- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
A mam pytanie do Was. Czy chodzicie teraz częściej do lekarza? czy normalnie jak przez całą ciąże. Bo niektóre moje koleżanki to od 8 miesiąca co 2 tygodnie miały wizyte. a ja nadal normalnie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ane88 ja tez wieczorami padnieta jestem
własnie najgorzej jak sie zasiedze lub połoze dłuzej wtedy juz wstac i rozchodzic sie to masakra, najbardziej mnie krocze boli.
Ja chodze teraz co 3tyg , wczesniej chodziłam co 4tyg.
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
ciekawa jestem czy mój lekarz mi je zleci...
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
własnie czytam wiadomosci i widze ze Polska wygrała ale ogolnie grali cieniutko.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
wpisałam to badanie w google i tam wszędzie piszą, że to badanie wykonuje się między 35 a 37 tygodniem ciąży...
ciekawa jestem czy mój lekarz mi je zleci...
Ja czytałam, że wg Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego GBS wykonuje się miedzy 33 a 37 tyg ciąży
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja ide za 2 tygodnie. będe zaczynała 37 tydzień to zobaczymy czy mi to badanie będzie kazał zrobić. póki co nic nie wspominał, bo pewnie za wcześnie było.
A mam pytanie do Was. Czy chodzicie teraz częściej do lekarza? czy normalnie jak przez całą ciąże. Bo niektóre moje koleżanki to od 8 miesiąca co 2 tygodnie miały wizyte. a ja nadal normalnie.
Ja chodze cały czas co 4 tygodnie
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
nie przypominam sobie zebym miała z Szymkiem takie badanie.moze juz nie pamietam.
Dobrej nocy kobietki, zasypiam przed kompem i wkoncu Malutka zasneła wiec korzystam.dobranoc.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ane88 - niektórzy lekarze przyjmują pod koniec ciąży częściej, ale ja na NFZ chodzę raz na 4 tygodnie. Następną wizytę mam 10 kwietnia - będę w 38OM/39USG tc. i bedzie to moja ostatnia wizyta przed porodem
Przeczytałam tylko 2 strony do tyłu, wybaczcie ale ledwo na oczy widzę, idę się kąpać ;*
- kinia90
- Wylogowany
- gaworzenie
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze też dzis czuje sie jak wypluta ZMeczona i padnięta-nawet mi sie myc nie chce -tymbardziej że mąż remontuje łazienke i nie wiem jak sie tam odnajde
Dziewczyny ja pierwsze słysze o tym badaniu GBS -w pierwszej ciąży nie miałam robione -ciekawe czy bede miała tym razem
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Jest 6 rano a ja oczy jak 5zl i ani mi się myśli o spaniu pewnie koło 10 padne na drzemkę a zaraz chyba pójdę po swierze bułeczki do piekarni bo co tu innego robić o tej godzinie może jak zjemy coś dobrego to mnie zmuli
Ja też wieczorami czuje kumulacje wszelkich boli ;p mam nawet obolale pośladki nie wiem od czego chyba od spania na tych bokach
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Wczoraj pojechaliśmy do brata męża wieczorem i co oczywiście musiał zobaczyć mecz więc jak mecz się zaczął coś koło 21 to mnie tak spanie wzięło, że ledwo siedziałam wróciliśmy do domciu o 23 położyłam się i co spanie przeszło i tak sobie leżałam, mąż ledwo się położył i już spał, a mnie kurwi.....brała, że muszę leżeć zzzzzzzzzzzzzzz
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
ja dziś jadę do ginka po receptę na luteinę i zaraz potem do pracki, a po pracy czeka mnie góóóra prasowania dla malucha
a ja dopiero 32 tydzień zaczynam dziś
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Właśnie w dzień dobry tvn mówią, że w następnym tyg. +12, +13stC
Tymczasem wczoraj mi przyszła koszula do karmienia i jest super allegro.pl/koszula-nocna-do-karmienia-m-...-xl-i3053451377.html POLECAM!!! Ja zamówiłam M, teraz jak przymierzyłam jest ok, ale po porodzie będzie za luźna na brzuszku
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sevilla ja też ogłądałam te koszule, ale już mam 2 do szpitala i 1 na ramiączkach do domu + szlafrok więc chyba wystarczy:)
Annabelle o matko, i znowu mi uświadomiłaś że już tuż-tuż ja chyba w ostatnim miesiącu będę miała co tydzień, w czwartek ostatnie USG i ostatni raz zobaczę małą w brzuszku...