- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Darikaa świetne te ciuszki, ja narazie nic nie kupuje, na początek mam już kupę ciuszków, a pewnie od rodzinki i znajomych też dostanę jakieś ubranka jak przyjdą w odwiedziny
O rany wróciłam właśnie z miasta, łaziłam ze 3 godziny, myślałam że już do domu nie dojdę, czuję, że jutro to solidnie odczuję.
Dziś się dowiedziałam, że moja położna przenosi się do innego miasta jej pacjentki ma przejąć jakaś nowa, podobna też sympatyczna, ale ta moja była świetna, można było o wszystko zapytać bez żadnego skrępowania.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
My nie kupujemy "niani" bo mały będzie spał z nami w pokoju dzisiaj okropny dzień, tylko bym spała, a mąż znowu nadgodziny i niewiadomo do ktorej bedzie w pracy :/ a ma taką ochote na przytulaska
Ja dzisiaj robie spagetti, mam straszną ochote i kurde musze dzisiaj zjeść
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Domiś za mną wczoraj chodziło spagetti, ale dziś zrobiłam sobie ryż ze szpinakiem i rybką, mój mąż ma fasolkę po bretońsku, więc jak on ma fasolkę to ja sobie mogę wtedy zrobić to czego on by nie zjadł
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moniaaak mój mąż ogólnie -grzeczny,cichy ale jak zacznie cos robic i mu nie wychodzi to klękajcie narody-wiązanki jakich mało Wczoraj sie nasłuchałam bo robił remoncik w łazience i zwykłe podłączenie baterii do zlewu równało sie wiązana roku
lalka już was widze jak z mężem testujecie tą nianie z kamerką
Zwykle biorą szczury albo myszy jako ,,króliki doświadczalne,,a wy wykorzystaliscie chomika
Co do kremu to kurcze też myśle o jakims na dworek -niby sie dziecka na słonce bezposrednio nie wystawia ale wiadomo że nawet wiatr może opalac .Chyba pomysle o tym z NIVEA ,,na każdą pogode,,
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Za to moj D uparł się na monitor oddechu i za nic w świecie nie moge go od tego pomysłu odwieźć .....
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jego coś bardzo mocno z równowagi wyprowadzić musi , a mnie nie koniecznie
Czasem aż mi wstyd ale co tam, od razu mi przechodzi jak sobie siarczyście zaklnę
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
też się troszke pouśmiechałam jak sobie wszystko przeczytałam:)
dzisiaj padam z nóg, a jeszcze nie wieczór. poprasowałam jedną ture ubranek, umyłam okno wyprasowałam sobie też firanke przy okazji...zmieniliśmy pościel i tak łaziłam po mieszkaniu i szukałam co jeszcze trzeba zrobić bo mój mąż miał dzisiaj wolne to chciałam go troszke pogonić do pomocy:)
Anek ten płyn do kąpieli z Nivea..też go chciałam kupić, ale one są od pierwszego miesiąca.
Wczoraj sprawdzałam nawet i zakupiłam Bobini... taki 2w1 płyn z oliwką. zobaczymy czy będzie good:)
do lekarza chodzę prywatnie i wizyty miałam raczej co 3 tygodnie. ze 2 razy się zdarzyło, że co 4 tygodnie. I zastanawiam się czy będzie mi kazał teraz co 2... Wizyte mam 8 kwietnia to zobaczymy co mi powie.
Chciałam Wam się pochwalić co kupił mój mąż...
Bo ostatnio siedziałam i zastanawiałam sie jak to b edzie ze spaniem Kubusia. Sypialnie mamy malutką i gdybym na początek jak będzie malutki wstawiła tam łóżeczko to nie doszłabym do łóżka.
A tu dzisiaj kurier przychodzi.... i
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
śnieg leży, droga jest wąska przez te sterty śniegu, trzeba gotować, posprzątać, że kurz się osiada na meblach, że codziennie muszę odkurzać, że okruchy bez przerwy ze stołu muszę sprzątać po każdym, że pies lata po drodze i szczeka jak głupi zamiast zamknąć dziób, że spać w nocy nie mogę a w dzień to mnie przewraca wszystko mnie denerwuje dziś czasem tak mam i nie lubię się taką muszę się przemęczyć jutro przejdzie
Wpadłam dziś na lumpa i wyniosłam reklamówkę ubrań tym razem dla siebie, małemu tylko 2 rzeczy wzięłam, gdyż i tak nic już nie było prawie, a sobie nabrałam kilka koszulek na szelkach jak przyjdą w końcu te upały. W tym roku letnich ubrań nie znoszę, bo i tak sie nie zmieszczę więc muszę trochę kupić. Dziś akurat trafiłam na 1 zł to brałam
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
wysprzatałam kuchnie , umyłam podłoge i robiłam obiad.brałam smietane z lodówki, wypadła mi z rak, rozwaliła sie cała na podłoge, meble i dywanik! od nowa mycie!!!klełam strasznie!do tej pory mnie trzepie.dodatkowo jeszcze rozlałam olej.gdzie posprzatam tam Szymek ze swoja kuzynką narozwalaja i od nowa zabawa.wkurzam sie strasznie dzisiaj.wziełam sie jeszcze niepotrzebnie za scinanie włosów Szymkowi maszynką.tak sie wiercił ze schodów mu narobiłam.nie miałam juz do NIego cierpliwosci i zostawiłam jak jest.M.tylko chodzi i sie smieje i to tez mnie wkuuurzaaa!
to sie wyzaliam.
Sevilla to po takiej robocie jeszcze do pracy, wsplczucia , i to do 23!!!masakra.
Ane88 to mnie teraz zaciekawiłas:)))co to moze byc??hehe
Kiniaczek ja chyba tez wiecej przeklinam od M.od razu mi sie lepiej robi.
co do kremów;ten na kazda pogode chyba ma nie m filtru. nieiwem dokładnie ale tak mi sie wydaje. musze cos poszukac z filtrem ,przynajmniej 30.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Ja też przeklinam, czasami więcej chyba niż mój luby, a i tak potrafię jego za przeklinanie strofować
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja też przeklinam, czasami więcej chyba niż mój luby, a i tak potrafię jego za przeklinanie strofować [/quote]
hahahha ja tak samo , no bo jak mozna przy dziecku przeklinac, a sama w nerwach klne jak szewc