydaję mi się, że mój brzuch jakoś przystopował i wcale nie jest taki duży, ale mama rozwiała moje wątpliwości i powiedziała, że tylko mi się wydaje :P

Kiedyś poruszałyście temat czkawki, przyznam Wam się, że ja dopiero od jakiegoś czasu stwierdziłam, że to jednak czkawka u małej. I takie pytanie, czy to co pulsuje to właśnie główka? :P Bo chyba dobrze myślę, że takie delikatne rytmiczne pukanie to czkawka? :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka