- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja też ostatnio straaasznie zapominalska, notuje na kartce wszystko, nawet co mam zrobić przed świętami, po później o 22 mi się przypomina, że coś miałam zrobić
Na KTG dostałam skierowanie już przed następną wizytą, będę wtedy zaczynać 36 tydzień, naszczęście to badanie wykonują u mnie w przychodni, więc muszę po prostu przyjść trochę wcześniej na wizytę. A z małą jest wszystko ok, ze mną też, więc u mnie w przychodni to chyba normalne, że trochę wcześniej.
aleksandraludw bardzo ładny brzuszek
Ja ostatnio się kłóciłam z mężem kiedy ma złożyć łóżeczko, ja tam bym już na początku maja złożyła, żeby sobie stało i się zaklimatyzowało ale on oczywiście będzie je składał jak ja będę w szpitalu, jakby wtedy nie miał dość wrażeń po urodzeniu dziecka.
- aleksandraludw
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Juz mam takiego nerwa że szok
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Ja dziś leniuchuje, moje kochanie zaproponowało, że zajmie się dziś moimi obowiązkami w pracy, więc leże przed komputerem i zbieram siły oraz chęci by ogarnąć mieszkanie
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sevilla ja wczoraj zaczęlam ogarnianie ale mój synuś nie bardzo dał mi posprzątać....brzuch się stawiał takze dzis będe działac dalej
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
u nas w szpitalu musi być przekaz od gina!!!
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
2 kwietnia jadę do Poznania..więc może tam mi zrobią usg!!!
mi się brzuch stawia..a skurczy niema..wiec może niema na to wpływu-nie wiem!!!
a ja mam znowu dzisiaj takę nerwicę,że chyba przechodzi w K******Ę...ja cież pierdzielę..nawet mi chyba już relanium nie pomoże!!!
a póki co zaparzę podwójną dawkę melisy z cytryną....jest może któraś chętna?????
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Mój M. dalej niepewny co do igraszek - chociaż zapytałam o to lekarza wczoraj specjalnie i powiedział że jak najbardziej wolno, tylko nie w pozycjii misjonarskiej.. Powiedzialam M. że skoro się boi że coś zrobi, to ja to rozumie i nie musimy tego robic Ale on chyba jeszzce nie wie że po porodze tym bardziej NIC Musze go uświadomić A właśnie, co do "po porodzie" planujecie brać jakieś tabletki anty?
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sevilla pomęcze Cię troche z tą koszulą do karmienia bo tez mi sie podoba.A mianowicie czy te guziczki nie rozchodzą sie i nie widac całych piersi, oraz jak ona z długoscia jest bo ja jestem niska (162cm) i nie chce zeby była za kolana.niby jest długosc podana ale wiesz brzuch , cycochy i to inaczej lezy.
Kiniaczek ja tez mam wizyte na 16kwietnia:)
Co do Ktg, mi gino jeszcze nic nie mowił.
U nas malowanie tzn tylko Szymka pokoju.nie mogłam juz sie na niego patrzec, wszedzie sciany pomaziany kredkami no i oczywiscie sciany wypalcowane wszedzie. Namowiłam M.zeby pomalował.pojechalismy po farby bo miał byc fioletowo biały ale Szymal zaczał jęczec ze chce niebieski i wsumie wyjdzie taki turkusowo -biały.
Ostatnio pisałysmy o mezach wyjezdzających za granice.pisałam ze nie chciałabym zeby M.wiecej wyjezdzał to chyba sobie wykrakałam.wczoraj M.cos nabąknął ze po swietach chciałby pojechac na miesiąc , dwa zeby troszke dorobic.juz mi humor spieprzył.super przed samym porodem gdzie jest jeszcze tyle do zrobienia:((
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja na początku ciąży miałam zleconych bardzo dużo badań w sumie- poza zwykłą morfologią i moczem to toxoplazmoza, przeciwciała, tarczyca, hiv, próby wątrobowe, różyczka i jeszcze pare innych kltórych już nie pamiętam nawet. A nie chodzę prywatnie tylko na NFZ.
Co do antykoncepcji po porodzie to myślę że na pewno się na coś zdecyduje. Wczoraj w szkole rodzenia położnik mówił nam o tabletkach anty specjalnych dla matek karmiących, bo takich zwykłych to raczej brać nie można. Oprócz tego można zdecydować się też na zastrzyk albo wkładkę.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczorajsze łowy lumpeksowe dość udane, później wrzucę fotki
Witam nowe majóweczki.
Joasia gratuluję córeczki!!!!
Wczoraj troszkę posmigałam po sklepach i na wieczór tak mnie krocze rozpierało, kuło i nie wiem co jeszcze że musiałam leżeć odłogiem... Też tak macie?
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Kurcze znowu brzuch taki twardy mam, ale nic nie boli więc chyba jest ok.
Nic mi sie nie chce Znowu tylko bym coś jadła i jadła A na polku taka zawierucha i tak zawiewa mrozem tragedia..
Właśnie też słyszałam o tych tabletkach dla mam karmiących Na następnej wizycie zapytam gienka o to
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna