BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 9 miesiąc temu #605331 przez Alex_87
Domiś91 napisał:

allegro.pl/puszysty-kocyk-bobasa-mikrofi...ory-i3125852230.html

Laski co myślicie o takim kocyku? :D

Fajny, też planuje kupić taki milutki kocyk, ale póki co nie mogę się zdecydować co do koloru

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #605336 przez lkasiulla
Witam :)

Jestem dziś tak padnięta że szok mam remont prawie w całym domu a co za tym idzie masa sprzątania teraz przed świętami trzeba posprzątać a po świętach znów wchodzi ekipa i znów będzie syf na cale mieszkanie i tak w kolko nie mam już sil:(

Co do kremu dla maluszka to ja słyszałam od położnej że nie ma sensu kupować z filtrem bo po pierwsze takiego maluszka nie wolno wystawiać na słońce po drugie mimo wszystko są te kremy zbyt mocne jak na skórkę maluszka wiec ja kupie Nivea na każda pogodę

Ane88 śliczna ta kołyska też bym taka chciała cudna normalnie :)

Domiś91 tez się zastanawiam nad tym kocykiem i chyba kupie :)

11 lata 9 miesiąc temu #605346 przez Kiniaczek
Ewela ja na L4 jestem od 8 stycznia.... pierwszy miesiąc płacił pracodawca a teraz miał płacic zus :-\ takze czekam już sama widzisz ile :-( jakas paranoja...... :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 9 miesiąc temu #605347 przez Domiś91

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #605352 przez Ane88
ja już taki właśnie zakupiłam.
wybrałam oliwkowy króliczek. jest milutki, śliczny i lekki:) taki cieniutki dosyć.
ale ja jestem zadowolona bo mam jeszcze jeden taki cieplejszy:)

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 9 miesiąc temu #605365 przez Kiniaczek
Ane88 śliczna kołyseczka :) my kupujemy łóżeczko z funkcją kołyski ,nie jest tak ładne jak twoja kołyska ale podobne :laugh:

Ja też dziś jestem padnięta , znów na raty sprzątałam i w zamian za to brzuch się spina i kłuje mnie w boku :blush: :blush: juz nawet nie zastanawiam się które bóle są normalne a które nie, bopodrzewam ze większosc na tym etapie ciązy jest uzasadniona :side:

11 lata 9 miesiąc temu #605373 przez ewela86
Kiniaczek no weź mnie nie strasz :ohmy: masakrycznie dłuuugo! a dzwoniłaś do nich?

An88 prześliczna ta kołyska!!! Moje marzenie... Ale u nas też raczej w grę wchodzi tylko łóżeczko...

11 lata 9 miesiąc temu #605374 przez Kiniaczek
U mnie kocyków pod dostatkiem.... :laugh: moj syn bedzie szczęsliwym posiadaczem 4 sztuk.... wszystko of kors dostaliśmy ....tak wiec do wyboru do koloru, od cieniutkich do grubych..... :lol: istne szaleństwo.....a wszystkie takie piękne ze jakby były większe to bym sobie jeden użyczyła ale klops ;)

11 lata 9 miesiąc temu #605378 przez Sevilla
Domiś, a już miałam nic nie kupować, ale chyba się skuszę, ja mam jeden kocyk, ale jest gruby, a te są prześliczne i nie drogie :)

11 lata 9 miesiąc temu #605380 przez Alex_87
Domiś91 napisał:

allegro.pl/koc-kocyk-bobas-wozka-lozeczk...row-i3135047758.html

Tutaj jest troche więcej kolorów :)

Hmm ta różowa żyrafka mi się podoba szkoda, że nie ma nic z fioletem.

Kurde ja to chyba nie zdążę posprzątać do świąt, niby nie mam jakiegoś syfu w domu, ale wypadałoby jakoś ogarnąć. A u mnie motywacji brak :/ wogóle jakoś nie czuję tych świąt. Na dodatek to będzie nasza pierwsza wielkanoc jako mąż i żona, i chyba mąż spędzi świąteczną niedzielę w pracy :(

11 lata 9 miesiąc temu #605385 przez Alex_87
ewela86 napisał:

Kiniaczek no weź mnie nie strasz :ohmy: masakrycznie dłuuugo! a dzwoniłaś do nich?

Laski ja też na zwolnieniu od 10 stycznia, i ani widu ani słychu kasy, jutro do nich dzwonie, nie ma to tamto.

11 lata 9 miesiąc temu #605390 przez ewela86
Alwx_87 to koniecznie daj znać czego się wywiedziałaś, bo ja na zwolnieniu od 11 lutego i wychodzi na to że do maja nie mam co liczyć na wypłatę zasiłku :angry: :angry: :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #605393 przez Ane88
kurcze dziewczyny.... musicie sobie to szybciutko wyjaśnić. Ja na zwolnieniu jestem już dosyć długo i pieniążki mam zawsze 10 kazdego miesiąca. bez żadnego spóźnienia. więc nie wiem od czego to zależy...ale to troche nie teges jest...;/

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #605402 przez Kiniaczek
ewela86 napisał:

A weź mi nie mów dzisiaj dzwoniłam nikt mi nie potrafił udzielić informacji - a na koniec sprawa w toku... 2 tygodnie temu przysłali pismo ze pracodawca musi dostarzyc druk z3 w związku z wypłatą zasiłku chorobowego, dlatego pytałam czy nie wiesz ile czasu od dostarczenia druku maja na przelanie pieniędzy ale mam nadzieje ze nie 30 dni bo pieniadze za luty wypłacą mi w polowie kwietnia...a tego juz nie zniose.... :huh: zdąze urodzic a kasy nie dostane :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #605413 przez ewela86
wiem wiem, pisałaś że pracodawca musi dostarczyć Z3, ale chyba nie powinni za to karać Ciebie!!! ale z ZUSem to wogóle jakaś masakra! przecież zwolnienie dostarczyłaś na czas.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka