BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 9 miesiąc temu #603415 przez lalka
Moniak ja z brzuchem mam już tak od dawna....jak siadam to muszę nogi rozchylić żeby brzuch mógł się swobodnie ułożyć....chociaż najgorzej jest jak się położę..mam wrażenie,że mi się oderwie..tak boli na około brzucha!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #603444 przez lalka
niestety taki pokoik nie dla mojej Jagusi...ale pokażę wam łóżeczko....mamy kolor pink!!! allegro.pl/lozeczko-kojec-coto-baby-samb...one-i3121799093.html

11 lata 9 miesiąc temu #603453 przez tysiiiak
Witam z rana kochane :)

u mnie tez sloneczko swieci :D az chce sie zyc :) moze jednak jest jakas nadzieja na szybka wiosne :)

akcja zlozenie komody zakonczyla sie sukcesem :) teraz stoi i czeka na wypelnienie :) jest tez zrobione miejsce na lozeczko wiec co chcwile sie tam gapie ;p

moooniak polozna nam mowila ze czasem wystarczy tylko jak ubranka beda sie suszyc w pomieszczeniu gdzie spi dzieciaczek bo z nawilzaczem mozna przesadzic ...
co do kataru z krwia to u mnie standard ... zawsze rano mam :huh: i stosuje wode morska i mam spokoj :)
co do brzucha to tez nie usiedze bez rozlozonych nog :P

lalka cudne lozeczko :)

sevilla Maks bedzie poprostu bardzo aktywny :)

Witam nową mamusie :)

mi sie dzis snilo ze zaczelam rodzic w 8 mscu :ohmy:

a z kropidla to tez sie nasmialam :D:D faceci sa boscy w swojej glupocie czasami :P :D:D hahah :silly: nie obrazajac nikogo oczywiscie :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #603454 przez Karolka85
Lalka fajne to Twoje łóżeczko. My też będziemy chcieli zainwestować w jakieś składane turystyczne żeby można je wszędzie zabrać. Ale to za pare miesicy :) Póki co w naszej sypialni stoi już i wietrzy się takie łóżeczko dla naszej żabci- prezent od dziadków :)
allegro.pl/lozeczko-hafty-materac-poscie...and-i3123833287.html
mamy wersję "miś i osiołek na kremowej łączce" i jest cudne!!!

11 lata 9 miesiąc temu #603462 przez Kiniaczek
E kurczaczek piękne to pink łózeczko :-) :-) :-) :-) :-) :-)

11 lata 9 miesiąc temu #603464 przez joasia10015
Kiniaczek ja też nie dostałam ,,od ręki,,tego łóżeczka -i zamawiałam u nich -po 2 tyg.odbierałam :) Ale przypuszczam że na allegro może byc tansze ,ja 4 lata temu nie byłam aż tak obcykana z allegro żeby zamawiac -ale na 100% znajdziesz tam tansze ...
Chooooccc jak sie wczoraj okazało ku mojemu WIELKIEMU zdziwieniu znalazłam w ,,glupim,,ROSSMANIE- SUDOCREM tanszy jak na allegro.Na all.znalazłam za jakies 25z. z przesyłką ?(125g)a w rossmanie ten sam za 21 :unsure: NIe że to jakis majątek ale byłam przekonana że na allegro wszystko duzo tansze :S
Lalka świetne te łóżeczko - już sie nie mogę doczekac aż sami złożymy swoje łóżeczko i założe pościel :kiss: :blush:
Laseczki pytanie z innej beczki -mąż wrócił i uzupelniamy braki :silly: ;) łóżkowe ;) jak to jest u was? Jak z sexikiem? MAcie ochotę? Dzis sie zastanowiłam w trakcie czy to nie zaszkodzi Mikusiowi :unsure: :silly: Wiem,wiem że to nie przeszkadza -ale jakos tak przechodza dziwne mysli do głowy w trakcie ;) A najgorsze że jak synus zaczyna sie porzadnie ruszac to aż mi głupio że ,,przy nim to robimy,, :lol: :lol: :lol: :silly: :silly: :silly: :silly: Hi,hi -jakie to dziwne :S :lol: :lol: :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #603466 przez tysiiiak
joasia u nas moze raz w miesiacu cos tam sie wydarzy :P ale moj M. chyba sie boi chcociaz nic nie mowi :P ale jak juz sie zdarzy to nie moge oderwac mysli od brzucha i sie wyluzowac ... tak naprawde malo z tego przyjemnosci :dry: tez mi glupio jak maluszek zacznie kopac w trakcie :P
po za tym ja nie czuje sie atrakcyjna zeby moglo byc jakos super.. :dry:

11 lata 9 miesiąc temu #603479 przez Domiś91
Witam nową mamusie :)

joasia10015 u mnie niestety tak ja u tysiiiak, chociaż ochota straszna..!! Nie wiem, czy M się boi że coś zrobi, czy poprostu już dla niego nie jestem atrakcyjna :( codziennie mi to zajmuje łepek, a jestem taka że dużo rzeczy sobie wyobrażam, wyolbrzymiam i już mam myśli że ma inną! Ale powiem wam że ja nie mam tak że myśle o Tymku :) wtedy mam inne rzeczy i myśli w głowie, a Tymek jakby wiedział że to nie czas dla niego i nie kopie :) Ja sobie to tłumacze tak, że on czuje że rodzice się kochają i jest zadowolony :D

11 lata 9 miesiąc temu #603483 przez moniaaak
Joasia powiem Ci, że z ochotą to u mnie różnie jest niestety :( .
Poza tym nie czuję się dobrze, brzuch mi przeszkadza i też ciągle myślę o Małym. Nie daj Boże jak kopnie w trakcie.
Chociaż położna w szkole rodzenia mówiła, że jeżeli z ciążą jest ok, to nie ma żadnych przeciwwskazań, a wręcz przeciwnie, bo nasienie męskie zawiera jakieś substancję, które hamują skurcze macicy( chyba chodziło o prostaglandynę).

11 lata 9 miesiąc temu #603498 przez moniaaak
Dziewczyny jak mnie wkurw...... ludzie, którzy łażą po domach i albo próbują coś sprzedać, albo na coś zbierają kasę :angry: :angry: :angry: . Przed chwilą mi się jakieś babki próbowały do mieszkania wpakować i dają mi jakieś ulotki religijne!!! Myślałam, że mnie trafi. Jak pracowałam, to nie wiedziałam, że tyle się tego dziadostwa kręci.
Najlepszy jest koleś handlujący jajkami, co 3 dni regularnie dzwoni do drzwi... jeszcze nigdy od niego nic nie kupiłam i mówiłam mu też, że nie kupie, ale Pan ewidentnie ma problemy ze słuchaniem ze zrozumieniem... chyba zresztą jak spora część ludzi w tym kraju...

11 lata 9 miesiąc temu #603512 przez Domiś91
moniaaak dookładnie!! Mnie też to wkurza..! Miałam kiedyś sytuacje, że przyszły dwie panie jehowe.. (tych to nienawidze najbardziej i przepraszam jeśli urażę kogoś wiarę tutaj), otwieram drzwi, a babka do mnie "Czy chce pani porozmawiać z nami o Jezusie?" odpowiadam grzecznie "nie, dowidzenia" i zamykam drzwi, a ta mi noge wcisła między drzwi a ściane że nie mogłam zamnkąć!! I druga leci z czytaniem ulotki... Jak się wkurwilam, otworzyłam te drzwi, zaczęłąm po nich tak morde drzeć, co ona sobie wyobraża? Czy uważa że Jezus wchodził z buta do ludzi i wpierał im swoje zdanie??!! Aż wyszedł sąsiad zobaczyc co się dzieje, one się chyba speszyły i uciekły!! Nie wiem myślały że zobaczyły młodą dziewczyne i mogą się wpychać z butami!

11 lata 9 miesiąc temu #603519 przez tysiiiak
moniaaak u mnie to samo :angry: jak nie jacys religijni zapraszaja na msze albo wciskaja swoje ksiazki, ulotki i inne ... to koles z jajkami raz na tydzien :angry:
raz koles to poprostu zwalil mnie z nog ... godzina no kolo 22 a on chodzi i zbiera na ''chore dzieci'' a i jeszcze z wwfu i mnie laza co miesiac...
Naprawde ludzie nie maja wstydu tak lazic i nagabywac innych :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #603530 przez Alex_87
Witajcie dziewczynki :)

Joasia u nas niestety krucho w tym temacie :/ ja przez ostatni czas nie chciałam, bo jakaś infekcja mi się wdała, a teraz jakbym chciała to mój mąż jakiś taki oschły jest, nawet przytulać się nie chce muszę wymusić to na nim, już nie wspominając o niczym więcej, może rzeczywiście te kopniaki małej go jakoś rozpraszają, sama nie wiem. Ale tęsknie trochę za tymi czasami sprzed ciąży, a wiem, że teraz po przyjściu dziecka życie się zmieni, więc będzie inaczej...

Ale miałam widok wczoraj, przez mój brzuch wystawała taka chudziutka nóżka :D

11 lata 9 miesiąc temu #603531 przez Domiś91
Jezuu ja tak patrze na mój suwaczek i....38 dni jeszcze!! O matkoo miesiąc !! JUż się nie mogę doczekać mojego małego synusia :D Idę na wygibasy do wanny, dzisiaj wizyta u gienka - trzeba się ogolić :(

11 lata 9 miesiąc temu #603549 przez Sevilla
Co do seksu, a co to jest??? Ja już nie pamiętam, w sumie jak ostatnio rozmawialiśmy to doszliśmy do wniosku, że za trójkącik dziękujemy. Poza tym nie czuje się wogóle atrakcyjna, seksowna czy cokolwiek innego jeszcze :)

Co do ruchliwości Maksa, mam taką nadzieję, że będzie go pełno w domu :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka