BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 9 miesiąc temu #603730 przez Domiś91
A to dobrze :) oczywiście, że dam :) lece do rodziców na obiad i o 16 jade do gienka :*
Już wiem, dlaczego mój mąż nie jest skłonny do igraszek :) Napisał mi że im bliżej porodu, tym bardziej się boi że mu coś zrobi, że może za mocno i coś się stanie :P Hmm.zapytam dzisiaj lekarza co i jak tym seksem ;) może przekonam mężulka :D eheh :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #603764 przez lalka
Joasia10015 a co to jest seks????co to jest ochota czyt.chcica??????przypomnij mi!!!!!!

ja mam w łóżku problem z przekręceniem się z boku na bok..a co dopiero bara-bara!!!!zresztą wypięcie tyłka to nie jest to co sprawiłoby mi niesamowite doznania!!!!i tak jak pisała Sevilla za trójkąt dziękuję!!!!

Domiś ja nie kupiłam ani nie będę kupować nawilżacza powietrza...są takie fajne...ładne..ozdobne pojemniki,które zawiesza się na kaloryferze nalewa się wody...i efekt tez jest super...my mamy takie i nie były drogie!!!!!wieszałam tez mokry ręcznik na kaloryferze,ale po jakimś czasie zaczęły mi się na nich robić"purchawki"..i kupiłam pojemniki!!!

11 lata 9 miesiąc temu #603782 przez lalka
a tu coś na poprawę nastroju!!!!
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #603836 przez demoniqe
ja mam duuużą ochotę na seks ale od założenia pessara niestety nie można :(
jakoś sobie radzimy inaczej
mój mąż też cały czas mi pisze smsy i woła sexi mama :)

wczoraj postanowił sprzątać na święta!!!!! cud nad wisłą :) mi obniżył deskę do prasowania dziecicych ciuszków a sam dzielnie sprzątał. Caaały wieczor. Szok. Dziś stwierdził że bęzie kontynuował .

11 lata 9 miesiąc temu #603857 przez demoniqe
dziś w Rossmanie jest w promocji bardzo dużo dzieci dla maluszków. Łącznie z proszkami do prania.

11 lata 9 miesiąc temu #603865 przez aleksiaa88
demoniqe napisał:

dziś w Rossmanie jest w promocji bardzo dużo dzieci dla maluszków. Łącznie z proszkami do prania.

:lol: :laugh: Widać, że myślisz o dzieciach dużo :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #603917 przez JoannaL
Witajcie dziewczynki.

Byłam dziś na USG. Będę miała CÓRECZKĘ :laugh: . Wszystko jest w porządku, lekarz posprawdzał każdy narząd po kolei: serduszko, żołądek, pęcherz, nerki. Malutka waży ok 1900g. Wrzucam Wam zdjęcie jej buziulki
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #603934 przez Kiniaczek
Domiś91 napisał:

My dopiero po 10tym kwietnia bedziemy kupować, bo wypłata wtedy jest :) musimy kupić kołderke, pościel, kocyk, wszystkie art higieniczne, butelki, smoczki - na liście mam wypisane 30 rzeczy dla malca i 5 dla mnie do szpitala :) będzie ponad 600zł jak nie więcej :( ehh jeszcze jakieś ubranka dokupić by się przydało :) szczerze mówiąc nawet nie pomyślałam o nawilżaczu powietrza.. Jest to naprawde istotne?

Domiś ja kupuje tylko dlatego ze w całym mieszkaniu będziemy mieć ogrzewanie podłogowe i obawiam sie ze może być trochę za suche powietrze.

11 lata 9 miesiąc temu #603940 przez demoniqe
aleksiaa88 napisał:

demoniqe napisał:

:lol: :laugh: Widać, że myślisz o dzieciach dużo :woohoo:

oj aleksiaa zdecydowanie tak :) :) rzeczy dla maluszków of course :)

Joasia suuuper dzidzia!!!

mmmmm z piekarnika czuć pieczeń wieprzową w czosnku :)))

11 lata 9 miesiąc temu #603941 przez Kiniaczek
lalka napisał:

a tu coś na poprawę nastroju!!!!

Ha dobre... ja tak jutro z patelnią pobiegne do Zusu i zapytam te ktowy gdzie moja wypłata :angry: :angry: :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #603946 przez Kiniaczek
JoannaL napisał:

Witajcie dziewczynki.

Byłam dziś na USG. Będę miała CÓRECZKĘ :laugh: . Wszystko jest w porządku, lekarz posprawdzał każdy narząd po kolei: serduszko, żołądek, pęcherz, nerki. Malutka waży ok 1900g. Wrzucam Wam zdjęcie jej buziulki

Gratulacje kochana :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Będziesz miala parkę - ale słodko :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #603948 przez Kiniaczek
Byłam dzis w Super Pharm chciałam kupić kosmetyki bez zapachowe do szpitala i of kors nie bylo nic :-\ może w Rossmanue coś będzie.

A Wy macie już kupione?

11 lata 9 miesiąc temu #603967 przez kinia90
Witam Was:) ja spodziewam się drugiej córeczki i szczerze mówiąc bardzo się martwię, że sobie nie poradzę z opieką nad dziewczynkami. Mam 23 lata i myślę, że wcale się nie pospieszyłam z macierzyństwem ale boję się, że nie podołam obowiązkom. Jestem z Żywca a poród planuję w szpitalu w Bielsku Białej na ul. Wyspiańskiego :) tak jak i pierwszy

11 lata 9 miesiąc temu #603987 przez ewela86
Domiś ja narazie nawilżacza nie kupuję, dopiero na zimę - na sezon grzewczy. wtedy to raczej u mnie koniecznie bo ogrzewamy kominkiem no i powietrze jest suche:)

z "bara-bara" to u mnie od ponad miesiąca istny celibat... mąż się zablokował i koniec! :)powiedział że ma wrażenie że małą puka w główkę :lol: :lol: dla mnie w sumie to też na rękę bo moje libido też jakoś się zbuntowało :P Wynagradzamy sobie to przytulańcami i innymi czułościami i fajnie jest :)

łóżeczko mamy zamiar kupić w przyszłym tygodniu i chyba resztę rzeczy też i koniecznie muszę zabrać się za moją torbę do szpitala bo maj mnie zastanie, skurcze mnie złapią a ja będę latała po domu z torbą i rzeczy zbierała :ohmy:

tak sie zastanawiam jakie duże te nasze maleństwa będą bo znajoma kupiła większość rzezczy na 62 a tu córeczka się urodziła 53 i tatuś musiał gnać na zakupy i uzupełnić garderobę:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #604002 przez ewela86
Kiniaczek napisał

Ha dobre... ja tak jutro z patelnią pobiegne do Zusu i zapytam te ktowy gdzie moja wypłata :angry: :angry: :angry:[/quote]

Dobre kiniaczek!! już sobie ciebie wyobrażam jak wbiegasz z patelnią do ZUSu :lol: :lol:

JoannaL gratuluję córeczki!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka